Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát hogyne már mondjuk a simó blokkot még nem merem egyedül széthúzni .... a multkor 1 óra volt a berugótengely csere...
Értem.Ez így reális, bár nem hinném, hogy a mérnökök gyárilag így készítették volna el.Egyszerűen nem dobnék piacra olyan gépet, ami nem teljesen jó...ezek meg japánok voltak.Viszont nekem 5000-nél csinálja.Ez mi lehet?
Sajnos már próbáltam, teljesen új gépsort kellene vásárolniuk, a kiálló fül miatt nem tudják legyártani ehhez a tipusú NSR-hez...
De keresek-kutatok, reménykedek...hátha egyszer. A gyári nagyon húzós...
értem hát nálam volt oylan hogy szépen óvatosan gyorsítottam (nem siettem,+agyam se volt elborulva xD) akor szépen óvatosan kapcsolt a power nem torpant semmi és ez 3. ba volt :D de ha erőteljesebben gyorsítok akkor csinálja ..... kezdek ráérezni
tehát Jc22 re kell ? Mert akkor itt http://www.nagyvas.hu/motorosb... Termék keresése----Motortipus szerint -Honda-125-2000-Nsr Legörgeted legalulra és ottvan. :)
Viszont azoknak neki lehetett állni....ennek már nem mernék olyan nyugodtan.Ez biztosan jóval nehezebb dió.
Ezt a hirdetést már láttam, nekem nem jó, de Enzonak lehet.
Az is csinálja 3-tól felfelé. Ha szép lassan mész 4-ben és eléri a 7000-et akkor megtorpan. Ha lassan mész. Ha folyamatosan forgatod 7 felé akkor nem csinálja. Vagyis nállam csinálta.
amugy ez amiröl beszéltek nekemmis új. nekem nemszokta ezt csinálni ha nem huzom neki akkor sem
és mikor ezt kiprobáltad neked működött?
Itt elvileg bármilyen színben legyártják neked a plexit. Még az Apriliás múltamból van a cím. Plexi
de a volt Raidened miért nem csinálja?
Nem tudom neked milyen a felfogatása a plexidnek, a Szatunánál azért nem tudtak csinálni macskalámpáshoz, mert a tükörnél a felfogatása kiáll, nincs síkba a plexivel, lefényképezed elküldöd nekik, és megmondják...
nekem csinálja 1esben is
Elvileg az a magyarázat hogy megváltozik a gázok áramlása a rezóban és kell neki egy ki idő míg átöblít. Ezt olvastam egy külföldi fórumon. Nyit a power hirtelen több gáz ömlik be és kell egy pici idő míg a kavarodás rendeződik. Ugye az nsr nincs kihegyezve a teljesítményre a rezója sem a legtutibban van behangolva. Egy sport rendszerrel észrevétlenül átforog. Szóval ha folyamatosan nyél gázon mész akkor nincs baj egyenletes az áramlás. Ha tötyörgésből gyorsítassz ki hirtelen akkor fullad be picit.
énis nyugi sőt még msotis ...ááh
köszi. nahmajd meglesem valamikor. és ez a tank alatt van ugye?
ezt kinek írtad? meg majd használd már légyszi a válasz gombot mert nemtudjuk kinek szól a válasz
Bocsi, hogy belekagylózok, de nekem is kéne plexi, ha tudod, hol lehet szerezni.
Mint alább kiderült JC20 blokk JC22 váz, amúgy 98" macskalámpáshoz.
JAJA a Simsonos múlt

Többet bütyköltem, mint hajtottam.HA van a JC20-hoz plexi azt én is keresek nagyon!
Na folytott gyújtáselektronika. (CDI) itt egy kép hol is kell megbontani. Az nsrtips.doc-ban van egy rajz ahol le van rajzolva hány cm-er fentről és lentről a kivágandó terület. Kikaparod a gumit óvatosan, látni fogsz keresztben egy fém "drótot" átvágod széthajlítod és beöntöd ragasztóval ahogy a képen is látszik.
Mihez keresel ? Jc20 v 22 ?
JAJA!Pont ez van nálam 5000-nél.És ezzel semmit nem lehet csinálni?És miért van?