Sziasztok!
Olyan kéréssel fordulok hozzátok, hogy... vettem egy elég kókány NSR-t (JC22, körlámpás) rengeteg hiányossággal, egy részét pótoltam , így volt ez a kipufogóval is, amit semmilyen módon nem tudok felrakni a helyére, mert a középső tartó részének nincs helye a vázon amihez rögzíteni tudnám. Valaki esetleg tudna küldeni képet a felfogatásáról?!
Előre is köszönöm D.
inkább nézd meg néhány alkatrésszel foglalkozó weboldalon
ott pontosan le van mérve
pinkmotors.hu
motoroswebaruhaz.hu
italomondo.hu
nemtudom hol pontosan hol találsz mert én még nem kerestem
szerintem a proxnak van főtengelye
Sziasztok!
Lenne egy nagy kérdésem kérésem!
Főtengely méreteket tudnátok nekem mondani, vagy hol tudnék erről adatot nézni!?
A főtengely vastagsága meg a sonkákról kellene méret( átmérő szélesség.
Nagyon megköszönném!
adam92513@freemail.hu
köszi!
Sziasztok. NSR125 fesszabályzója (SH633A-12) jó lehet a CBR600asba? (SH633-12). Olvasgattam, hogy a CBR-é jó NSR-be. Akkor fordítva is igaz lehet a játék?
de van
ha leveszed az ülést akkor az aksi mellett bal oldalon van egy fekete kupak amiböl kijön egy cső
na ott kell feltölteni
a hátsó keréktől benézel a teleszkóp irányába akkor azt is megtudod nézni hogy mennyi van benne
ehhez érdemes egy kicsit megbillegetni a motort és akkor könnyebben észreveszed hol lötyőg a víz
van rajta min. meg max. jelzés
nekem min. alatt van egy kicsivel de még nem volt vele problémám
én általában 130-150km után szoktam átrakni tartalékra
és akkor még van benne 2,5 liter
szerintem egyszerübb ha elmész a kútra egy 10l-es vagy 2db 5l-es kannával aztán otthon beleöntöd az üres tankba
amugy én már tankoltam egyszer 8l-t és ugy mentem oda a motorral
tehát vagy nagyobb egy kicsivel a tank vagy szarul mér a kút
mostanában máshol tankolok
álitólag én telitankkal vettema motort és mentem eddig kb 80 km-t:D és max egy lityi van benne :D nah ezhogyvan?:D de hát na majd holnap megtankolom 1 literrrel csakbe érek a vársoba xd
áh emgvolt a probléma a karbi és a tank között van egy kis szűrő nah full dzsuva volt:s kimostam a tankotis a leveszűrőt is kitakarítottam szóval:D és jólett amugy meg annyit szoptunk vele faterral 2szer szedtük szét emrt egy két csavar kimaradt és kezdtük előröl aza sok burkolat ááh:S
nem nagy mutatvány a tankot meg a benzincsapot kimosni
leveszed és kiengede belőle a benzint
aztán öntesz bele friss benzint meg etanolt fele-fele arányba
elég lessz mindegyikből 0,5-1 liter
aztán beleöntöd a tankba és megkell rázni minden irányba
aztán leengeded a csapon és megnézed hogy mennyi kosz jött ki belőle
ha igen koszos akkor mégegyszer ismételd a fojamatot
ha már tiszta akkor egy kicsi tiszta benzinnel is mosd ki hogy az etanol ne maradjon a csapba mert az szétszedi a gumi tömítést
ezután mehet vissza a motorra
ugyan ezzel az etanolos benzinnel kimoshatod a karburátort is
a fém alkatrészeket főleg a fúvókákat belerakhatod tiszta etanolba 1 napra
az kiszedi belőle a koszt
Ha szivatoval elindul akkor a karbival foglalkozz. A tankot baromi egyszeruen ellenorizheted, lehuzod a karbirol a benzincsovet, megnyitod a benzincsapot es szepen folyni kell a benzinnek.
A szuro a karbiban az mar inkabb lehet gyanus, de inkabb fuvoka tomodesre gyanakodnek.
Javaslom inditsd el uresben, huzd a gazt ugy 8000-es fordulatra es vedd le a szivatot. Ha megy, akkor az alacsony fordulatos fuvoka van betomodve.
Nem nagy ordongosseg szetszedni, ne felj tole en is most csinaltam nemreg. Ha ugyes vagy 1 ora alatt lerobbantod kipucolod es osszerakod. Jotanacs, ha karburator tisztito sprayt akarsz hasznalni, a gumi tomitesekre ne fujj, azokat megeszi. (A tankbaontos nem de az szentem nem is er sokat, meg amugy is ha ki is mos valamit, azt betolja a hengerbe ami nem feltetlen jo...)
Olyan kéréssel fordulok hozzátok, hogy... vettem egy elég kókány NSR-t (JC22, körlámpás) rengeteg hiányossággal, egy részét pótoltam , így volt ez a kipufogóval is, amit semmilyen módon nem tudok felrakni a helyére, mert a középső tartó részének nincs helye a vázon amihez rögzíteni tudnám. Valaki esetleg tudna küldeni képet a felfogatásáról?!
Előre is köszönöm D.
ott pontosan le van mérve
pinkmotors.hu
motoroswebaruhaz.hu
italomondo.hu
nemtudom hol pontosan hol találsz mert én még nem kerestem
szerintem a proxnak van főtengelye
Lenne egy nagy kérdésem kérésem!
Főtengely méreteket tudnátok nekem mondani, vagy hol tudnék erről adatot nézni!?
A főtengely vastagsága meg a sonkákról kellene méret( átmérő szélesség.
Nagyon megköszönném!
adam92513@freemail.hu
köszi!
de ha csinálsz néhány képet a cbr fesszabájzórol akkor tudunk mihez hasonlítani
Attól hogy szemben állnak veled, még nem kezdesz el bal kézzel enni:)
ha leveszed az ülést akkor az aksi mellett bal oldalon van egy fekete kupak amiböl kijön egy cső
na ott kell feltölteni
a hátsó keréktől benézel a teleszkóp irányába akkor azt is megtudod nézni hogy mennyi van benne
ehhez érdemes egy kicsit megbillegetni a motort és akkor könnyebben észreveszed hol lötyőg a víz
van rajta min. meg max. jelzés
nekem min. alatt van egy kicsivel de még nem volt vele problémám
és akkor még van benne 2,5 liter
szerintem egyszerübb ha elmész a kútra egy 10l-es vagy 2db 5l-es kannával aztán otthon beleöntöd az üres tankba
amugy én már tankoltam egyszer 8l-t és ugy mentem oda a motorral
tehát vagy nagyobb egy kicsivel a tank vagy szarul mér a kút
mostanában máshol tankolok
max 8,5 de annál több semmiképen nincsen
leveszed és kiengede belőle a benzint
aztán öntesz bele friss benzint meg etanolt fele-fele arányba
elég lessz mindegyikből 0,5-1 liter
aztán beleöntöd a tankba és megkell rázni minden irányba
aztán leengeded a csapon és megnézed hogy mennyi kosz jött ki belőle
ha igen koszos akkor mégegyszer ismételd a fojamatot
ha már tiszta akkor egy kicsi tiszta benzinnel is mosd ki hogy az etanol ne maradjon a csapba mert az szétszedi a gumi tömítést
ezután mehet vissza a motorra
ugyan ezzel az etanolos benzinnel kimoshatod a karburátort is
a fém alkatrészeket főleg a fúvókákat belerakhatod tiszta etanolba 1 napra
az kiszedi belőle a koszt
A szuro a karbiban az mar inkabb lehet gyanus, de inkabb fuvoka tomodesre gyanakodnek.
Javaslom inditsd el uresben, huzd a gazt ugy 8000-es fordulatra es vedd le a szivatot. Ha megy, akkor az alacsony fordulatos fuvoka van betomodve.
Nem nagy ordongosseg szetszedni, ne felj tole en is most csinaltam nemreg. Ha ugyes vagy 1 ora alatt lerobbantod kipucolod es osszerakod. Jotanacs, ha karburator tisztito sprayt akarsz hasznalni, a gumi tomitesekre ne fujj, azokat megeszi. (A tankbaontos nem de az szentem nem is er sokat, meg amugy is ha ki is mos valamit, azt betolja a hengerbe ami nem feltetlen jo...)
ha enmjó a tankot + a benzin csapot kipucolom ha akkorse akor karbipucolás