Üdv. Ha vkinek van 2000-es évjáratú gyári kinézetű NSR-e, mint a képen,
attól azt szeretném kérni, hogy lemérné nekem a matrica méreteit?
Nagy segítség lenne. Köszönöm
Köszi, már veszem is! :)
Rendes tőled, hogy ismét segítettél!
Ami az indexeket illeti, ha gyárival akarsz indexelni, akkor meg vigyázz, hogy le ne törd! :)))
Pici, univerzális, idomra vagy idom alá szerelhető) indexet kell rátenni... lehet már olcsón venni... csak egy ötlet... (nekem is az lesz rajta tavasszal...
Majdnem elfelejtettem: ha valakinek van a visszajelző panelbe való izzó, akkor érdekelne engem. Vagy ha meg tujátok mondani, mi a neve, akkor rákeresnék, csak nem tudom mi a neve, úgy pedig elég érdekes. De havalakinek van bontva, akkor érdekelne legalább 2 db! Ajánlatokat képpel, árral a feher0404@mailbox.hu címre várom!
Köszi a segítségeteket előre is!
Legalább kicsit edzettem is közben! :)
Amúgy meg, tudod milyenek a pasik... ha valamit csinálnak, akkor mindenkinek az a legjobb, ha nincs a közelükben senki! :)
Majd az összerakásra kíváncsi leszek! :) Szétszedni mindent tudok, de összerakni?...
Levettem a kereket! Simán ment, úgy, ahogyan javasoltad, tök jó volt. Bár egyedül kicsit macerás volt: egyik kezemmel tartottam a motort, a másikkal meg navigáltam le a láncot, meg ki a kereket... :)
De a lényeg, hogy megvan! Már csak tisztítás, csiszolás, fényezés, aztán vissza. Köszi mégegyszer! :)
attól azt szeretném kérni, hogy lemérné nekem a matrica méreteit?
Nagy segítség lenne. Köszönöm
Rendes tőled, hogy ismét segítettél!
Ami az indexeket illeti, ha gyárival akarsz indexelni, akkor meg vigyázz, hogy le ne törd! :)))
én csak gyári indexel akarok indexelni
Köszi!
Oh ezek után menni fog az is mint a karika csapás
Köszi a segítségeteket előre is!
Amúgy meg, tudod milyenek a pasik... ha valamit csinálnak, akkor mindenkinek az a legjobb, ha nincs a közelükben senki! :)
Majd az összerakásra kíváncsi leszek! :) Szétszedni mindent tudok, de összerakni?...
Megkérhetlek rá hogy tegyél fel róla képet?
Köszönöm
Hát mért nem fogtál be a munkába valakit?
Valaki nem tud nekem egy pár Nsr kormány csutkát?
Lehetőleg Békés megyében, szeretem megnézni mit veszek! :)
Levettem a kereket! Simán ment, úgy, ahogyan javasoltad, tök jó volt. Bár egyedül kicsit macerás volt: egyik kezemmel tartottam a motort, a másikkal meg navigáltam le a láncot, meg ki a kereket... :)
De a lényeg, hogy megvan! Már csak tisztítás, csiszolás, fényezés, aztán vissza. Köszi mégegyszer! :)
Remélem hogy nem
Köszönöm
Majd olvasom mire jutottál
xDDD viccces a gyerek :D Behaltom ezen a Leíráson, Ajnálom MINDENKINEK XD