Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem a memrán az igy működött
a fúvókázás már bonyolultabb ugy mert befojásolja a kipufogó, légszűrő és az elektronika
neked mi lett a membránnal hogy kellett a méret?
Köszi szépen és neked Így működött?
Eladók NSR 125-HÖZ Hűtő,fesszabályzó,ülés ár megeggyezés szerint 06 20 352 6461
határoló lemezek távolsága belül mérve 27,5mm kívül mérve 30mm
fúvókák amelyek tudomásom szerint léteznek: főfúvóka 132-140 powerjet 60-65 alapjárat 40-42 szivató 60
amijikkel jól megy: főfúvóka 138 powerjet 65 alapjárat 42
ha fojtott elektronika van a motorodon akkor nem érdemes nagyobb fúvókát belerakni
Koszi de az sok erte.
Szevasztok.
A membránál a határoló lemezek mennyire vannak egymástól?:O ha van vkinek szétszedve olyan ami előtte működött legyen szíves lemérni és megírni nekem:) Köszi előre is a segítséget:)!
szia, fékkarom van, 1000Ft. kis karc meg festékhiánya van csak, de nem repedt, törött...
Na lassan megoldodnak a gondjaim... Mar csak ket dolgot keresek. Ha valakinek van jo allapotu fekkara illetve visszapillanto par, ezek erdekelnenek.
Ez nem gagyi :) scooter motortol vettem asszem annnoooo 2 éve
Jégfehér... de én ezzel tényleg nagon megvolta elégedve... mindent láttam este :)
Köszi szépen:) a Szervízkönyvbe se írták:S meg a karbid fúvókáit is ha le tudod leírhatnád. Köszi Szépen a segítséget
akkor vagy átvertek vagy nagyon jó minőségüt vettél
én 700-ért vettem valami gagyit de még ez is jobb mint a hagyományos égő
Igen. :)
pontosan nem értem hogy mit akarsz kifúrni
ha kiszakad a menet akkor már csak nagyobb menetet tudsz vágni bele
lehet javítani többféle módon
heli-coil teknológiával egy egy kicsi menet feljavító
esetleg ha hátulra raksz egy anyát
vagy felhegeszteted az alut és uj menetet végsz bele
megnéztem
holnap megmérem
hát most nem találom hogy hol lehet venni de tudom hogy van hozzá
hátsóhoz valót megtaláltam
http://www.biker-world.hu/kate...ékrendszer, hátsó&p0=Főfékhenger javitó&szint=4&parent_cat_id=344&cat_name=1997 (JC22)&hivo_cat_id=529&h_hivoszint_id=3&h_cat_id=529&path_marka=Honda&p
ath_tipus=NSR 125R&path_evjarat=1997 (JC22)
még itt nézzél körül
http://webmotors.hu/spl/593724...
ba20d foglalatu halogént vettél 2500-ért?
Most nezem a service manualt hogy hogy is van ez pontosan felrakva... ha a rajz megegyezik a valosaggal, akkor lehet makom van, mert az a csavar ami kijott, elvileg egy nyulvanyon van, tehat elmeletben atfurhatom es betehetek egy sima csavart minden problema nelkul.... ugyhogy remelem tenyleg ugy van....
Szerintem egy jobb fajta heggesztővel és egy jobb fajta emberrel megoldható hoggy ne cserélj hengert :) azthiszem nekemis volt ilyen gondom rééégebbbeeen.
Felraktam neked par kepet uvegszalazasrol egy galeriaba nemi magyarazattal. Illetve masikban ott van a mar felkesz moci is :)
Na szoval... ma is csinaltam egy orbitalis baromsagot csak hogy jo napom legyen...

Kicsereltem a komplett kipufogot a gyarira. Ezzel nem is lett volna baj, meg is szunt egy ket idegesito rezonancia mert mint kiderult a kipufogo felfuggeszteseben a gumik el voltak rohadva... viszont...
Az egyik tocsavar kifordult az ontvenybol mikor a motorra ra akartam fesziteni a csonkot... Valaki nyugtasson meg hogy ez javithato es nem kell hengert cserelnem mert akkor kitepem a hajam...

Meg kozben felraktam galeriaba par kepet is a felkesz geprol... azt hiszem eleg jo lesz :) A lakkozast meg egyszer be kell csiszoljam mert lett egy ket kicsi megfolyas, de semmi komoly... mindenesetre most elegge be vagyok tojva ettol a csavartol...
Igen arra gondoltam, de már találtam, de azért 1000 köszi :)
A felso munkahengerre gondolsz? (Ami a fekkarnal van kis tartallyal)
Szevasztok.
A membránál a határoló lemezek mennyire vannak egymástól?:O ha van vkinek szétszedve olyan ami előtte működött legyen szíves lemérni és megírni nekem:) Köszi előre is a segítséget:)!
Üdv motorostársak sztori a következő:múlthéten vettem alkatrésznek egy NSR-t amivel járt ez a két dugattyúszett,nekem nincs rájuk szükségem mert nemrég újjítottam fel a hengerszettemet,A VERTEX vadonat új (én bontottam ki)D-és tiltású ,ára:20000ft,a METEOR C-és,kb.10percig volt használva mert később döbbent rá az előző tulaj,hogy két számmal kissebb mint amekkora kellene így az ára 10000ft,ha valakinek valamelyik kellene írjon,megegyezünk,bárhova elküldöm,SZÉLES UTAT