nekem műanyag a foncsor ugyhogy nem megyek neki lángal
az ijen spray szartse használ szerintem
egy jó crom réteg már tudna valamit, nemhiába cromozzák gyárilag bár nemtudom hogy az nsr-é az cromozott-e szerintem nem
de a fém foncsort cromozzák
enyémse valami tükör fényes
arra gondoltam hogy veszek egy ojant ami már tényleg alig fénylik, leszedem róla az üveget és cromoztatom
csak nemtudom hogy szétlehetne-e szedni a ragasztást meg hogy mennyire lenne tartós
már vettem halogén égőt amivel jobban látni de lehetne jobb is
Amúgy igen még kell :) de veszek majd hondábol.. ha más nincs.. csak elég borsos az ára... :/ Amúgy azért kell mert rámtolatott egy busz pár hónapja és betört..... -.-" (de fizetni persze nem fizetett a köcsög )
De most ráér.. úgyis jön a tél... veszek úgyis bele projektoros lámpát ami xenonos meg angel eye-s :)))
törzskönyv 6000
forgalmi 6000
átírási illeték 3000 körül
eredetiség vizsga 15500
meg még a biztosítás
az összesen 30000 fölött van
még mindíg nincsen lámpa? mér kell másik?
Mondjuk meg lehet hogy benevezek erre a gepre... nagyon tettszik a fenyezese es egy rendszamosat mindenkepp akarok elobb vagy utobb. Meglatjuk hogy alakulnak az anyagiak...
Emberek !
Szerintetek a CBR-nek a lámpálya beépithető lenne nsr be ? (mivel kisseebb mint az nsr é (véknyabb) morcositással a kimaradt helyet megoldani... meglehetne szerintetek csinálni ?:)
Ne siessünk enyire! Kéne jogosítvány is ráá! Mert az még nincs! :D De imádom ezeket az nsr-ket! :D Nagyon jól mennek,és nagyon jól telyesítenek a kanyarokban! :D Az én F-esem is állat volt! :D Tiednek menyi a végsebessége? am felvettelek msn-re asszem! :D
http://www.kepesmotor.hu/honda...
nyáron raktam föl a hirdetést
hátsógumi kopott, dugattyú csere ráférne mert már nem ojan erős de amugy szépen megy, nem csörög
friss műszakit kap jövőhéten
most 230000-ért elviheted
a hirdetésedben nem találom! :S de a mociról láttam képeket! szép! De nekem valahogy olyan kicsinek tűnik! a régi kereklámpás JC20-as mintha azért nagyobb lenne! :D Ára? stb...?
Jól működő fesz.szabályzó van-e valakinek eladó?Az olajleengedő csavar a lánckerék mellet található ezeknél?Köszi!
az ijen spray szartse használ szerintem
egy jó crom réteg már tudna valamit, nemhiába cromozzák gyárilag bár nemtudom hogy az nsr-é az cromozott-e szerintem nem
de a fém foncsort cromozzák
Am ja fujd le nikkel festékkel vagy hasonlóval :D
arra gondoltam hogy veszek egy ojant ami már tényleg alig fénylik, leszedem róla az üveget és cromoztatom
csak nemtudom hogy szétlehetne-e szedni a ragasztást meg hogy mennyire lenne tartós
már vettem halogén égőt amivel jobban látni de lehetne jobb is
ööö Na már nem emlékszem pontosan... 27 asszem :)
csak búra kell?
amugy ha beírod a gugliba azt hogy gépjármű átírás akkor elég sok oldalt kiad amin ezeket elmagyarázzák
de mi lett a gyári lámpával?
De most ráér.. úgyis jön a tél... veszek úgyis bele projektoros lámpát ami xenonos meg angel eye-s :)))
forgalmi 6000
átírási illeték 3000 körül
eredetiség vizsga 15500
meg még a biztosítás
az összesen 30000 fölött van
még mindíg nincsen lámpa? mér kell másik?
Mondjuk meg lehet hogy benevezek erre a gepre... nagyon tettszik a fenyezese es egy rendszamosat mindenkepp akarok elobb vagy utobb. Meglatjuk hogy alakulnak az anyagiak...
Szerintetek a CBR-nek a lámpálya beépithető lenne nsr be ? (mivel kisseebb mint az nsr é (véknyabb) morcositással a kimaradt helyet megoldani... meglehetne szerintetek csinálni ?:)
nyáron raktam föl a hirdetést
hátsógumi kopott, dugattyú csere ráférne mert már nem ojan erős de amugy szépen megy, nem csörög
friss műszakit kap jövőhéten
most 230000-ért elviheted