Hello érdekelene engem 2db nsr 125 felni fogaskerékkel, tárcsafékekkel, gumi NÉLKÜL normál állapotú aki tud kérem írjon :
vana2labamkozott1@citromail.hu képet küldj róla
Nem enduro fejidomot, de én vagyok, igen. :)
Acerbis Diamond Streetfighter fejidom lett rátéve, ellenére annak, hogy itt valaki próbálta elvenni a kedvemet az átépítéstől... :)
Nagyon faszán néz ki ezzel a fejidommal, meg a kis indexekkel! :)
A bekötésnél (mivel a streetfighter idomon van refi) nem tudom, hogy mindkettőt rákössem-e a pozitívra vagy elég csak az egyik. Megnéztem a gyári lámpa bekötését, éppen ezért vagyok tanácstalan, mivel a refi izzójának pozitív pólusára két kábel van kötve, és nem tudom, hogy kell-e mindkettő... max ha nem leszünk okosabbak, akkor hozzáérintve lepróbálgatjuk! :)
Amúgy tényleg nagyon fasza lett és a kábelek sem néznek ki úgy, mintha össze-vissza oda lennének hányva. Majd ha lesznek képek, akkor várom a véleményeket! :)
te akartál enduro fejidomot rakni nsr-re? nem jött össze?
nemtudom már nekem hogyan van bekötve pedig már párszor szétszedtem a lámpát
ha van service manual-od akkor abból ki tudod bogarászni mi hova van bekötve
italmondo.hu
ha normálisat akarsz akkor inkább vegyél egy mazzucelli-t én ijent vettem
bár ha rosszul szerelik össze meg nem figyelsz arra hogy mennyi olajat használsz akkor az is hamar tönkremegy
Sziasztok!
Kéne egy kis segítség ha valaki képben van a lámpatesttel! (JC 20)
Szóval a lámpatestbe lámpánként 4 kábel fut be: zöld, fehér, barna, kék). A zöld a tompított testje megközösítve a refi testjével, az OK. A barna a tompított fényszóró pozitívja. A fehér meg a kék, mindkettő az országúti reflektor pozitívja? (csak mert a fölső izzó két pozitív pontjára van kötve)
Előre is köszi a segítséget!
Széles utat!
tajvani elég ócska lehet
vana2labamkozott1@citromail.hu képet küldj róla
Kösziii! :)
Acerbis Diamond Streetfighter fejidom lett rátéve, ellenére annak, hogy itt valaki próbálta elvenni a kedvemet az átépítéstől... :)
Nagyon faszán néz ki ezzel a fejidommal, meg a kis indexekkel! :)
A bekötésnél (mivel a streetfighter idomon van refi) nem tudom, hogy mindkettőt rákössem-e a pozitívra vagy elég csak az egyik. Megnéztem a gyári lámpa bekötését, éppen ezért vagyok tanácstalan, mivel a refi izzójának pozitív pólusára két kábel van kötve, és nem tudom, hogy kell-e mindkettő... max ha nem leszünk okosabbak, akkor hozzáérintve lepróbálgatjuk! :)
Amúgy tényleg nagyon fasza lett és a kábelek sem néznek ki úgy, mintha össze-vissza oda lennének hányva. Majd ha lesznek képek, akkor várom a véleményeket! :)
valahol találtam 10000-ért is de már nem tudom hol
nemtudom már nekem hogyan van bekötve pedig már párszor szétszedtem a lámpát
ha van service manual-od akkor abból ki tudod bogarászni mi hova van bekötve
ha normálisat akarsz akkor inkább vegyél egy mazzucelli-t én ijent vettem
bár ha rosszul szerelik össze meg nem figyelsz arra hogy mennyi olajat használsz akkor az is hamar tönkremegy
Kéne egy kis segítség ha valaki képben van a lámpatesttel! (JC 20)
Szóval a lámpatestbe lámpánként 4 kábel fut be: zöld, fehér, barna, kék). A zöld a tompított testje megközösítve a refi testjével, az OK. A barna a tompított fényszóró pozitívja. A fehér meg a kék, mindkettő az országúti reflektor pozitívja? (csak mert a fölső izzó két pozitív pontjára van kötve)
Előre is köszi a segítséget!
Széles utat!
kompleten? csak föl kell teni!
tel:06307316232
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu