mert haveromék aztmonták hogy engedjem le a benzint vegyem le e tankot mossam ki emrt a parafin vagymi letud rakódni
és a benzincsapot is takaritsam ki utánna d ilyen karburátor pucoló szert abol öntsek atankba ha jol tudom 3centessel 10literhez és kipucolja
Hát igen, simán nemment hogyha ráhuztam a szivatót akkor igen, de akkorse volt az igazi. Nemkell széttszedni a karbit, ez csak 1 csavar, kicsavarod leszeded a ffedelet, van benne egy kis szürő azt kitisztitod. Ha nem eza baj uttána kell csak széttszedni a karbit, de nem nagy ördöngősség azse. :))))
Inkább a karbit takarisd ki, én elősször azt a kis "részt" nézném, meg ahova a benzincső belemegy a karbiba, na azt szedd le ottvan egykis szürő, nekem ott tömödött el, 1x. :)
heló jelentkezett egy problémám a motorral sajnos ma mentem suliba és fulldat a motor sajnos amikor huztam neki egy kis gázt fulladt lefele haveromék azt mondták hogy elvan dugulva a benzin csap és nemkap üzemanyagot ha szivatót ráhuztam beindult :S sajnos ez nagyon idegesítő főleg ha reggel a suliba menet csinálja ezt:S takaritsam ki a a tankot meg a benzincsapot? vagy valamit segitsetek
ha gyári áttételt akarsz akkor a fogaskerekek 13 és 35 fogasat vegyél
ehhez 108 szemes lánc jó 520-as méret
javaslom az O vagy X gyürüset mert többet fut mint a gyürü nélküli, igaz drágább is de többet kibír ha rendesen van kenve
pinkmotors.hu
motoroswebaruhaz.hu
nagyvas.hu
italomondo.hu
m
eg még sok oldalon árulnak láncot
Hali
A jc20asba szeretnék olajat cserélni h tudom megnézni egyáltalán menyi van benn meg miylen kell bele? ugyanugy mint a jc22esbe mert az elobbi hozászolásokat olvastam és a kémleloablk az hol van? meik oldalon?
6000 az lófasz
bár a multkor valami állat azt irta egy cagiva mitórol hogy 1000km után kell olajat cserélni
van ojan 4t amiben 6000 után kell
a sportmotorokba
de a túrásabb motorokba amiket nem pörgetnek nyélen azokba 12000 az előirás
nekünk a 2t-be fele annyira nem használódik el az olaj mert nem melegszik fel annyira
szerintem hagyd az olajcserét ha még nem fekete
szerintem először vedd le a hasidomot mert ugy könyebb lessz
a váltókar tengelye mellett kiáll egy cső aminek a végében van egy csavar
12 vagy 13-as kulcsal tudod kilazíttani, nézd meg hogy mejik jó hozzá aztán hagyd ott az udvaron
ezután keress valami nagyobb edényt ami befér a motor alá, én félbevágott 4l-es olajos dobozt raktam alá
mész a motorral 10-20km-t hogy bemelegedjen az olaj
kitámasztod és kicsavarod a leeresztő csavart
ha kifolyik minden akkor csavar vissza aztán a másik oldalon a beöntőn 7dl-t öncsél bele 10w40-es olajat
azért néha figyeld az ablakot mert nekem is több ment bele mint amennyi kellett volna és visszaváltásoknál nem vette be a sebességeket
leeresztettem belőle egy kicsit ugy hogy a maximumnál legyen a szint
ugy kell nézni a szintet hogy leálított motornál felálítod a kitámasztórol hogy egyenesen áljon
utánna majd ird meg hogy mijen lett
Valakit esetleg nem érdekli a motorom ? :) Képek az adatlapomon, mostis igy néz ki, csak az első idomot heggeszteni kell mert rámtolattak. 37 e km van benne, 6 ezer km el ezelőtt lett felujjitva, 600 km el ezelőtt lett ujj láncszett, Gianelli sport kipu ledes indexek meg még sorolhatnám... Nagyonjolmegy. Ha valakit érdekel irjatok. :)
Azért adom el, mert csinálni akarom a kocsijogsit, na meg nem akarok költeni rá megint... :)
és a benzincsapot is takaritsam ki utánna d ilyen karburátor pucoló szert abol öntsek atankba ha jol tudom 3centessel 10literhez és kipucolja
csak akarbit nem merem szétszedni mert nem egy simson:D
ehhez 108 szemes lánc jó 520-as méret
javaslom az O vagy X gyürüset mert többet fut mint a gyürü nélküli, igaz drágább is de többet kibír ha rendesen van kenve
pinkmotors.hu
motoroswebaruhaz.hu
nagyvas.hu
italomondo.hu
m
eg még sok oldalon árulnak láncot
nézd meg r17.hu oldalon
ottvan jobb oldalon a kereső ahova beirod a méreteket és kiad sok gumit
jobb oldalon van az ablak a beöntő kupak alatt
nekem most van benne 4000 és még nem fekete
már sötétebb lett egy kicsit de még bőven jó
érdeklődni szeretnék Jc20-hoz hol lehet kapni lánc szettet meg mennyibe kerül kb ?
A jc20asba szeretnék olajat cserélni h tudom megnézni egyáltalán menyi van benn meg miylen kell bele? ugyanugy mint a jc22esbe mert az elobbi hozászolásokat olvastam és a kémleloablk az hol van? meik oldalon?
bár a multkor valami állat azt irta egy cagiva mitórol hogy 1000km után kell olajat cserélni
van ojan 4t amiben 6000 után kell
a sportmotorokba
de a túrásabb motorokba amiket nem pörgetnek nyélen azokba 12000 az előirás
nekünk a 2t-be fele annyira nem használódik el az olaj mert nem melegszik fel annyira
szerintem hagyd az olajcserét ha még nem fekete
a váltókar tengelye mellett kiáll egy cső aminek a végében van egy csavar
12 vagy 13-as kulcsal tudod kilazíttani, nézd meg hogy mejik jó hozzá aztán hagyd ott az udvaron
ezután keress valami nagyobb edényt ami befér a motor alá, én félbevágott 4l-es olajos dobozt raktam alá
mész a motorral 10-20km-t hogy bemelegedjen az olaj
kitámasztod és kicsavarod a leeresztő csavart
ha kifolyik minden akkor csavar vissza aztán a másik oldalon a beöntőn 7dl-t öncsél bele 10w40-es olajat
azért néha figyeld az ablakot mert nekem is több ment bele mint amennyi kellett volna és visszaváltásoknál nem vette be a sebességeket
leeresztettem belőle egy kicsit ugy hogy a maximumnál legyen a szint
ugy kell nézni a szintet hogy leálított motornál felálítod a kitámasztórol hogy egyenesen áljon
utánna majd ird meg hogy mijen lett
lényegében nincsen oldala csak egy kis egyenes része
azzal inkább ne menny ki a mátrába
Azért adom el, mert csinálni akarom a kocsijogsit, na meg nem akarok költeni rá megint... :)