Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az olajleengedő csavar ott van a lánckerék előtt, váltókar mellett
simán lecromoznak műanyagot is jobb helyeken
Szevasztok!

Jól működő fesz.szabályzó van-e valakinek eladó?Az olajleengedő csavar a lánckerék mellet található ezeknél?Köszi!
Mennyy neki nyugodtan nekemis müanyag a foncsor és lejött és nemsérült eggyáltalán. :) Cromozást nemtudom hogy oldanád meg müanyagon :O
nekem műanyag a foncsor ugyhogy nem megyek neki lángal
az ijen spray szartse használ szerintem
egy jó crom réteg már tudna valamit, nemhiába cromozzák gyárilag bár nemtudom hogy az nsr-é az cromozott-e szerintem nem
de a fém foncsort cromozzák
Lelehet szedni, meleg hőfúvóval. :)
Am ja fujd le nikkel festékkel vagy hasonlóval :D
enyémse valami tükör fényes
arra gondoltam hogy veszek egy ojant ami már tényleg alig fénylik, leszedem róla az üveget és cromoztatom
csak nemtudom hogy szétlehetne-e szedni a ragasztást meg hogy mennyire lenne tartós
már vettem halogén égőt amivel jobban látni de lehetne jobb is
Foncsort hogyért vesztegetik? Ennyi év után az enyém eléggé fakó.
Igen csak búra kell (lekopogom)
ööö Na már nem emlékszem pontosan... 27 asszem :)
mennyi a hondánál?
csak búra kell?
inkább +
amugy ha beírod a gugliba azt hogy gépjármű átírás akkor elég sok oldalt kiad amin ezeket elmagyarázzák
de mi lett a gyári lámpával?
Amúgy igen még kell :) de veszek majd hondábol.. ha más nincs.. csak elég borsos az ára... :/ Amúgy azért kell mert rámtolatott egy busz pár hónapja és betört..... -.-" (de fizetni persze nem fizetett a köcsög )
De most ráér.. úgyis jön a tél... veszek úgyis bele projektoros lámpát ami xenonos meg angel eye-s :)))
Ezek az árak 100% osak ? :) tehát akkor olyan 30e +-5/10 e ?
törzskönyv 6000
forgalmi 6000
átírási illeték 3000 körül
eredetiség vizsga 15500
meg még a biztosítás
az összesen 30000 fölött van
még mindíg nincsen lámpa? mér kell másik?
tavaj nyáron néztem akkor 150 volt
Szia, irtam mailt is. :) De azért írok ide is. :) Mennyi lenne kb a motor áttírása ? nemtudod véletlenül ?
Na ha hamarabb eszreveszem hogy arulod... :D

Mondjuk meg lehet hogy benevezek erre a gepre... nagyon tettszik a fenyezese es egy rendszamosat mindenkepp akarok elobb vagy utobb. Meglatjuk hogy alakulnak az anyagiak...
Ne bántsd... majd felnő :D
Emberek !
Szerintetek a CBR-nek a lámpálya beépithető lenne nsr be ? (mivel kisseebb mint az nsr é (véknyabb) morcositással a kimaradt helyet megoldani... meglehetne szerintetek csinálni ?:)
úgy értettem hogy kell-e a gyújtás kapcsoló meg az ülészár is?
"igazi" motoros---mennyi a vége? -.-
Ne siessünk enyire! Kéne jogosítvány is ráá! Mert az még nincs! :D De imádom ezeket az nsr-ket! :D Nagyon jól mennek,és nagyon jól telyesítenek a kanyarokban! :D Az én F-esem is állat volt! :D Tiednek menyi a végsebessége? am felvettelek msn-re asszem! :D
http://www.kepesmotor.hu/honda...
nyáron raktam föl a hirdetést
hátsógumi kopott, dugattyú csere ráférne mert már nem ojan erős de amugy szépen megy, nem csörög
friss műszakit kap jövőhéten
most 230000-ért elviheted
bocsi elnéztem egy másik motoréval! sorry! :D XD am teccik a tied! :P jóó! :D
a hirdetésedben nem találom! :S de a mociról láttam képeket! szép! De nekem valahogy olyan kicsinek tűnik! a régi kereklámpás JC20-as mintha azért nagyobb lenne! :D Ára? stb...?