Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jolvan :) Holnap akkor feladom. :)
És köszöntem :)
hirdetéseimben megtalálod
azóta már 24000km van benne
Érdekelne a Hondád! De rendszámost akarok venni! Mivel monoron lakom,és szolnokra járnék vele páromhoz! Meg ott a környéken járnék vele! Képeket tucc küldeni? Állapotáról? Ilyesmi? Várom válaszod! Köszönöm!
ja és mondjad a postás bácsinak hogy gyorsan tekerje erre a biciklijét
oké de levélbe add fel ne csomagként. minél olcsóbb legyen a posta. és akor a cím: 5054 Jászalsószentgyörgy Kölcsey út 4/b Peták Gábor
köszönöm uram
1500 ?:) És holnap postázom is :)
mind1 akor mondom itt. 1000 ft. mit szolsz hozzá?
Még nemkaptam meg :O
a jc20-asok nem voltak lefojtva
R és F között nemsok külömbség van
csak az eleje más idom, visszajelzők, lámpa, tükör meg a kormányzár
nekem is van eladó R-es
írtam
WD40 et próbáltad már ? :)
hát nehezen nyilik ugyhogy nekem szerintem a zár szerkezet kéne. hogylehet kiszedni?
Dj.szabo94@homail.com
figyelj csak adj egy e-mail címet és megbeszéljük.
Kedves hondás barátaim!
Érdeklődnék tőletek h ki mit mond a Honda NSR125r Kerek lámpás motorról! Folytott verzió,és nem folytott verzió érdekelne! Mert tavasszal vennék egy randszámosat! De lehet h még a télen! Nyáron volt már egy F-es változatom,imádtam,szerettem! És nagyon hiányzik! ugyan olyan jó az R-es mint az F-es? JC20!Azén F-esem tiltáson 150km/h vitte! De a világba ki vitt 120km/h sebességel! Várom a válaszokt, esetleg a tapasztalatokat! Köszönöm. üdv. rem él még a forúm!
Helóó! Nem érdekel valakit egy macskalámpás NSR áron alul? 180as malossi henger van benne, arrow rendszerrel, tavaly nyáron lett felujítva!
Pfú passz, mondj egy árat te és eggyeztetünk :D
szia, nekem van(4000Ft). Csak a tankzár kell kulccsal vagy akkor már a komplett zárszett kellene hogy 1 kulcs legyen mindenhez?
tudnál linkelni oldalt ahonnan tudok rendelni? motoroswebáruházon kivul
...vagy prox. wössner szerintem
hali..szeretnék generálozni,és megszeretném kérdezni hogy vertex vagy inkább wössner dugót tegyek bele? előre is köszi
Tanksapkát nemtud valaki macskalámpáshoz?
azlesz az főnök.figy csak milyen árat kérsz érte? vmi barátságosat
ja meg az kell még mondani hogy honda nsr 50 a motor
motort odase kell vinni