Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tudja valaki, hogy a jc20-as power motorja ugyan az mint a jc22-esé? Felfogatás csatlakozó egyezik?
Köszi, de nekem elől lesz valahol a tank alatt... az ülés le volt szedve, meg körbe az idomok, mikor kábeleztük, de a lámpa környékén nekem nincs semmi! Dupla körlámpás volt valaha a kicsike... :)
Az ülés leveszed, és a hátsó lámpa előtt van. A Cdi mellet. Ott megtalálod :)))
Sziasztok!

Nincs valakinek véletlenül eladó JC22-es gyári kipufogója? Egy szép állapotúra vevő lennék ami sérülés mentes nem rozsdás stb....
Az index tök faszán látszik szemből.
Én is azt hittem, hogy nagyon fönt lesz, de nem.
Nagyon tetszik így, igazi nagymotoros, streetfighteres pofája van.
egész jó lett csak nekem igen fekete minden
meg az első index nem éppen látható helyen van
OK, köszi! Remélem megtalálom és nem olyat szedek ki amit nem kellene! :)
Amúgy hogy tetszenek a képek? Nem is véleményezted... :)
pontosan nem tudom
valahol cdi környékén gyujtó trafó mellett
nem ledes! Sima izzó...
Hol van a relé? Ha megtalálnám, holnap kivenném, megnézném meg lehet-e okosítani...
szerintem a ledes index miatt nem megy
rakd vissza a régi indexeket és ha azzal működik akkor vegyél ojan index relét ami ledes indexhez való
lehet síkoltatni hogy kisebb legyen az égéstér és akkor nagyobb kompresszió lessz így erősebb lessz a motor
de nem lehet sokat elszedni belőle mert akkor detonálni fogy és kilukad a dugyattyú
ennek elkerülésére nagyobb oktánszámű benzin kell a motorba
valahogy ki kell számolni de én már nem tudok ijeneket
Bont valaki karbit?
Na azt már kiderítettem, hogy az index-relével mit kell csinálni, mert valószínüleg az a szar. De hol van? Követem a kattanást, fülelek, mint egy vadászkutya, de nem jutok közelebb a hanghoz... valahol a henger körül lehet... vagy nagyon messze vagyok? Segítseteeek! :)
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene... Betettem ma az akksit (a gyertyát még nem, mert nem akartam beindítani),kipróbálni az elektromos kötéseket, hogy milyenek lettek. A világítás, meg a refi fasza. Viszont lehet, hogy bedöglött az index-relém, mert ha ráadom az indexet, akkor folyamatosan világít, nem villog... Létezik hogy behalt? Hol van ez a motorban? Ki tudom itthon cserélni? Vagy... lehet hogy be kell indítani a motort, hogy villogjon? (dehát miért kéne?...)
Értem, ugye te esztergályos vagy ? vállalsz esetleg ilyeneket ? :P:)
Nahmeg mennyivel lenne jobb szerinted a" teljesitménye ? érezhető lenne ?
Akkor jó ötlet, ha a fej felülete sérült.
Ha a henger felső felfekvő felülete, akkor a fejet síkolahatod napestig.

A fejet eléggé könnyen meg lehet munkálni, csak egy befogó szerszámot kell gyártani hozzá, és a síkolás után helyre kell álíltani a présrés eredeti magasságát.
Na ez az, emit a sarki esztergályos garantáltan nem fog tudni.
Egy bizonyos mértékig lehet síkoltatni mindenféle következmény nélkül... aki ért hozzá az meg tudja neked mondani, hogy lehet-e vagy kell-e...
Nekem az előző NSR-t kellett, utána meg tök frankó lett!
Szerintetek a hengerfejet kicsit sikoltatni jó ötlet lenne ? :) Vagy tennék valami "nagyobb" kárt vele a későbbiekben ? :)
17"-os hátsó kerék van valakinek elfekvőben?
Nem érdekel valakit néhány NSR alkatrész?
Akár egészben is eladó a kupac. Elérhetőség az adatlapomon.
Ja, és úgy illik, hogy legyen kép arról is, milyen is volt előtte.
Íme:
Sziasztok!

Elkészültem a vadállattal!
Azoknak, akiknek ígértem, itt van néhány kép a motorról!
Üdv!
Nézz körül vaterán. De talán még itt az apróban is találsz olyat aki bont nsr-t. Tuti lesz nála.
Hello valakinek nincs FÉKTÁRCSÁJA ELADÓ?