Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mert a kocka lámpás mint az enyém csak nem tudtam az én mocim pontos évjáratát de én is igy sacoltam köce az infot :D
Szevasz!
Nem mai gyerek már,1989-es kiadás.Miért?
szerintem a fényezés alapján 90-91
Hali

neked mikori évjáratu az nsr-ed?
3000-es fordulattol már teljes fénnyel világítt nekem
fékezésnél nekem is halványodik a villany
ha rendesen indítt akkor az aksid valószínű hogy jó és töltésed nincsen, bár a dudának kellene működni aksirol
mérd meg a töltést
Köszi a választ.Holnap megmérem,hogy az enyém mennyivel tölt.Zsír új akksival is ezt csinálta.Indításnál nincs semmi gond vele.Meg elég gyengén világít menet közben is,ha fékezek akkor halványodik a világításom.
Van valakinek papíros NSR-je eladó? nem a körlámpásra gondolok
amikor még uj volt az aksim akkor 400mA-el töltött közepes fordulaton
a multkor én is méregettem egy kicsit
alapjáraton világítás nélkül 13V fölött volt egy kicsivel
alapjáraton világítással ép csak 12V
közepes fordulaton világítással 15V
nekem már nem valami jó az aksim mert sokszor nem indítt
amugy akkor lenne jó ha 13,5V-nál többet nem töltene és alapjáraton 12v fölött töltene
ha mész vele egy kört hogy töltsön bele egy kicsit akkorse dudál alapjáraton?
indíttásal nincsen gond?
nsr-en gyárilag meg van jelőlve mindegyik fogaskerék egy pontozással
ha a tiéden is ugy van akkor szerintem ezek a pontok azok
egy helyen kell találkozniuk forgás közben
Szevasztok!
Világítás bekapcsolva és alapjáraton jár a masina akkor a kürtöm csak ciripel,nagyobb fordulaton jobb de nem tökéletes,világítás nélkül rendesen szól.Töltésemmel van gubanc?Alapon mennyivel kell töltenie?Köszi!
üdv mindenkinek,fiúk lenne egy fontos kérdésem mivel nem voltam elég figyelmes, szerelem össze a mocimat ns125 és főtengely állását nem figyeltem meg a kiegyelitő fogaskerék összejelölés szétszerelésénél, hogy alsó vagy felső holtponton áll e ,várom a szakmai segítseget előre is köszi. vastagj@gmail.com mellékelek egy rajzot is
Köszi, én is arra tippeltem!
én ugytudom hogy a cdi vagyis gyújtás elektronika van ott hátul
Szia!

A hátsó ülészár mögött a gyújtás vagy a power elektronika van?
Tudnál ebben segíteni?
annyi biztos hogy a nagyobb hengerrel kevesebbet bír ki a blokk
többet kellene szerelgetni
125-ös henger sokat kibír
Sziasztok

Lenne egy olyan kérdésem hogy a cica lámpás NSR--re lehet-e tenni "közép lábat"- Nem tudom mi a neve, sorry a hülye fogalmazásért ....
erővel nincs probléma csak külföldön nemsok az árkülönbség a kettő között
én csak 125-ösröl tudok nyilatkozni
az bírja elég sokáig ha normálisan használják
he kevés az erő akkor inkább vegyél 250-est vagy 125-ös cross
hali srácok még mindig eladó a gépem ha valakit érdekel

az ára is alkuképes meg lehet velem egyezni könnyen

http://www.motor.hu/motor_vpag...

okés találtam is csak még pár kérdés 1 190 es hengert elbírja a gyári főtengely +hajtókar? vagy kell az erősített(perzse új csapágyakkal) és kb mennyit bír 1 125 ös dugó? sokkal rövidebb élettartamú lenne 190 essel?
én már a multkor leírtam a segítség kérős galériádhoz
nem irom le mégegyszer
üdv hengerre lenne szükségem + dugóra 125 ös hngert esetleg valaki bontottan olcsóba illetve nemtudja valaki mien árba mennek a 180 as hengerek?előre köszi
szia, nekem vannak felnik első-hátsó. Hibátlan fekete fényezés, vékony zöld felnicsík. Gumi is van rajtuk, az első (dunlop qualifier) kb 2-3mm mintával középen, szélein több. Ezt adom ajándékba ha viszed mind2 felnit (15e/db) Plusz a hátsón van egy alig futott bt003, annak az ára megbeszélés kérdése.