Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nsr csak 1 féle blookal készült
Sziasztok
Kezdö hondás vagyok és egy kis segitségre lenne szükségem. Ugy hallottam hogy ezeket a mocikat kétfajta blokkal adták ki. Az egyik a Nicasilos henger a másikat valami olasz blokkos. Honnan lehet megkülönböztetni a kettöt?
semmi baj. Peták Gábor 5054 Jászalsószentgyörgy szabadság út 6
Szia, Ird már le légyszi a cimed, mégegyszer.... mert valami gond volt.... visszaküldték.... :/ Lehet én írtam el... de azért írd le még1x. És bocsi a kellemetlenségért.
Nekem azvan a gépemben. Én teljesen megvagyok vele elégedve :) 17 e km nél még jó a kompresszióm :)
Gyárilag Nicasilos hengerrel adták ki őket. JC20 és JC22-es blokkokkal szereték. Alkatrész van bőven, pláne jó, ha tőlem veszel. :) Adatlapomon van elérhetőség, link, találhatsz alkatrészeket is, meg az árakat is láthatod.

Üdv; Zoli
Némi információt szeretnék kapni a Honda nsr 125 1988 és 1993 típusokról.
Motorblokkhoz alkatrész ár mennyiség. Megbízhatóság?
Ezekben a motorblokknak hány típusa van? (ha több melyik jobb?)
A henger ezeken nicasilos vagy vashenger van ?
Köszönöm!
Hello! nekem van egy hibátlan szívótorkom karbihoz. Zsír új álapotu.
Elektronikus fordulatszámmérőt keresek.
Akinek van itt vagy az adatlapomon található elérhetőségen jelezze.
Köszi.
szeva, nekem van a blokkból minden kivéve henger, dugó.
lehet venni ujat
italmondo.hu
már régebben kérdeztem töled is mert akkor még elég sok minden hiányzott
azóta már néhány dolgot beszereztem
majd pontosan megnézem hogy mi kell aztán irok emilt
Köszönöm a gyors válaszokat.Szívócsonk karburátorhoz érdekelne körlámpáshoz ha lenne valakinek,mert az enyém már repedezett.Meteor dugattyúról tud valaki véleményt mondani milyen a minősége?
Milyen cucc kell? Nekem van minden. - majdnem minden -
így van!
Szia 10 nsr-böl 9 nél megvan repedve. :) Szóval teljsesen használható ne csinálj vele semmit :))
A kipufogónyílás közötti gátnál a nicasil réteg megvan repedve,így használható még a henger,esetleg hónoltatni lehet-e?
honda nsr 125-höz komplett kuplung(kosár ,menesztő,lamellák,hézagolólemezek,kinyomocsapágy ,rugók)eladó
ár 10eft,szacsomotor@freemail.hu
Szia!

Írj emailt, ha érdekel: honda4022@gmail.com, vagy hívj fel: 0630-7255588

Vaterámon most ennyi van fent, ami NSR, de ennél több cucc van: http://www.vatera.hu/listings/...[min]=&csp133[max]=&csp33[min]=&csp33[
max]=&csp34[min]=&csp34[max]=&ob=1&obd=1&q=honda+nsr&us=honda022
Ment az e-mail
Dob egy mailt ide: 4vatera kukkancs gmail plotty komm
Majdnem mindenem van amit irtal.
szivesen segítek
gyere máskor is
vaterán néztem már, nincs... de majd nyitottabb szemmel járok, hátha...
Mégegyszer nagyon köszönöm a segítséget, rendes tőled!
További szép estét!
Krisztián
mindenhol csak töröttet meg javítottat lehet venni
talán ebay-on vannak jó állapotúak de azt látatlanba megvenni elég necces mert lehet hogy nem ojant küldenek ami a képen van
inkább vaterán keressél vagy teszvesz