előszöris nekem műanyag az ablak, ez egy kicsavarható műanyag tehát javítható
vagy szerzel egy másik műanyagot vagy beragasztod fémragasztóval és nem lessz ablak
nem szükséges
szét kell szedni az egész fékrendszert az utolsó csavarig aztán kimosni belőle a maradékot
én már egyszer megcsináltam, nem bonyolult csak oda kell figyelni meg nem kell kapkodni, precíz kezeket kíván a mutatvány
ha mindent lepucoltál benzinnel akkor lehet összerakni de nem szárazon
majd irj ha már minden tiszta és elmondom mire kell figyelni
fékbetétből ferodo a gyári, de jó az ebc és a goldfren is
itt keresgesd:
biker-world.hu
motoroswebaruhaz.hu
mateszalka.olx.hu
mop
ed91.com
motordiszkont.hu
italomondo.hu
nagyvas.hu
olyan kérdésem lenne h az első hátsó fékbetétet kéne cserélnem és nem e tudtok vmi helyet ahol olcspn megkapni mert a honda boltba azt mondták elso hátso fékbetét oszesen 15ezer huf..... a másik kérdésem az lenne ami miatt cserélem oket olyat csinált az elso kerekem h elinditotam a motort és utána egy fél kilométer megtétele után éreztem h nem akar meni behuztam a kuplungot és besatuzott az elso kerék a fékbetétrol a ferodorok darabokba robantak le:S utána megnéztem a kormánynál a féktartályt ami a elso fékar melet van és a muanyag kémleloablak megvolt repedve ahogy hozáértem kitorott fékolaj sztem ncisn benn meg a fék oylan kemény mint atom..szerintetek megoldás ezekre a problémákra?
Most nezem a manualt, a hatso kerek felfogatasnal a fogaskerek moge van rajzolva 5 gyuru feleseg de nincs szamozva meg semmi. Van valami gyuru a szilentekbe csuszo csapokon gyarilag, vagy csak hulyen van illusztralva?
Bontasbol elado NSR hez:
Hatso fekrendszer (Pedal munkahenger menetesresze gorbult, amugy mukodokepes)
Elso fekrendszer (Fekkar illetve mikrokapcsolo nincs, tartaly fedele horzsolt, de hibatlanul mukodik)
Hatso lengescsillapito
Subframe (ules alatti fekete vaz elem, frissen festve, fekete)
Subframe alatti muanyag
Hatso rendszamtarto muanyag
Hatso lampa
Bal elso labtarto felfogatas
Bal hatso labtarto felfogatas
Hatso labtartok bal es jobb
Komplett kabelkorbacsok
Kormanykapcsolok
CDI illetve power elektronika
Muszerfal (Akar muszerenkent is)
Kozepso visszajelzo lampak
Olaj,viztartaly,benzintank,
Elso, hatso felni, kipufogorendszer,
Csavarok, csapagyak, powerszelep, bowdenek stb darabonkent is.
Email: 4vatera kukkancs gmail plotty komm
Ird meg mi kell, mondj egy elfogadhato arat es vidd.
Csere is erdekelhet mas alkatreszekre NSR-hez:
Elso fekkar, Elso sarvedo, nem kotyogos fotengely, jobb elso kerekjarat elvedo idom, korlampashoz visszapillantok, korlampashoz gyari elso indexek, korlampashoz jobb also idomba becsavarozando fekete takaroidom
Az a gumi ami a lapok alatt van az megsérült. Rendeltem postán és szerintem összenyomódott a határoló de ma megnéztem és tényleg össze volt. Beállítottam és most így jó lett, de a fúvókákat még majd kell cserélni mert kicsi a fő fúvóka is meg az alapjárati is. Köszi a méreteket:)
Valaki legyen szives nezze mar meg hogy a hatso lanckereknek mennyi holtjateka van? Illetve a zegergyuru es a lanckerek kozott van e valami plusz alatet?
Kb fel mm tavolsag van a zeger meg a lanckerek kozott es igy nem erzem a legstabilabbnak...
fúvókákat vegyél bele, azt ne kérdezd hogy honnan mert én nem vettem
sokat nem tudok róla
régebbi mint az nsr 1988-ig gyártották
vagy szerzel egy másik műanyagot vagy beragasztod fémragasztóval és nem lessz ablak
nem szükséges
szét kell szedni az egész fékrendszert az utolsó csavarig aztán kimosni belőle a maradékot
én már egyszer megcsináltam, nem bonyolult csak oda kell figyelni meg nem kell kapkodni, precíz kezeket kíván a mutatvány
ha mindent lepucoltál benzinnel akkor lehet összerakni de nem szárazon
majd irj ha már minden tiszta és elmondom mire kell figyelni
fékbetétből ferodo a gyári, de jó az ebc és a goldfren is
itt keresgesd:
biker-world.hu
motoroswebaruhaz.hu
mateszalka.olx.hu
mop
ed91.com
motordiszkont.hu
italomondo.hu
nagyvas.hu
viszont majd rajzon bejelölöm
főtengely végén lévő meg balance tengely csavarja
Hatso fekrendszer (Pedal munkahenger menetesresze gorbult, amugy mukodokepes)
Elso fekrendszer (Fekkar illetve mikrokapcsolo nincs, tartaly fedele horzsolt, de hibatlanul mukodik)
Hatso lengescsillapito
Subframe (ules alatti fekete vaz elem, frissen festve, fekete)
Subframe alatti muanyag
Hatso rendszamtarto muanyag
Hatso lampa
Bal elso labtarto felfogatas
Bal hatso labtarto felfogatas
Hatso labtartok bal es jobb
Komplett kabelkorbacsok
Kormanykapcsolok
CDI illetve power elektronika
Muszerfal (Akar muszerenkent is)
Kozepso visszajelzo lampak
Olaj,viztartaly,benzintank,
Elso, hatso felni, kipufogorendszer,
Csavarok, csapagyak, powerszelep, bowdenek stb darabonkent is.
Email: 4vatera kukkancs gmail plotty komm
Ird meg mi kell, mondj egy elfogadhato arat es vidd.
Csere is erdekelhet mas alkatreszekre NSR-hez:
Elso fekkar, Elso sarvedo, nem kotyogos fotengely, jobb elso kerekjarat elvedo idom, korlampashoz visszapillantok, korlampashoz gyari elso indexek, korlampashoz jobb also idomba becsavarozando fekete takaroidom
valamennyit nekem is mozog a szilentek miatt
max 2-3mm többet nem
Kb fel mm tavolsag van a zeger meg a lanckerek kozott es igy nem erzem a legstabilabbnak...