Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

msn-ed van? ha igen vegyél fel Dumbo7N12@hotmail.com
szia, én próbáltam levelet küldeni de nem ment át a címre amit írtál.
szevasztok. guminyomásnak mekkorának kéne lennie?
gyárit csak a hondánál tudsz venni ha egyátalán ojant adnak ami tényleg gyárilag volt benne a ky4
tajvani elég ócska lehet
berci neked súber henger kell, nem tű.
Miért, az rs 125nek müanyag a súbertűje, vagy mi? :D X szériás az nsr is, de nem ugyanaz a száma. rsbe X2 és X25 volt. Italmondotól tudsz rendelni.
Hello érdekelene engem 2db nsr 125 felni fogaskerékkel, tárcsafékekkel, gumi NÉLKÜL normál állapotú aki tud kérem írjon :
vana2labamkozott1@citromail.hu képet küldj róla
Azt csiripelték a madarak,hogy az nsr súbertűje ugyan olyan mint az rs125-ösömnek csak fémből van,így jóval tartósabb.(phb28)van valakinek eladó?
De még ha az lenne, de ez indiai hulladék, made in fűzfakunyhó.
hát van benne valami valaki használt már esetleg ilyen taiwani cuccot?
Én nem mernék Taiwanit rakni bele,de te tudod.
köszi jó lesz a Taiwani vagy inkább a gyári szerintetek?
Boldog Új Évet nektek! Széles utat erre az évre is!
Bazzzzzz....eddig erre nem is gondoltam! Lehet! Akkor viszont simán közösre kötöm mindkettőt!
Kösziii! :)
Én nem értek hozzá, de nem azért van a refin két +, mert az egyik a fényváltó kapcsolóhoz megy, a másik meg a fénykürté?
Nem enduro fejidomot, de én vagyok, igen. :)
Acerbis Diamond Streetfighter fejidom lett rátéve, ellenére annak, hogy itt valaki próbálta elvenni a kedvemet az átépítéstől... :)
Nagyon faszán néz ki ezzel a fejidommal, meg a kis indexekkel! :)
A bekötésnél (mivel a streetfighter idomon van refi) nem tudom, hogy mindkettőt rákössem-e a pozitívra vagy elég csak az egyik. Megnéztem a gyári lámpa bekötését, éppen ezért vagyok tanácstalan, mivel a refi izzójának pozitív pólusára két kábel van kötve, és nem tudom, hogy kell-e mindkettő... max ha nem leszünk okosabbak, akkor hozzáérintve lepróbálgatjuk! :)
Amúgy tényleg nagyon fasza lett és a kábelek sem néznek ki úgy, mintha össze-vissza oda lennének hányva. Majd ha lesznek képek, akkor várom a véleményeket! :)
motoroswebaruhaz.hu oldalon vettem mazzuchelli-t
valahol találtam 10000-ért is de már nem tudom hol
ott néztem 23ezer
te akartál enduro fejidomot rakni nsr-re? nem jött össze?
nemtudom már nekem hogyan van bekötve pedig már párszor szétszedtem a lámpát
ha van service manual-od akkor abból ki tudod bogarászni mi hova van bekötve
italmondo.hu
ha normálisat akarsz akkor inkább vegyél egy mazzucelli-t én ijent vettem
bár ha rosszul szerelik össze meg nem figyelsz arra hogy mennyi olajat használsz akkor az is hamar tönkremegy
Sziasztok!
Kéne egy kis segítség ha valaki képben van a lámpatesttel! (JC 20)
Szóval a lámpatestbe lámpánként 4 kábel fut be: zöld, fehér, barna, kék). A zöld a tompított testje megközösítve a refi testjével, az OK. A barna a tompított fényszóró pozitívja. A fehér meg a kék, mindkettő az országúti reflektor pozitívja? (csak mert a fölső izzó két pozitív pontjára van kötve)
Előre is köszi a segítséget!
Széles utat!
valaki nemtud hajtókart tűgörgőkkel olcsón újat?23ezerért találtam ha valaki tud olcsóbbat azt megköszönném
valakit nem érdkel 2 db brembo 17"-os kerék?
kompleten? csak föl kell teni!
tel:06307316232
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu