repsol transmission oil-t ajánlanám inkább. Mert kocsikba is kapható 10w40es olaj, de azok nem jók. 2 dolog miatt: 1. Száraz kuplungosok ( a mocid pedig olajos) 2. szinte csak fogaskereket kell olajozni , nem pedig csúszó csapágyakat.
H a jól sikerül a határolólemezek eltávolítása, a motor nem csak gyengébb lesz, de a lapok is hamarabb fáradnak ki:)
Nem mindegyik membránház alkalmas határoló nélküli membránhoz.
Sziasztok!
Tud valaki macsakalámpás NSR-hez plexit eladót? Használtan ha lehet, mert nincs 22k-m egy plexire. Fontos lenne. A válaszokat köszi előre is!
szevasztok. olyan kérésem lenne hogy nekem van egy '95 ös nsr-em.amihöz kellene első lámpa foglalat. itt lenne a motor. jelezze már akinek van és kialkudunk egy jó árat...köszi!
Szerintem a világításom sem tökéletes,elég gyengén világít szerintem.Anno a simsonom sokkal jobban világított.Gyanús nekem ez a kürt bekötése mert a kapcsolóból ami kijön kábelköteg abba van belecsatlakoztatva és szig.szalaggal van körbetekerve.A jövő héten viszem hátsó rugóstag cserére majd megkérdezem erről a kürt dologról is a szerelőt.Köszi a segítséget és a tippeket!Jó gurulást holnapra!Én is fogok egyet kerülni.
Nem mindegyik membránház alkalmas határoló nélküli membránhoz.
http://italmondo.hu/index.php?...
Az egyik egy honda mbx-ben volt, a másik egy Herculesben.
A honda kerék 10 a herki 8 rugó.
inkább valami 50-es motorból keressél kereket
Tud valaki macsakalámpás NSR-hez plexit eladót? Használtan ha lehet, mert nincs 22k-m egy plexire. Fontos lenne. A válaszokat köszi előre is!
e-mail zsenak94@freemail.hu
Ha lehet akkor írnék az email címedre,az jó ami az adatlapodon szerepel?
Köszi
mert egyik haveromnak lenne egy nsr-je bontásra. dupla körlámpás, arany színű hátsó híddal..