Sziasztok
Kezdö hondás vagyok és egy kis segitségre lenne szükségem. Ugy hallottam hogy ezeket a mocikat kétfajta blokkal adták ki. Az egyik a Nicasilos henger a másikat valami olasz blokkos. Honnan lehet megkülönböztetni a kettöt?
Szia, Ird már le légyszi a cimed, mégegyszer.... mert valami gond volt.... visszaküldték.... :/ Lehet én írtam el... de azért írd le még1x. És bocsi a kellemetlenségért.
Gyárilag Nicasilos hengerrel adták ki őket. JC20 és JC22-es blokkokkal szereték. Alkatrész van bőven, pláne jó, ha tőlem veszel. :) Adatlapomon van elérhetőség, link, találhatsz alkatrészeket is, meg az árakat is láthatod.
Némi információt szeretnék kapni a Honda nsr 125 1988 és 1993 típusokról.
Motorblokkhoz alkatrész ár mennyiség. Megbízhatóság?
Ezekben a motorblokknak hány típusa van? (ha több melyik jobb?)
A henger ezeken nicasilos vagy vashenger van ?
Köszönöm!
már régebben kérdeztem töled is mert akkor még elég sok minden hiányzott
azóta már néhány dolgot beszereztem
majd pontosan megnézem hogy mi kell aztán irok emilt
Köszönöm a gyors válaszokat.Szívócsonk karburátorhoz érdekelne körlámpáshoz ha lenne valakinek,mert az enyém már repedezett.Meteor dugattyúról tud valaki véleményt mondani milyen a minősége?
Írj emailt, ha érdekel: honda4022@gmail.com, vagy hívj fel: 0630-7255588
Vaterámon most ennyi van fent, ami NSR, de ennél több cucc van: http://www.vatera.hu/listings/...[min]=&csp133[max]=&csp33[min]=&csp33[
max]=&csp34[min]=&csp34[max]=&ob=1&obd=1&q=honda+nsr&us=honda022
vaterán néztem már, nincs... de majd nyitottabb szemmel járok, hátha...
Mégegyszer nagyon köszönöm a segítséget, rendes tőled!
További szép estét!
Krisztián
mindenhol csak töröttet meg javítottat lehet venni
talán ebay-on vannak jó állapotúak de azt látatlanba megvenni elég necces mert lehet hogy nem ojant küldenek ami a képen van
inkább vaterán keressél vagy teszvesz
Kezdö hondás vagyok és egy kis segitségre lenne szükségem. Ugy hallottam hogy ezeket a mocikat kétfajta blokkal adták ki. Az egyik a Nicasilos henger a másikat valami olasz blokkos. Honnan lehet megkülönböztetni a kettöt?
Üdv; Zoli
Motorblokkhoz alkatrész ár mennyiség. Megbízhatóság?
Ezekben a motorblokknak hány típusa van? (ha több melyik jobb?)
A henger ezeken nicasilos vagy vashenger van ?
Köszönöm!
Akinek van itt vagy az adatlapomon található elérhetőségen jelezze.
Köszi.
italmondo.hu
azóta már néhány dolgot beszereztem
majd pontosan megnézem hogy mi kell aztán irok emilt
ár 10eft,szacsomotor@freemail.hu
Írj emailt, ha érdekel: honda4022@gmail.com, vagy hívj fel: 0630-7255588
Vaterámon most ennyi van fent, ami NSR, de ennél több cucc van: http://www.vatera.hu/listings/...[min]=&csp133[max]=&csp33[min]=&csp33[
max]=&csp34[min]=&csp34[max]=&ob=1&obd=1&q=honda+nsr&us=honda022
Majdnem mindenem van amit irtal.
gyere máskor is
Mégegyszer nagyon köszönöm a segítséget, rendes tőled!
További szép estét!
Krisztián
talán ebay-on vannak jó állapotúak de azt látatlanba megvenni elég necces mert lehet hogy nem ojant küldenek ami a képen van
inkább vaterán keressél vagy teszvesz