Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát nekemis birizgálja a csőrömet hogy nem az igazi szóval előbb utóbb lessz vmi állítgatás rajta :)
Igen ez normális a blokk az idő múlásával nem változott. Maradt a JC20-as. Csak csináltak egy új modernebb vázat köré ami már JC22-es nevet kapott. Nagyon szép!
Na akkor több bibi is lesz a kormányomnál mert én sztem állítottam rajta
Aham egyet már csináltam. djklein@index.hu dobj egy mailt és leírom.
Az lesz amit Djklein mond mert a motorszám JC20 az alváz pedig JC22, akkor ez normális?
Amúgy ő a kicsike....
ha adok egy e-mail cimet nemtudod ezt nekem valahogy érthetően elmagyarázni? gondolom csináltál már ilyet
Ott nem szív semmit csak dísz! Csak olyan mintha. :D A kuplungot nem csak fel le tudod mozgatni a csutkán? Azzal nem igazán változik a kar és a markolat közötti távolság.
Na látod a különbséget én sem nagyon tudom.Az már feltünt, hogy a jc22-es előlről szívja a levegőt.A kuplungon lehet állítani, nekem is kellett.Két csavar szorítja a kormányra.
A kuplung és a kormáyn távolságán nem igazán lehet változtatni gyárilag. De egy kis kreativitással egy talpraesett szaki meg tudja neked oldani hogy közelebb kerüljön és kényelmesebb legyen. Nekem töb ötletem is lenne rá. :)
Passz.Nem vagyok ebben nagy májer(még ), ezért nem vitázom.De ismerve magamat én nem nyugodnék meg.
vagy teszel fel 1 képet és megmondjuk
srácok mivel sajnos felhagytam a motorozással így eladóvá vált a felszerelésem is. nem tartom meg mert inkább használja valaki mint hogy itt álljon a szekrényben meg aztán már lassan kis is növöm

na szóval ha valamit érdekel
jó árban adom őket

ja meg még mindig vannak fékbetéteim nsrhez ha valakit esetleg az érdekelne.

http://aprod.hu/hirdetes/calva...
A blokk az mindenféleképpen JC20-as lesz. A váz lehet JC22-es. Az alvázszámod és a motorszámod nézd meg hogyan kezdődik. :)
hát ha rendszámos akkor elég a lámpáról szerintem de nembiztos ha kerek lámpa van akk jc20 ha macska szem jellegű (macskalámpás) akkor jc 22
Nem is úgy gondoltam, hogy érzés alapján vásároljon motort, csak, azt hogy egyáltalán melyik tipus jönne be neki, kényelmi, kezelési szempontokat is fel tudná mérni...csak kipróbálni....
Jut eszembe nekem pl. messze van a kuplungkar az NSR-en, kicsi a kezem, azon nem lehet állítani gondolom?
Még valami, még mindig nem tudom miről állapítom meg, hogy JC20 v. JC22 a blokk?Egyébként 98-as akkor annak valszeg JC22-nek kéne lenni?
a videóba 0:17-0:18ig hallod ezt a kis fordulat tartást utánna pörög mint állat, nah nekem ugyanez :)
öö aztmondta ha jól emlékszem emzoli hogy kicsit sok olajat kap és power alatt sokat járok vele városba alig powerezek és alapjárati fordualt közelben azt az olajat amit nem tud elégetni az a forgattyus ház aljában lentmarad és powernél az feljön és kell 1 picike idő míg elégeti utánna már jó és szerintem ebbe van vmi
letöltöttem ezt az nsrtipset de nemnagyon tudtam kiigazodni rajta.
Én szerintem egyáltalán nem normális, ha bárhol is hezitál
A power a folytott az csak 70%-ig nyit ki. Ami azt jelenti hogy lomhábban gyorsul azt ott már észrevenni a különbséget. :)
Na most az új vason gőzöm sincs hogy mi van. Nem gyári de nem tudtam beazonosítani. CRM-re láttam most egy Arrow rendszert és nagyon hasonlít rá. A végdob az megint valami maszek nem is túl szép de a rezót nem érzem tákolt dolognak. Az túl igényes munka. Mentem vele 1-2 kört igaz hóesésben de tetszik amit csinál.Kiváncsi leszek rá mit produkál majd. Magas fordulaton idegeskedik de ez karbi beállítás lesz minuszban nem is kísérletezem vele. De nagyon komolyan húz így is. Érdemes vadászni egy sport rendszerre most ott van a hírdetések között az apróban az arrow rendszer a crm-é. Ha használtan találsz egyet az nagyon sokat dob rajta persze át kell hozzá fúvókázni a karbit.
tiszta de ezt csak 1 powerezésnél csinálja amugy ezt már vmeik nap mondták hogy mitől csinálja és az nemgond :)
ezt a gyujtáselektronikás dolgot lehet megprobálom ha nemtul bonyolult meg letudom forditani a szöveget. és a poower elektronikával mi a helyzet?
Talán benzin.Karbi tiszta?Enyém üresben jól reagál, terhelésen a napokban sztem meg fogom nézni.
ilyen drága csodát nemakarok XD