Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

találtam pár eladó alkatrészt itthon amik megmaradtak nsrből.
háta valakinek jó szolgálatot tesznek.

a képen felírva mi micsoda és mennyibe kerülnek.
ha érdekel írj itt vagy hívj a 0670 2997779 es számon.

Sziasztok megmaradt néhány cuccom nsr-hez.doboz tartó krauzer ,lánc fogaskerék kicsi ,kétrészes bőrruha emelőbak tank táska 2 db első hátsó gumi használt,38-as csizma,06/70 6155192.
Mielőtt megvettem volna én is azt hittem, hogy olyan a hangja, mint ha egy Babettára saxofont tennék... a videók nem adják vissza.
Max. egy 1000-est, attól függ mennyi a postaköltség :D
Hy! A gerecsénél 68 az új henger, de szerintem Attilától veszi Mesterszállásról - ahogy a motokat is - és ha ez igaz, akkor inkább onnan veszem meg, mert ott biztos olcsóbb... Amúgy én is pl. Attilától veszem a motorokat, ha ismered, csak ezt még nem kérdeztem tőle, de nekem is kellene egy a CRM-re. Igaz most úton van egy perselyes, de ha az nem válik be, akkor úgyis veszek rendeset... Szóval érdekelne, hogy honnan vetted és hogy van-e még? :) Üdv és kösz; Zoli
Mennyit adnál érte :D?
Szia!
Mennyiért adnád a fékkart?
Hali
mikor eladtam az nsr-em odaadtam az összes alkatrészt ami volt hozzá de most vettem észre hogy van egy bontatlan fékkarom megmaradt (macskalámpás nsr-re vettem) ha valakinek szüksége lenne rá szóljon
Hallottam már pár nsr-t videón is, meg egyet ahogyan elhúzott mellettünk nyáron... nem szeretnék traktorhangot, de azoknak a gépeknek, amiket hallottam, baromi jó (és mélyebb, öblösebb) hangjuk volt! Gondolom valami specko sportdob vagy valami ilyesmi, csak azért kérdeztem meg itt, mert azt hittem valaki ért hozzá és tud segíteni...
Azért válazsolt ilyen favicc jellegűt, mert ez a kérdés értelmetlen, megválazsolhatatlan, és úgy kéthetente felmerül.
A 2t motornak van valamiylen hangja, ami jórészt a működési módjából fakad.
jellemzően inkább visitós, vagy pöncögős,iylen ez a dolga.
nem lehet belőle 4t traktor hangot előidézni, és aki érti és szereti a 2t motorokat, azok szerint nem is kell.

Aki durrogást, meg traktor hangot akar, az vegyen csoppert.
Zsír vagy Riccs:)
http://www.sportmotor.hu/motor... ittvan pár kép az új cuccokról
nem adom el mert akkor énse tudnék motorozni
azt nem irtad hogy eladót keresel
Na végre készen vagyok a hátsó kerékkel... levettem, lecsiszoltam, lefényeztem, visszatettem. Majd ha az egész elkészül, akkor teszek fel képeket, hogy milyen volt előtte és milyen lett... persze csak ha van rá érdeklődés...
És mennyibe adnád? Jó, működik?
nekem van benne
a vertex dugó nekem 23000 volt
Csáó
Valakinek van NSR-be gyujtáselektronika CDI? (az a fekete doboz)
köszi
Te milyen okos gyerek vagy... hogy erre nem gondoltam eddig...
Pfff....
én nemrég vettem hengert a használtak nagysrésze megvannak karcolva nemtudhatod hogy még lehet e honolni vagy nem.de a gerecse motornál van 1 használt 30 ezerért 2 hete beszéltem velük kb
nekem használt is jó lenne..
be kell dobni egy kútba
Sziasztok!

Szerintetek lehet valamivel mélyebb hangot adni az NSR-eknek?
Valakinek van ötelete vagy valami bevált módszer?
Köszi előre is!
olcsón nem
amugy bakonymotornál van uj henger
dugó meg kismillió van millió helyen