Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és mi történik akkor szerinted ha egyszer kihúzatod?
Ez fugg attol is hogy ertelmes helyen csinaltatod e ahol precizen dolgoznak, illetve hogy a megfelelo meretu dugattyut teszed e bele...
Az enyemen Polini henger van az nem olyan
Még annyit hozzáfűznék, hogy az egy típushibának számít, hogy a 2 nyílás közötti ,,merevítőn" el van repedve a fal. Több hengert is láttam már és többen is mondták, szinte mindenkinek olyan, de attól megy. Üdv
Az Én általam vásárolt Nsr tapasztalatai alapján ez nem így van, a magán szerelőm sem ezt a véleményt osztja, se a szakszervizes.
Egyszer kihúzatod és onnan várhatod a napot amikor már be sem tudod indítani, ami pedig hamar eljön már olyankor. Nem szabad fiuk!
Köszönöm írtam is Neki, válaszolt is, nagyon korrektül.
Köszönöm szépen jó tanáccsal is tudott szolgálni!
egy jól elkészített hüvelyes henger utcai használatra teljesen megfelelő, észre sem venni a különbséget a nicasil és a vas között.
Gyors csináltam róla képet, hogy lásd, jó-e. Még vaterán nincs, mert tegnap cseréltem haverral másik alkatrészre. De működik biztosan, ment is az NSR-rel, amiről leszedte. Az ez alatti HSZ-t is olvasd el. Üdv
Csabi a tesóm. :) Neki volt 1 NSR-je bontva, nekem is van NSR, de inkább endurozok. Az ő vaterája, és itt az enyém.

Valamivel több cuccom van, mint ami ép meg van hirdetve. Vagyis jóval több. Üdv
Az enyemet mar eladtam de vateran van fent egy par darab elado szerintem ott nezz szet. Esetleg vateran kivul olcsobban is kapsz talan, itt a mailje az egyik vateras sracnak akitol vettem mar par dolgot, szerintem neki is lesz: bcsababathori kukkancs gmail plotty komm
Koszonom de ugy tudom hogy a regebbi nsre nem jo hozza.
Szia! Nekem van. Kockalámpásról lett bontva. 9eFt. Tökéletesen működik! Üdv; Zoli
1.1 liter víz megy az NSR-be
Nekem már nincs, vagy nem értem, hogy miért az enyémre írtál... De sok más alkatrészem van! Üdv
vásárló helyett ELADÓT szerettem volna írni, így helyes.
ÜDV NSR-esek!

SEGÍTSÉG-et kérnék
Rengeteg csatornán kerestem már HONDA NSR 125 (1995) macskalámpás motoromhoz:
DUGÓ
HENGER
alkatrészeket főleg hengert!
DE...csak jó állapotú NIKASZILOSAT! Nem kell felfúrt, perselyes mert csak ezeket találni ezek viszont semmire sem jók!
A motort még nyár elején vettem de átvertek vele, mivel a hengere perselyes és persze megszorult hamar! kuka az egész! nem kis pénzt fizettem érte de a vásárló egy szar alak nem érdekli persze a problémám.
Szóval ha valaki tud elkatrészt, jó állapotút keressen meg kérem!
Kössz mindenkinek!
estere jelentem...
mi a száma
Most ellenoriztem es beneztem! Tenyleg keves a fel liter! Valahol dugulasod van a rendszerben! Azt hittem fel literes a fagyallos flakon amibol toltottem kozben meg literes
A fektarcsa teljesen hasznalhato, nincs elkoptatva csak koszos :)
A telo mukodik de nem raktam be ugyhogy nem tudom hogy mennyire van elhasznalva.
helo!
van valakinek elado CDI egysege NSR 125 1997hez?
a víztartály titka elég egyszerű
amikor melegszik a víz akkor ott a kupaknál kinyomja a kis csövön a kiegyenlítőbe
amikor lehül a víz akkor visszamegy a víz a hűtő rendszerbe
ezt ugy csinálja hogy az a cső ahova kinyomja a vizet az mindíg víz alatt van ezért nem a levegőt szívja vissza hanem a vizet
nem kell gravitáció
szerintem kevés lessz az ha csak fél liter víz megy bele, öcsémnek a cross motorjába már cseréltük a vizet és abba is 1 liter ment bele
akkor jó a rendszer ha mindehol átmelegszik egyenletesen
elég patika a gép de nem lessz ojan fanatikus aki megvenné
az enyém is egész jó állapotú mindene gyári csak az idomokon látszik meg a használat na meg a 19 év de legalább gyári fényzése van
a hátsó féktárcsa mennyire kopott, mijen vastag?
központi teló működik?