Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

énmeg 185cm magas vagyok
gyári plexinél még akkorse volt elég szélvédelem ha a tankra feküdtem
ezzel a naggyal meg ojan 80-ig nem nagyon kell behasalni inkább csak behajolni egy kicsit
a tükörbe még látok hátra ha behajolok, és a plexi fölött nézem az utat
azt nemtudom hogy mennyire fogja meg a szél, 150-et ment ezzel is
attól függ mijen motorod van
alvázszámot nézd meg
ha jc20-al kezdődik akkor 35x47x7,5/10
ha jc22-vel kezdődik akkor 35x48x11
hmm én vagy 4 es vagy 3 asból gondolkoztam néztem újonan de elég drága az anyag is amúgy érezhetően leesik a teljesitmény? visszafogja a motort szél végett? én elég magas vagyok 180 centi és nagyon bekellene hajoljak hogy a gyári plexi mögé kerüljek:)
annyit tudok róla hogy hőre lágyuló
inkább kérdezz meg valami szakembert aki ijen idom javítással foglalkozik
nem tudom hogyan működik
szerintem relés mint a világítás
de ha világítás nélkül dudál akkor nem a dudának van baja hanem a relének vagy a kapcsolónal
az is lehetséges hogy a világításról kap villanyt a duda és ott lehet valami gond
világítás jól működik?
meg a duda is jól szól világítás nélkül?
én 5mm-eset tudtam szerezni, használt volt már
szerintem jobb lenne 4mm-esből csinálni
15cm-el magasabb a gyárinál
lehet hogy nem ojan szép de én jobban szeretem mint a gyárit
nyáron visszaraktam a gyárit de néhány nap után meguntam hogy állandóan rázza a fejemet a szél aztán visszaraktam a nagyot
320ba hirdetem! Érdekelnek az infók h mi lett felujítva, tuningolva meg a képek? Van hozzá am arrow sportkipufogó rendszer is!
mennyiért póstáznád? :)
És mennyiért póstáznád?
Sziasztok.

94-es Nsr125R-re akarok uj szimeringet venni az elso villara. Neten ket meretet irnak, valaki tudja, h melyik a jo?

35x48x11
35x47x7,5/10

Koszi!
Hello, valaki meg tudná mondani hogy a 91-es 125ös NSR-eknek milyen műanyagból vannak az idomjai?
Menyibe adod?
Szevasz!Vettem új kürtöt mert a régi behalt.És ezzel is csak cincog ha világítok!Lehet,hogy a kapcsoló vagy vezeték hiba lesz?
nézegettem a képeid között fent van még csodálkoztam is hogy milyen nagy plexi hol és mennyiért vetted a plexi lapot? és hányasat használtál hozzá? én olcsón akarok venni az se baj ha kis karc van rajta mert max políroznám:)
Szasztok NSR-esek! Nem kell valakinek egy 2011ben felújított 180as malossi hengeres NSR olcsón? Nagyon szükségem lenne a pénzre, aztán sürgős lenne! kérésre adok részletes leírást és képeket is küldök!
DDD:)

Persze, én speciel a dellrotyó logóra gondoltam:)

egészen olcsón megcsinálnak bármiylen beütőt:)
jaja, majd beleütöd hogy ZM mint Zoltán Mester :)
én is csináltam nagy plexit, jól jön ijen hidegbe
majd rakok föl képet az enyémről
Csináltatnom kell már egy beütőt...
:)
Én is Győr környéki vagyok (:
szia, én tudok neked gyári fúvókákat
karbim van komplatten ,ha....gondolod
Üdv nektek fórumosok. Nsr be kéne nekem az összes fúvóka ki tud segíteni nekem? Vagy hol tudom beszerezni?
köszi szépen hetekben ahogy jön kes megejtem a dolgot:) készitek még rá nagyobb plexit is mert nagyon nehezen tudok el bújni a szél elöl és leveszi nagyon az erőt...:)
olajrol nemtudok mit mondani
nekem 10W40 castrol magnatech van benne