gyerekek akkor nsr be ásványi vagy szintetikus váltó olaj kell?:D amúgy gondoltam hogy arrow vagy más sportkipu méreteit megszerezve gyártok egyet (mint a simsonos rezonátorok) nagy állatság?...az arrov sincs lehajlítva az is szelvényekből áll:)
nekem oké a dolog :) Ha nem fog esni, és nem -10 fok lesz hétvégén akkor mehetünk bármerre. Én benne lennék :) Remélem lesz olyan idő, mint most hétvégén.
én győr mellett lakok 25km-re
adamomester meg komáromi de ő már lerakta a motort a télre
szombaton vagy vasárnap motorozhatunk de nem a városba
neked is nsr-ed van?
ha nem akarod akkor nem segíttek
nyugottan menny be a honda szalonba és mond meg hogy neked van egy rohadtt ronda nsr-ed ami gyárilag 44le-s cr blokkos és kérsz bele első teleszkóp szimeringet
amugy meg nsr-be 2 fajta szimering van
ha meg ns akkor abba megint másik
Okés lefotozom azt felteszem!Tényleg másabb egy kicsit mint a 3 másik.Szine rohadt ronda meg a festés is gány az egészen ezért is volt rohadt olcsó:) A két első szimering nekem is enged mint az állat,mennyibe került bele?
Sziasztok én is most vettem egy NSR125F et 94est a cr blokkost.Ha megyek vele 6-7ezer alatt nagyon nehezen pörög fel szerintem mert van még 3 NSRes barátom és elmenek elégé de amikor a power nyit megoldódik minden esélye se lesz egyiknek sem mert csak a 32le ek ez meg a 44le.Miért lehet ez a haverok sem tudják!Segítsetek légyszives!
köszi már megvan.
szétszedtem apró darabokra egy merő retek volt belülről. benzinnel lemostam az egészet majd kis olajozás a csapágyaknak és a mozgó részeknek fogaskerekeknek, összeraktam és mint az új
ilyen jól még sosem indított
köszi a segítséget sok mindent csináltam rajta aránylag de még olajat nem cseréltem:D bebarnult valamiért az olajam és lassan cserés...utána az első futóműbe kúpgörgő...idővel...aztán hátsóteló...ha megemelem a gépet még jön feljebb a hátulja ez szokványos?
Nem játszani kell a karbival, mert nem puzzle, hanem beálíltani.
első körben benzinszintet (greg bender dellrotyó karb manual) utána befúvókázni felülre (főfuvi) végül a keverékcsavart belőni.
HA annyira keveset kap, hogy fulladozik, és csak szivatóval megy, hamar bosszút áll a motor és sokba fog kerülni.
gyűjtöm az információkat következő motorom végett
nekem is teccenek a nakad gépek főleg a hornet de én túl magas vagyok ahhoz
még a kawasaki Z 750 az beleférne
jelenleg 4 motor van kilátásba
honda vfr 750
honda cbr F3
suzuki sv 650
kawasaki zx6r
nekem elsősorban a megbízhatóság és a kényelem az első
(monnyuk már nem sokáig, mert jönnek a foshangú traktorok...