Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hátt eddig még nem pedig sokszor megállitottak de nálunk errefele itt a renszám feszegetés a favorit meghogy nincse igen megdöntve azért falhoz állittanak
+ persze protekció
én olyan 60-80 at számoltam de lehet hogy több
most nézem hogy sweizből jött a motorom 1200 km :S nemtudom hogy hogyfogom így megszerezni azt a papírt amit akkor adnak ha kivonatja a forgalomból...:S
Amúgy mennyi lerendszámoztatni?
De jó, hogy nem kell néznem a KW-okat!
a magyar forgalmit a külföldiről másolják ugye? mert most nézem és a külföldibe 8.10 kW van
nekem ismerősömébe nem 8kw van és rendőr nem szólt még nah de ha rendszámoztatom ugyis van ismerős csak elrendezi hogy 8kw legyen beleírva :D
jah és ez inkább fiúknál probléma hogy én mikor takarítottam a motort az ülést szilikon sprével lefujtam, utánna elmentünk motorozni én farmerba és első erőteljesebb fékezésnél előre csúsztam az ülésen és a tank boritás igen csak nyomta a műszert szóval be kellett támasztani de neked ilyesmi gondod szerintem nem lessz
És a rendőr beveszi,hogy 8kw? :D
ha megállít nézi a rendőr. ugyhogy arra figyelj oda h mit irnak a forgalmiba. nameg nemmindegy nameg biztositás ára is változik. az enyémbe csak 8kw van
én úgy szoktam hogy ha kicsit gyorsulni akarok akkor hátrébb csúszok az ülésen és így jobban rá tudok hajolni a motorra. nekem így kényelmes is
hát figyelj most már mi is ''szarunk,, szóval idén rendszámoztatás :D amugy nekem gerinc ferdülésem van 1 kicsit szokott fájni a hátam ha suliba megyek vele a táska miatt de táska nélkül okés minden :D amugy kényelmesek :D nem lehet úgy feküdni rajta mint pl egy AF1-en vagy RS125-ön de attól még kényelmesek szerintem
Ja hát így fejidommal jobban néz ki,az biztos.
De látom,ez is "50-es", bátrak vagytok :D
Amúgy ez a kék NSR-t úgy hirdeti a srác,hogy B125-el vezethető,akkor gondolom annak csak 11KW lehet a forgalmijában,nem?
Amúgy mennyire kényelmetlenek ezek a motorok?
ENZO ! gépsas hogy áll? összevan már rakva?
de találtam róla vidit :) http://youtu.be/AthN0honeSQ
rendőr nem nagyon nézi nekem azt modnták de amugy gyárilag nem 11 kw :D
Nekem maxlim volt...10KW van a forgalmiban.Elõfordulnak ilyenek is a piacon.Furcsa, mert 24KW a teljesítményük.Irtamna kell érdeklõdni.Láttam én már Suzuki rg.l 125-öt is 10KW-osnak hirdetve.
hát nemtaláltam meg azt a képet de szedtem le 1et faceről :) rem nem kapok érte
Na jó hogy szólsz,mert erre nem figyeltem!Akkor az NSR ebbe nem fér bele?
Hylda!Nagyon fontos!Ha te is "B"-125 mellett akarod a gépet vezetni, akkor oda kell figyelni a 11KW-os limitre!
hát figyelj a raiden nem mindenkinek jön be de haverom vett egy f3-as raident 50es papírokkal nah az tetszik :D de az enyém jobban megy és nem felvágás képp :D csak mentem mind 2 vel :)mindjárt rakok is fel róla képet ha megtalálom :)
Hidd el nem szabad ilyen komoly vásárlásnál távolságot nézni.Ha a távolabbi a jobb, akkor meg kell szerezni.Csak egyszer kell elmenni érte...Egyébként inkabb a kék-fehér(szerintem).Engem aggasztana a gazda lelkivilága.En legalább is nem szaladgálnék egyik nemzet zászlajaval sem.
akkor neked ez kell enyémnek az ikertestvére csak rendbe kell rakni kicsit http://www.kepesmotor.hu/honda... és remélem hogy még megvan a srácnak :D és köszönöm a dícséretet épp ezért akarom le rendszámoztatni mert igencsak szép és motorikusan is rendben van eddig legalábbis semmi baja nem volt (kopp kopp)
Mire eldöntöm mi legyen,minden motort elkapkodnak előlem :D
Amúgy most látom,hogy ezt a Raident már augusztusban is hirdették...akkor gondolom valami nem okés,ha azóta nem vették meg,nem?