még nem,de ami késik az...késik
a fényszórók alatt van középen egy lyuk...abban van egy csavar,na azt kell tekergetni....de csak óvatosan nehogy eltörjön a lámpán a tartója
Sürgősen eladó azonnal elvihető anyagi okok miatt honda nsr 125 jc20 -as 60 000 ft-ért a motoron idom nincs dugatyú kopott minden más tökéletes donor motornak kiváló!
elérhetőség: 0620 423 90 90 non-stop
ha te ugy látsz vele akkor jó
nekem is igen a motor elé világított de rájöttem hogy magasra világítt mert minden szembejövő villogatott
most már egész jól beálítottam
tompított állásba álícsd be mert reflektoron nem látni hogy hova világítt
Üdv!
Eladó lett a motorkám!
Sajna nincs időm motorozni vele!
Ha valakit érdekelne akkor írjon nekem és küldök képeket róla!
benczik.ferenc@citromail.hu
jobb lessz ha az egész rendszert leveszed a motorrol, féknyerget meg a főfékhengert
aztán csak utána szedd szét mert a fékolaj leszedheti a festéket az idomokról
leveszed a féknyerget hogy csak a cső maradjon
aztán akkor lefolyik a maradék olaj
ezután ki kellene venni a dugattyut a főfékhengerből
először leveszed a fékkart és utánna ki kell húzni
ugy emlékszek hogy belső zégergyürüt kell kivenni és akkor kijön a dugattyu
ha kijött akkor már öntheted bele a benzint hogy kimossa a csövet
ha már eléggé tiszta akkor szedd szét a többi alkatrészt is és pucold le benzinbe, én ecsettel szoktam sikálni
féknyeregből dugókat is szedd ki amik nyomják a betétet
én kompresszorral fujattam ki, inkább előtte csavard be egy rongyba ha nem akarsz olajos lenni
mindehonnan le kell sikálni a rárakódott koszt és akkor jól fog működni
service manualba van jó rajz
hátsó fék tartály az ülés alatt van jobb oldalon, fehér műanyag de a teteje ugyan ojan mint az első tartálynak alumínium
Megtaáltam a fékbetét már le is rendelem oket meg fékfolyadékot.. ezt a tisztitás dolgot hogyan gondoltad fulra kosem le a csoveket a kiegynlitotartályrol meg a féknyeregrol? ás benzinel mosam át? ja és még egy kérdés a hátso fék fék olaj tartája mere van? valahol az idom alatt?
elore is köszönöm válaszod
5000Ft, annyi baja van hogy a tengely ami tartja az úszót szét lett vágva mert be volt rohadva, és ekkor megsérült a kis fül is amibe bedugod a tengelyt. Magyarul kicsit reszelgetni kell hogy használható legyen. De amúgy minden benne van, kivéve az úszót meg a tűszelepet. Ha érdekel valamikor csinálok képet.
Ha kell van komplett elso fekrendszerem, csak a kart es a feklampa kapcsolot kell ratenni, olajat bele es mehet is. A fekpofak szinte ujak benne, 5000 ft-ert odaadom kompletten.
a fényszórók alatt van középen egy lyuk...abban van egy csavar,na azt kell tekergetni....de csak óvatosan nehogy eltörjön a lámpán a tartója