szerintem a kéket nyugodtan megnézheted
de ha nem találsz jobbat vedd meg az enyémet 170be oda adom és adom mellé a küldöldi forgalmiját is és megy mint a meszes :) a végét még nem néztem meg (nem mertem :s ) . :)
Igen, én lettem a szerencsés(legalábbis remélem, hogy egy év múlva is szerencsémek fogom tartani).Nem fájditani akarom a szíved, de 2. hete hogy elhoztam
Amíg volt a keleti motorokhoz gyári alkatrész, addig kiváló belépő motorok voltak.
De gyári már nincsne csak kínai sajnos, ezért is nem javasoltam.
A cg-t meg az ibrahimot azért lenne érdemes megnézni, mert minim akétszer annyit elmennek nagyobb gond nélkül mint egy nsr.
Cserébe persze nem mennek sehogy sem.
Az, hogy az nsr nem a kategória presztizsmotorja, azzal jár, hogy viszonylag alacsony az ára, ez viszont azzal jár, hogy mindenféle kókler meg tudja venni, és addig hajtják amíg kinyírják, amikor költeni kellene rá, akkor összelapátolják mozgásképesre és eladják.
Az új tulaj meg szív vele.
Oylankat láttam én már motorokban, hogy csuda.
Tengelyrehegesztett anyák, agyonragasztott dugók, sérült hengerek satöbbi.
Meg kell nézni pár motort, hogy képben legyél, nem szabad az első jónak tűnő jánlatnak bedőlni.
Köszönöm a segítséget neked is!
Tudom jól,hogy a robogónak semmi köze a motorhoz,ezért is írtam,hogy teljesen kezdő vagyok. Imádom a robogót is,mert városba futkározni tökéletes,de tisztában vagyok vele,hogy nem motor.
Az ETZ-ket is nézegettem,tetszik is,csak ahogy hallottam,és itt olvasgattam,sokan többet szerelik,mint amennyit használják.
Köszönöm a segítséget,körülnézek még mindenképp :)
Nyilván én is azzal indítanék, hogy szétdöntöm, ,hogy nem út közben hulljon szét.
De az átlag felhasználó nem iylen, hanem ezt gondolja, hogy egy 20 éves 15 kézen átment motor majd neki működni fog kis karbantartással.
Nem fog.
Volt itten egy ombre, vette gy kívülről egészen egybenlévő motrot, oszt amit a blokkban találtunk, az nem volt középszerű.
emlékeim szerint 200 körül szaladt bele a motorba mire egyáltalán járóképes lett.
Csak viccelek.Na ez már egy szériával újabb is.nézegettem ezt is. jol néz ki, es azt hiszen ráadásul papíros.