Egy kis segítség az átíráshoz. Elszomorító, de a nagyobb teljesítményű gépeknél qrva sokat kell majd fizetni. Itt van: http://www.hegylakok.hu/2011/1...
Remélem segítettem...
Széles utat!
ha van rajta rendszám akkor muszály volt kifüzetni a teljesítmény adót
de ha leadták a rendszámot okmányirodába akkor nem kell utánna füzetni semmit
nemnagyun tudom hogyan változnak vagy már változtak-e egyátalán az átírás díjak pedig többször rákerestem már neten de mindehol mást irnak ugyhogy beirod google-ba hogy gépjármű átírás és akkor kiad elés sok oldalt ahol vannak a díjak meg kalkulátorok
nekem 2 éve 35000ft körül volt az egész átíratási ceremónia
amikor én vettem a motoromat akkor volt rajta műszaki de ojan keveset használták hogy csak 50km-t mentek vele 2 év alatt
előtte meg 4 évig nem volt rajta műszaki ugyhogy akkor még kevesebbet mehetett
megvettem mentem vele 100km-t aztán mikor átraktam tartalékra a csapot akkor valami leüllepedett trutyit beszívhatott a karbiba mert nem nagyon akart menni
szétszedtem a fél motort, átnéztem mindent
kimostam a tankot meg a karburátort raktam bele uj gyertyát meg légszűrő szivacsot
és azóta nem volt vele gond, jó vétel volt
tavasszal már kicsit fel kell újíttani néhány dolgot
Sziasztok!
Réges régen volt nekem már NSR-em és most ismét tervezek beszerezni egyet.
Van is egy amihez elég olcsón hozzájuthatok, viszont a helyzet az hogy már vagy 5éve el sem volt indítva. Talán nem is lehet. De
kihívásnak jó lesz.
A fő kérdés az lenne hogy mivel ennyi ideje nem is volt használva, semmi sem volt utána fizetve (papíros) nekem ugye nem kell visszamenőleg fizetni semmit sem. Kb mennyi egy ilyen gép átírása mostanság?
A motorszámba JC20 van, viszont az alvázszámban JC22, aminek nem biztos hogy van köze a blokk tipusához, ez az ami miatt kérdeztem,viszont nem biztos, hogy szeretném ha kiderülne, hogy 2 részből van összerakva a motorom!
minek akkora? akkor már ne aprózd el legyen 180-as
nem kell oda nagyobb gumi ugysem fogja eltekerni gázra a 130-ast
meg ha még bele is fér a 150-es akkor igen össze fogja húzni a felni és lassabb lessz tőle a motor
Skacok, Szerintetek beférni a 150 es gumi az nsr be ? valaki már próbálta ? és milyen ? ugyanugy lehet jól dönteni ?
Nah meg ha valaki tud jó gumist, ahol lehet olcsón venni. egy telszómot vagy honlapot irjon már :)
Boldog Új Évet nektek!
Még vannak NSR alkatrészek! A tükrök és az első indexek már elkeltek, de ezek vannak még: http://www.kepesmotor.hu/idomo...
Széles utat!
Ez jól jött