Sziasztok!
Van egy kifogástalan állapotban lévő 2003as gyári fekete fényezésű NSRem vadi új hengerrel és dugóval eladó. Mivel nagyon kell a pénz 350ért odaadom az első jelentkezőnek. Eddig 430ért árultam.
Továbbá eladó dugó+tömítés, ha esetleg kell vlknek.
Érd.: 06709480833
Sziasztok! Tudna valaki segíteni egy probléma megoldásába?Van egy JC 20-am ami hidegen tökéletesen megy , de amikor eléri az üzemi hőfokot terhelés alatt nem pörög 4000 fölé,megtorpan és le akar fulladni.Alapjárat van,üresben felpörög.Karbit kipucoltam,levegőszűrőt cseréltem,hiba maradt. Segítségeteket előre is köszönöm.
szerintem ez pont nem munkába járós motor
arra inkább jobb egy cbr 125
igaz hogy drágább de tartós használatnál jobban megéri a 4 ütemű
vagy ha keveset kell menni akkor robogó
ja kurva jó volt 10 kmerenként meg kellett állni beültem a kocsiba pár percre full fűtés aztán tovább.
gáz fennakadt mert nem engedte vissza az olajtól ahogy lehűlt.
ahogy behúztad a kuplungot full gázon pörgött a gép és így mentem végig a városokon meg mindenhol. gondolhatod
asszem tápszentmiklósra vittem valami kis falu.
nem a faszt nem a leg jobb autó ami létezik
kb 1 literrel ha többet eszik mint a honda. kasznija mindene tökéletes.
brutál auto. imádom
amúgy 180 ért. nagy nehézkesen.
-2 fokban kellett elvinnem 60 kilómétert mert a kedves vásárló nem volt hajlandó elvinni csak ha házhoz viszem.
pénz meg ugye kellett nem akartam hogy itt rohadjon meg foglalja a helyet egész télen úgyhogy sikerült eladni.
na az nem egy spórolós autó, azzal vigyázz mert ojanok mint a suzukik jól mennek de ha összetörik akkor törik rendesen
aztán mijen áron ment el a motor?
Ha esetleg valakit érdekelne néhány dolog körlámpás NSR-hez, akkor itt a link:
http://www.kepesmotor.hu/idomo...
További szép estét!
talán fag, skf, koyo, prox
ezek jók szoktak lenni
NSR-be tudnátok ajánlani főtengelycsapágyat, ami birja a gyűrődést?
Van egy kifogástalan állapotban lévő 2003as gyári fekete fényezésű NSRem vadi új hengerrel és dugóval eladó. Mivel nagyon kell a pénz 350ért odaadom az első jelentkezőnek. Eddig 430ért árultam.
Továbbá eladó dugó+tömítés, ha esetleg kell vlknek.
Érd.: 06709480833
vedd le a légszűrőt aztán próbáld meg ugy
ha ugy felpörög akkor a karbin kellene álíttani
jc20 f vagy jc22 raiden
ugylátom már én is elpakolhatom a motort ha marad ez az esős hideg idő
Valaki tudna segíteni? abban hogy a macskalámpás nsr nek meg a fejidom nélkülinek megeggyezik e a vezeték kötege?
van valakinek elado nsr 125 1991hez legszurohaza es plexije?
arra inkább jobb egy cbr 125
igaz hogy drágább de tartós használatnál jobban megéri a 4 ütemű
vagy ha keveset kell menni akkor robogó
a faszi valami alkalmazottjának vette munkába járós motornak
majd biztos látom még a nyáron
hát nekem már fogalmam sincs. asszem kisbér felől. sok vasúti sin volt azt tudom
merre jöttél?
gáz fennakadt mert nem engedte vissza az olajtól ahogy lehűlt.
ahogy behúztad a kuplungot full gázon pörgött a gép és így mentem végig a városokon meg mindenhol. gondolhatod
asszem tápszentmiklósra vittem valami kis falu.
én a multkor 0 fokba vittem műszakira csak 11km volt de az alatt bőven szétfagyott a kezem
hova vitted?
kb 1 literrel ha többet eszik mint a honda. kasznija mindene tökéletes.
brutál auto. imádom
amúgy 180 ért. nagy nehézkesen.
-2 fokban kellett elvinnem 60 kilómétert mert a kedves vásárló nem volt hajlandó elvinni csak ha házhoz viszem.
pénz meg ugye kellett nem akartam hogy itt rohadjon meg foglalja a helyet egész télen úgyhogy sikerült eladni.
aztán mijen áron ment el a motor?
azóta már kocsi van
maradtam a márkánál HONDA CIVIC