Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok.Nem tudtok 92-es nsr-hez gyári nikacilos hengert meg dugót olcsón?
Üdv. Ha vkinek van 2000-es évjáratú gyári kinézetű NSR-e, mint a képen,
attól azt szeretném kérni, hogy lemérné nekem a matrica méreteit?
Nagy segítség lenne. Köszönöm
Köszi, már veszem is! :)
Rendes tőled, hogy ismét segítettél!
Ami az indexeket illeti, ha gyárival akarsz indexelni, akkor meg vigyázz, hogy le ne törd! :)))
az nem jó mert nem gyári
én csak gyári indexel akarok indexelni
ezen már én is töprengtem
1,2W a gyári
Pici, univerzális, idomra vagy idom alá szerelhető) indexet kell rátenni... lehet már olcsón venni... csak egy ötlet... (nekem is az lesz rajta tavasszal...
de valahogy beljebb lehetne mókolni emrt nekemis letört a jobb oldali:S
Fejlemények: megvan a tipus, már csak azt kéne tudnom, hogy hány W-ost rendeljek. 1,2W, 2W vagy 5W? Valaki tud segíteni?
Köszi!
Nah látod ebben egyet értek Veled
Oh ezek után menni fog az is mint a karika csapás
Majdnem elfelejtettem: ha valakinek van a visszajelző panelbe való izzó, akkor érdekelne engem. Vagy ha meg tujátok mondani, mi a neve, akkor rákeresnék, csak nem tudom mi a neve, úgy pedig elég érdekes. De havalakinek van bontva, akkor érdekelne legalább 2 db! Ajánlatokat képpel, árral a feher0404@mailbox.hu címre várom!
Köszi a segítségeteket előre is!
Legalább kicsit edzettem is közben! :)
Amúgy meg, tudod milyenek a pasik... ha valamit csinálnak, akkor mindenkinek az a legjobb, ha nincs a közelükben senki! :)
Majd az összerakásra kíváncsi leszek! :) Szétszedni mindent tudok, de összerakni?...
Az jó
Megkérhetlek rá hogy tegyél fel róla képet?
Köszönöm
Nah örülök hogy sikerült
Hát mért nem fogtál be a munkába valakit?
fekete ,kettő darabol áll őssze--3000ft
Sziasztok!
Valaki nem tud nekem egy pár Nsr kormány csutkát?
Lehetőleg Békés megyében, szeretem megnézni mit veszek! :)
Szia!

Levettem a kereket! Simán ment, úgy, ahogyan javasoltad, tök jó volt. Bár egyedül kicsit macerás volt: egyik kezemmel tartottam a motort, a másikkal meg navigáltam le a láncot, meg ki a kereket... :)
De a lényeg, hogy megvan! Már csak tisztítás, csiszolás, fényezés, aztán vissza. Köszi mégegyszer! :)
Igen muszály volt,nem tudtam ellen állni
Remélem hogy nem
Köszönöm
Hűha kisasszony!Látom beszereztél végre egy rendes motorbiciklit.Nem fognak kitagadni az Er fórumról? Amúgy meg gratulálok hozzá.
Szia.Milyen színű és mennyiért?
Hát előre is sok sikert hozzá
Majd olvasom mire jutottál
Hétvégén nekimegyek, leveszem úgy, ahogyan leírtad! Remélem sikerül is! :) Majd úgyis megírom mi lett belőle! Köszi mégegyszer!
Hát nem egyszerű...
Szívesen
http://www.kepesmotor.hu/april...
xDDD viccces a gyerek :D Behaltom ezen a Leíráson, Ajnálom MINDENKINEK XD