Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok, lenne egy olyan kérdésem, hogy egy 2002 es nsr böl ha bontásra szánnám mennyit lehetne kb kiárulni ? Fejidom hiányzik.... vagy ha nemis bontásra... igy mennyiért lehetne eladni ? 20 ért láttam fent full törött idomosat + a első tel. is törött volt.. nekem csak az idom törött... de még heggeszthető.... + gianelli rendszer... 5 e km el ezelőtt lett felujjitva 130 volt a felujjitás.
Szerintetek mennyit érhet ?
Nem olyan veszelyes mint elso ranezesre, igazabol egy idom van csak nagyon szar allapotban, a tobbi egy festes utan szepen helyrejon. Van tapasztalatom a mugyantaval es az uvegszallal :) Igazabol ha ujonnan megveszem az idomokat, csak a festetlen idomokert 50+-t fizettem volna es meg akkor plexi nincs is, illetve a komplett orr reszt meg kellett volna szerezzem vhonnan. Az elso gumi is teljesen rendben van amit szinten vennem kellett volna (hatsot meg igy is kell).
blokk nélkül sok volt érte a 48, legalábbis én nem adtam volna érte annyit
főleg az idomok állapota miatt, mindehol törve vannak meg csavarozva
Motor nincs benne, karburator es kipufogo kozt hianyzik minden, amugy minden egyeb megvan. Vegul 48-ban egyeztunk meg, Nekem fokent a karosszeria kellett, illetve az elso lampa/muszerfal felepitmeny. Azt nezve hogy szinte mindenem megvan belolle ami az enyemrol hianyzik/nagyon szar, ugy erzem jo volt a bolt.
Ha mindent atvalogattam majd a maradekot lehet vinni olcson.
mennyiért hoztad el?
motor is bennevan?
Na uraim... a moci mazsimotor-tol hozzam kerult, ha valakinek kell vaz vagy vaz elemek az irjon, az osszes tobbi cumo letetbe van amig ki nem valogatom hogy az enyemhez mi kell.
Emil: 4vatera kuki gmailpont kom.
gilardoni1-2
Hát srácok sajnos mégis meg kell válnom a motoromtól... Most, hogy végre fel lett újítva, és épphogy be lett járatva, el kell adnom... Csak egy aksi kell bele és már megy is! adok hozzá pót idomszettet, pót kipufogót, kuplunglamellákat. Minden alkatrészt tudok adni, ami felújításból megmaradt és használható. Képeket a felújításról az adatlapomon megtaláljátok. Érdeklődni: balka@vipmail.hu , vagy a +3670/3857110-es telefonszámon!
valaki tudna tájékoztatni h az NSR-ekre milyen hengereket raktak miben különböztek
ha van kép akkor azt is megköszönném!

üdv:
egy honda rajongó
köszönöm a jó tanácsokat. rendszámosat szeretnék.
Telszám az adatlapomon!
Az adatlapomon ott a számom,az eladó holmiknál
Sajat peldambol tanulva, szerintem keress egy havert akinek van jo allapotu ugyan olyan tipus mint amit meg akarsz nezni, es alaposan vedd szemugyre. Motorikusan igy utolag nezve azt hiszem az alapjarat sokmindent elarul, en megusztam annyival hogy surubb a keverek mint kene, egyebkent rendben van.
Egybkent, ha 8-9000 -nel nem megy tovabb a fordulat, az nem normalis! A lancot es a fogaskereket nezd meg, ha nagyon hegyesek a fogak az nem jo. Lanc/fogaskerek szett kb 20000 ft ha nem a legolcsobbat veszed.
ebben teljesen igazad van.
semmikép ne vegyél nagyon olcsót mert az annyit is ér
sokan felújítják és ugy adják el, csak azt már nem mondják el hogy a leg olcsóbb alkatrészekböl rakják össze és nálad meg 3 nap mulva széthullik
a teleszkópok szoktak tönkremenni, első az könnyen javítható a hátsó már drágább
nekem is van eladó a régebbi fajtábol, nincsen fojtás benne
az ujabb tipusokat már lefojtották
rendszámos vagy rendszám néküli kell?
de a vaspor meg forgács ami az önindítórol lejön azt összeszedi
az már megzavarja
A jeladó akkor is műkszik, ha bekened barackleváral vastagon:)

Induktív cucc, nem árt neki a kosz.
sziasztok! tanácsot szeretnék kérni tőletek. a kis mz mellé szeretnék
venni egy Nsr hondát. mire figyeljek ezeknél a gépeknél a vásárláskor?
És mi a baja, hogy 50?
Nekem van henger, dugó és hengerfej 30-ért. Üdv; Zoli
csak a 22-esek lettek fojtva 11kw-ra, ugytudom hogy 94 után lett ez a törvény
az enyémnek 92-es a forgalmiába 21kw van igy korlátozott jogsival tudom csak vezetni
Probaltalak elerni telefonon de ki vagy kapcsolva, meg proballak hivni es megbeszeljuk, de szerintem tekintheted ugy hogy megvettem :)
Ugy tudtam hogy az egesz koraiakban is volt, de lenyegtelen, azert irtam mert ha lett is volna, direkt szuro van rajta, ill gyanitom a kipufogo sem gyari.
az mindig tisztaa! :S:S nem tudom felfogni h mért csináljaaa. :S :S a jeladóra tippelek! mert mikor elmegy a gyújtásom akk megszünik a fordulatszám mérőm! ami a jeladóról megy! :S :S
jeladót nézd meg
lehet hogy koszos lett