énmeg 185cm magas vagyok
gyári plexinél még akkorse volt elég szélvédelem ha a tankra feküdtem
ezzel a naggyal meg ojan 80-ig nem nagyon kell behasalni inkább csak behajolni egy kicsit
a tükörbe még látok hátra ha behajolok, és a plexi fölött nézem az utat
azt nemtudom hogy mennyire fogja meg a szél, 150-et ment ezzel is
hmm én vagy 4 es vagy 3 asból gondolkoztam néztem újonan de elég drága az anyag is amúgy érezhetően leesik a teljesitmény? visszafogja a motort szél végett? én elég magas vagyok 180 centi és nagyon bekellene hajoljak hogy a gyári plexi mögé kerüljek:)
nem tudom hogyan működik
szerintem relés mint a világítás
de ha világítás nélkül dudál akkor nem a dudának van baja hanem a relének vagy a kapcsolónal
az is lehetséges hogy a világításról kap villanyt a duda és ott lehet valami gond
világítás jól működik?
meg a duda is jól szól világítás nélkül?
én 5mm-eset tudtam szerezni, használt volt már
szerintem jobb lenne 4mm-esből csinálni
15cm-el magasabb a gyárinál
lehet hogy nem ojan szép de én jobban szeretem mint a gyárit
nyáron visszaraktam a gyárit de néhány nap után meguntam hogy állandóan rázza a fejemet a szél aztán visszaraktam a nagyot
nézegettem a képeid között fent van még csodálkoztam is hogy milyen nagy plexi hol és mennyiért vetted a plexi lapot? és hányasat használtál hozzá? én olcsón akarok venni az se baj ha kis karc van rajta mert max políroznám:)
Szasztok NSR-esek! Nem kell valakinek egy 2011ben felújított 180as malossi hengeres NSR olcsón? Nagyon szükségem lenne a pénzre, aztán sürgős lenne! kérésre adok részletes leírást és képeket is küldök!
köszi szépen hetekben ahogy jön kes megejtem a dolgot:) készitek még rá nagyobb plexit is mert nagyon nehezen tudok el bújni a szél elöl és leveszi nagyon az erőt...:)
gyári plexinél még akkorse volt elég szélvédelem ha a tankra feküdtem
ezzel a naggyal meg ojan 80-ig nem nagyon kell behasalni inkább csak behajolni egy kicsit
a tükörbe még látok hátra ha behajolok, és a plexi fölött nézem az utat
azt nemtudom hogy mennyire fogja meg a szél, 150-et ment ezzel is