Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi, hogy ilyen gyorsan válaszoltál, rendes tőled! Nagyjából erre számítottam... csak nem tetszik az eleje... A teljeseítmény meggyőzött, de az "arca" nem jön be.
Azt nem tudod véletlenül, hogy hasidomokat hol tudnék venni hozzá? Bontókban voltam, nem igen van. Ha meg volt, akkor nagyon sérült...
az nem fog menni
teljesen más a váz, lámpák, tank, ülés
Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy csak így idepofátlankodok, de új vagyok még és volna kérdésem az NSR-ekkel kapcsolatban.
Körlámpásom van, azt szeretném kérdezni, hogy a macskalámpás kasztniját nem lehet valahogyan ráerőltetni erre a vázra? Nagyon eltér? Válaszotokat előre is köszönöm!
Krisztián
Csáó
Nekem nem macskalámpáshozkell, csak a simához, hogy egyezike azt nemtudom
szevasz, nekem vannak cuccok macskalámpáshoz, nem tudom hogy neked arra kell-e, bár néhány biztosan egyezik.
Csáó
NSR-hez kellene nekem pár alkatrész, tudnátok nekem segiteni ezek beszerzésében?

-Szívatobowden
-Kuplungbowden
-Powerszelepház

-Blokktartocsavar (mind a három)
-Gyujtáskapcsolo (az alja amiből kijönek a kábelek)
-Műszerfalnak a kábelkötege
-Gázkar felőli kapcsolo (kábelel)
97-es piros NSR-t ki ad el 200-ba?
Pfúúú passz ember válogatja....
de nemkéne olyan drágának lenni ha pár fül van csak letörve olyan 2-3 e ft sztem... :)
jolvan oké. figy már abban tudnál még segíteni hogy kb mennyiért heggesztenek műanyagot? gondolok itt műanyag fülek felheggesztésére...mert eléggé lötyög az idom a motoron mivel levannak törve a tartő fülek
Szia, igen felraktam :) Holnap már odakéne neki érnie....
csáó. figy már feladtad az izzó foglalatot? csak mert még nem ért ide
tudnál csinálni képet a csavarokról?
Blokkhoz csak csavarok vannak, illetve egy felujitasra szorulo hajtokar.
én selytetem hogy a tiéd lehet mert már multkor mutattad csak nem akartam esetleg tévesen informálni
irtad hogy vannak blokk alkatrészek, pontosan mik vannak?
Hali! JC20-bol van, tudtommal az mind folytatlan. Enyém amúgy a hírdetes! Irj mailt ide: 4vatera kukkancs gémail plotty komm
Nekem nemkelett toldani hozzá szóval szerintem neked sem kellessz :)
Értem.Köszi.
Akkor nekem is vágni kell majd.a vezeték hossza elég volt vagy toldani kellet hozzá?csak mert az én (jc 22)-es folytatlan elektronikámnak kb kétszer olyan hosszú és 8(4+3+1) szálas.
igen, mert a macskalámpásba folytották csak (jc22) és nem ilyen a csatija :) amikor énis megvettem a folytatlant akkor vágnom kellett és úgy össze illesztgetni őket :)
egyszer már megkérdeztem tőle.
A csatlakozók elárulják h folytott vagy nem? :O
Folytatlan. Látszik a csatikból :)
ott a hirdetés alatt van ojan rész ahol megtudod kérdezni
Sziasztok!
Kié ez a hirdetés? :
http://auto-motor.vatera.hu/al...
Megvenném tőle csak nem válaszol h folytatlan-e.Egyébként ha van köztetek akinek van eladó TV 78asa akkor az írjon!
Olcsó benzint!
Fogalmam sincs!Még nem vadásztam ki a rosszat!Majd írok ha tudom milyen kell!
Enyém is ugyan enyit ment! az a baj ezekben h az electronika le van tiltva. :S:S :S:S Meg a kipufogójuk iss.. XD de imádom őket! :P :D
szia, hány kábeles kellene?