Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha megvan a "minden papírja" akkor igen
Ha 50-esként volt használva akkor valószínű nem fizettek utána regisztrációs adót, ezt be kell fizetni utána lehet csináltatni eredetiség-vizsgálatot, tözskönyvet, ekkor lehet elvinni műszakiztatni, és ezután kapod meg a forgalmi engedélyt!
Sziasztok!

Egy 50-eskent hasznalt 125-os NSR-t le lehet papirozni 125-osnek? Ha igen hogy kell csinalni?

Koszi!
Sziasztok!

Az egyik elsoteloban szimeringet kellene cserelni, mert ereszti az olajat. Sztetek ezt meg lehet csinalni otthon, kell valami speci szerszam vagy inkabb vigyem szerelohoz?
Ha meg lehet csinalni otthon, akkor legyszi irjatok le, hogy mire figyeljek. Koszi!
Sziasztok!
Váltóba milyen tipusú és márkájú olajat ajánlotok 1998as NSR-be?
A téli elpakoláskor melyik a célszerűbb fűtetlen garázsba, a teli tank benzincsap elzár karbiból benzin kienged, vagy a karbiból nem célszerű kijáratni mert a hideg párás levegő jobban kikezdi?
Bocs gondolom nektek már uncsi téma, de a legjobbat akarom a gépnek, és 2 ütemű motorokról nem találtam ezzel kapcsolatban sok leírást! :(((
sziasztok srácok van 2 vasperselyes hengerem nsr hez egyikhez még van dugó is nem túl jó állapotban de tökéletesen működik az egyik 160 as polini akit érdekel írjon chris_k1@vipmail.hu
Ez már tanácsnak is elmegy! Na végre! Köszi!
fogd a fejidomot és szigetelő szalaggal rögzítsd ahová tenni szeretnéd...majd gondold el mit kellene össze farigcsálnod,hogy azt rendesen fel tudd tenni
de ha mindenáron azt az ufot akarod motoron látni akkor cseréld el a géped egy F-es verzióra-ott kicsit könnyebb dolgod lesz
Az NSR megmarad... ha már hozzámyúltunk, marad... De ti akik már valószínüleg láttatok vagy csináltatok már ilyet, mit mondtok? Rátehető egyszerűen vagy bonyolult? Egy sima ufo-fejidom... (nem tudom van-e belőle több modell, de láttam már gyorsasági motorokon ilyet)
Szívesen,mivel azt sem írtad milyen az Nsr-ed és azt sem milyen a lámpa amit fel szeretnél tenni rá....tudod mind a kettőből több verzió létezik(nsr-ből és fejidomból is)
amúgy meg ahogy írtad te is,hogy hülye kérdést teszel fel-én meg úgy válaszoltam
röviden pedig:
-ahhoz az Nsr-hez amit árulsz tök felesleges idő és pénz pazarlás
Sziasztok!

Honda NSR 125 eladó alkatrészek. Szinte minden van dupla kör és kocka lámpáshoz.

További alkatrészeket találsz az adatlapomon felsorolt motorokhoz és képeket is...

Vaterás termékeim.

Elérhetőségeim:
Tel: 0630-7255588
Email: honda4022@gmail.com

Zoli
Köszi, sokat segítettél.... Tudod, azért kérdeztem itt, mert azt hittem segíthettek... A motor teljesítménye megfogott, csak valami fasza kis arcot szerettem volna neki. Mivel még nem csináltam ilyet, gondoltam megkérdezem a nagy NSR-eseket...
Kösz!
88-90 között valamikor
a kerekekbe vannak beleirva számok
a grimeca felira tmellett van egy kör amiben benne van a szám ha 88 van a körbe akkor 88-as
meg a vázba is bele van irva de azt elég nehéz lenne elmagyaráznom
azért elmondom a blokk ahol fel van fogatva első csavar környékén henger mellett
a váz belső oldalán
akkor hagyd ugy
aztán rakd vissza a láncot
látatlanba ugyse tudom megmondani mennyire kopott
Hanyas évjárat ez amúgy?
Minden a négy irányba mozog 1mm-ert igy kicsit imbolyog is!Levettem nem látszik kopotnak,a tengely is szép szögletes.
na most oldalra mozog vagy inbolyog?
mert nem mindegy
oldalra mozoghat egy kicsit az első mivel nincsen rácsavarozva a tengelyre a lánckerék hanem egy kis lemez ami fel van csavarozva a lánckerékre az rögzítti és az ott mozog
szedd le nézd meg a kopást
igen,azthiszem hogy valamennyire kell
simán...akárhova
bár a felfogatással elbabrálsz majd egy kicsit,de legegyszerűbb a gumipókkal rögzíteni az ülésre
Sziasztok!
Megint jöttem egy látszólag hülye kérdéssel, majd ne nevessetek ki nagyon! :)
UFO fejidomot rá lehet tenni simán az NSR-re?
Köszi a válaszokat!
További szép estét!
Üdv!
Ma levettem a láncot az NSRem-ről és a első és hátsó(első főleg,oldal irányba is kicsit) lánckerék is mozog leégé,ez normális az NSReknél?
Kösz a segítséget!
delort mennyiért adnád el a szívócsonkot?
Segítségeteket szeretném kérni a vízhűtörendszeről, valaki letudná nekem fotozni hogy hogynézki a csövezés, tartálynak a csöve hovamegy,vagy hogyvan?
Szerintem az NS-re gondol vashengeres alatt, mert tudtommal az vashengeres. 87-90 ig
Érdeklödnék hogy aki használt már 160-as polini hengert nsr-en kb: hanyas fuvokával használta?