Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

repsol transmission oil-t ajánlanám inkább. Mert kocsikba is kapható 10w40es olaj, de azok nem jók. 2 dolog miatt: 1. Száraz kuplungosok ( a mocid pedig olajos) 2. szinte csak fogaskereket kell olajozni , nem pedig csúszó csapágyakat.
A valtoba, ugye jo a 10w-40-es olaj?
az már a tulaj gondja lesz
de igen, fdeltételezve, hogy a kevésbé hajlékony külső csak pont akkorára nyílik minden fordulaton, hogy a belső ne tudjon túlnyitni.
Koszi!
nem azért van kettős lamellákkal?
H a jól sikerül a határolólemezek eltávolítása, a motor nem csak gyengébb lesz, de a lapok is hamarabb fáradnak ki:)
Nem mindegyik membránház alkalmas határoló nélküli membránhoz.
És attol jobban is menne?
azt nemtudom hogy mitől tuning, de a határoló lemezek nincsenek rajta
Ez mitől tuning? És jobb lenne tőle? vagy a karbon lap jobb?
http://italmondo.hu/index.php?...
szia, ezek a fuvik vannak benne: szivató(60) jet(60) alapjárat(35) fő(135), ha kell akk 400/db +posta
Van ekét pár kerekem ami neked jó lehet.
Az egyik egy honda mbx-ben volt, a másik egy Herculesben.
A honda kerék 10 a herki 8 rugó.
simsonba nagy lessz az
inkább valami 50-es motorból keressél kereket
csak azt a címet használom, irjál
Sziasztok!
Tud valaki macsakalámpás NSR-hez plexit eladót? Használtan ha lehet, mert nincs 22k-m egy plexire. Fontos lenne. A válaszokat köszi előre is!
szeva én keresek nsr kerekeket nem tudom milyen kerekeid vannak nekem botküllős kerekekre lenne szükségem 5vagy 6 küllős
e-mail zsenak94@freemail.hu
Szevasz!
Ha lehet akkor írnék az email címedre,az jó ami az adatlapodon szerepel?
Köszi
skacok.. lenne itt kereslet nsr 125 alkatrészekre?
mert egyik haveromnak lenne egy nsr-je bontásra. dupla körlámpás, arany színű hátsó híddal..
szevasztok. olyan kérésem lenne hogy nekem van egy '95 ös nsr-em.amihöz kellene első lámpa foglalat. itt lenne a motor. jelezze már akinek van és kialkudunk egy jó árat...köszi!
Csasztok én még mindig keresek idomokat az f-es nsr-emhez de most már egy önindító is kéne XD
nemtom én magas is vagyok meg kis plexim is van de nemszoktam behajolni eggyáltalán nem zavar a szél nagyobb sebességnél se
8000-be és én állom a postát
a malossi hengert leírnád hoy mennyibe volt dugóval köszi:)
Szerintem a világításom sem tökéletes,elég gyengén világít szerintem.Anno a simsonom sokkal jobban világított.Gyanús nekem ez a kürt bekötése mert a kapcsolóból ami kijön kábelköteg abba van belecsatlakoztatva és szig.szalaggal van körbetekerve.A jövő héten viszem hátsó rugóstag cserére majd megkérdezem erről a kürt dologról is a szerelőt.Köszi a segítséget és a tippeket!Jó gurulást holnapra!Én is fogok egyet kerülni.
énis a tankra fekszem csajszim meg rám de elég meredeken kell előre nézzek:D hülyének néznek:D mindenféleképpen kell egy plexi:) köszi a tanácsokat