hátt eddig még nem pedig sokszor megállitottak de nálunk errefele itt a renszám feszegetés a favorit meghogy nincse igen megdöntve azért falhoz állittanak
most nézem hogy sweizből jött a motorom 1200 km :S nemtudom hogy hogyfogom így megszerezni azt a papírt amit akkor adnak ha kivonatja a forgalomból...:S
jah és ez inkább fiúknál probléma hogy én mikor takarítottam a motort az ülést szilikon sprével lefujtam, utánna elmentünk motorozni én farmerba és első erőteljesebb fékezésnél előre csúsztam az ülésen és a tank boritás igen csak nyomta a műszert szóval be kellett támasztani de neked ilyesmi gondod szerintem nem lessz
ha megállít nézi a rendőr. ugyhogy arra figyelj oda h mit irnak a forgalmiba. nameg nemmindegy nameg biztositás ára is változik. az enyémbe csak 8kw van
hát figyelj most már mi is ''szarunk,, szóval idén rendszámoztatás :D amugy nekem gerinc ferdülésem van 1 kicsit szokott fájni a hátam ha suliba megyek vele a táska miatt de táska nélkül okés minden :D amugy kényelmesek :D nem lehet úgy feküdni rajta mint pl egy AF1-en vagy RS125-ön de attól még kényelmesek szerintem
Ja hát így fejidommal jobban néz ki,az biztos.
De látom,ez is "50-es", bátrak vagytok :D
Amúgy ez a kék NSR-t úgy hirdeti a srác,hogy B125-el vezethető,akkor gondolom annak csak 11KW lehet a forgalmijában,nem?
Amúgy mennyire kényelmetlenek ezek a motorok?
Nekem maxlim volt...10KW van a forgalmiban.Elõfordulnak ilyenek is a piacon.Furcsa, mert 24KW a teljesítményük.Irtamna kell érdeklõdni.Láttam én már Suzuki rg.l 125-öt is 10KW-osnak hirdetve.
hát figyelj a raiden nem mindenkinek jön be de haverom vett egy f3-as raident 50es papírokkal nah az tetszik :D de az enyém jobban megy és nem felvágás képp :D csak mentem mind 2 vel :)mindjárt rakok is fel róla képet ha megtalálom :)
Hidd el nem szabad ilyen komoly vásárlásnál távolságot nézni.Ha a távolabbi a jobb, akkor meg kell szerezni.Csak egyszer kell elmenni érte...Egyébként inkabb a kék-fehér(szerintem).Engem aggasztana a gazda lelkivilága.En legalább is nem szaladgálnék egyik nemzet zászlajaval sem.
akkor neked ez kell enyémnek az ikertestvére csak rendbe kell rakni kicsit http://www.kepesmotor.hu/honda... és remélem hogy még megvan a srácnak :D és köszönöm a dícséretet épp ezért akarom le rendszámoztatni mert igencsak szép és motorikusan is rendben van eddig legalábbis semmi baja nem volt (kopp kopp)
Mire eldöntöm mi legyen,minden motort elkapkodnak előlem :D
Amúgy most látom,hogy ezt a Raident már augusztusban is hirdették...akkor gondolom valami nem okés,ha azóta nem vették meg,nem?
De látom,ez is "50-es", bátrak vagytok :D
Amúgy ez a kék NSR-t úgy hirdeti a srác,hogy B125-el vezethető,akkor gondolom annak csak 11KW lehet a forgalmijában,nem?
Amúgy mennyire kényelmetlenek ezek a motorok?
Amúgy most látom,hogy ezt a Raident már augusztusban is hirdették...akkor gondolom valami nem okés,ha azóta nem vették meg,nem?