Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az igaz hogy a 250 sor 4-esek jól mennek
de azért nagy fordulaton azse produkál ojat mint egy 2t
na meg azok szeretik az olajat a hengerbe
néztem én ojat is mikor akartam venni motort de sokan lebeszéltek róla
jobb is hogy nem vettem
szerintem 250 alatt jobban megéri 2t-vel járkálni mert olcsóbb a javítása
Uraim segitsetek ki. A kovetkezo dolgokat szeretnem -ujjonnan- megvenni:
Fogaskerek+hajtaslanc szett
Elso fekkar
Elso telo felujito szett
(Esetleg tomites szett a blokkhoz csak hogy legyen)

Hol tudom ezt mind egy helyen megvenni ?
Hmm hmm, azért a modernebb 4t motorok már nem oylanok mint a 70 évvel ez előttiek, hogy 6 ezernél végük van.

A kis ccm esek eléggé hasonló fordulaton mennek mint a 2t motorok, másképpen még annál is gyengébbek lennének mint amiylenek:)

A 250 sornégy 4t motorok például kifejezetten pörgősek, teljene normális, ha gyárialg 15-16 ezret forognak, ami már azért eléggé fasza.

Az persze tény, hoyg azonos ccm re kb 2/3 motorerővel bírnak mint a 2t
Két alsó oldalidom érdekelne ha meg van még ?
a 2t nem se gáz?
na inkább vegyél 4t-t na igy álsz hozzá
ezek a 125-ös 2t akkorát húznak mikor elérik a 8000-9000 fordulatot hogy aztse tudod hol vagy
egy 125 4t 6000-ig még megy valamennyit aztán utánna már csak zörög
nem véletlenül vettem 2t motort, ráadásul a régebbi fajtát
igaz hogy többet fogyaszt mint a 4t de valamit valamiért
2-3 évet elmegy szétszedés nélkül ha normálisan van használva
ráadásut tanuló motornak nagyon jó mert nem ojan erős
és normális nagymotoros kinézete van
Jaja elküldtem még1x sok volt neki egyszerre egy mailba a kép :)
megjöttek amiket most küldtél 3dv vagyis mostani időpontra jelzi
Jaja a vipmailoddal van a baj, küldtek mailt. :/ Nincs valami más emailoid ? :)
Nem neked küldtem! Akkor nem új hozzászólásként ment volna... Belinkeltem, hátha valakit érdekel.
tudom, elhiszem :)) csak sztm szar a vipmail...még várok cska megkapom...
Szia! Ha nekem küldted a linket köszönöm,de engem fiatalabb érdekelne....
Egyébként csak jó tanácsként,persze semmi közöm hozzá,látom,hogy szép állapotban van meg biztos mindent megcsináltál rajta,de papír nélkül még ezt a kocka lámpás NSR-t 250.000 Ft-ért szerintem nagyon drágán árulod.... Nekem már volt NSR-em macskalámpás 1996-os papíros 200.000 Ft omba volt frissen dugózva,gyári állapotban.
Elhiszem,hogy Te 370.000-et költöttél rá,de sztm butaság volt. Persze akinek motora van az költsön rá,de van egy szint ahol már az egész motor nem ér annyit. Bocsi nem beleszólni akartam,csak elmondtam a véleményem elvégre ez egy fórum....
20:03 kor elküldtem :)))
szia! Szerintem ekkora ccm-be csak a 2 üteműnek van értelme a 4t egy erőtlen semmi,...mennyire van széthajtva...ez tulajdonos függő,meg ,hogy mennyi km van benne ,az a tapasztalatom,h nagy részükre nem költöttek. évente semmi kép nem kell motorgenerál,azért az húzós lenne ...hacsak nem mész vele 25000 km egy éveben
nem kaptam semmit lehet,h késik....?
sziasztok! :)

motorváltáson gondolkodom és tanácstalan vagyok h mit vegyek, supermotot és gyorsasági érdekel.4t lenne a legjobb de 2t se gáz.
125ös NSR 95-97es vagy ujjabb szerintetek emnnyire van széthajtva meg mennyire megbízható és költséges motor?
évente motorgenerál kell?
és kb mennyi fenntartani, kérlek segítsetek :D
köszi!
Elküldtem az emailt. :)
Eladó a motorom!
http://www.kepesmotor.hu/honda-sportmotor/p713975
http://www.hasznal
tauto.hu/motor/honda/honda_nsr_125-5079107
Igen légyszíves! Főleg az érdekel most,h néz ki,meg az új idomok. Váza nem sérült?Futóműve nem húz el? Miket újítottál fel rajta pontosan? Hajtókar? Dugó? Telók jók?(csillapítás,folyatás)
Légyszi mindent írj le,mert már unom,hogy blindre megyek megnézni baromi messze motorokat,amire azt mondja a tulaj,hogy ilyen jó meg olyan jó,odaérünk és 10 nem kicsi hibát szúrúnk ki 5 perc alatt és a papír nélküli teljesen szar motorjáért 250ezreket akar....Ne vedd magadra nem Téged akarlak bántani,csak megkérni rá,hogy tényleg mondj el róla mindent ,mert ott meg úgy is kiderül.
akkor a többit e-mailban. Köszi még1x
Szia okés, Küldjek arrol is hogy most hogy néz ki ? (az idomokat leszedtem, de lefényképezem azokat is külön. Most volt festve am szóval hibátlan, csak az első idom bánta :/ Nemsokára küldöm.
Sziasztok nsr 125 henger eladó vas persejezet alig használt kitünő álapotban 56.00 méret képeket napokban rakok ha érdekel valakit irány ár 27000 tel:06304178560
Köszi,a 2002-esre gondoltam nem a Tiédre!
Az viszont érdekelne légyszi küldj több képet a pumma@vipmail.hu címre és ott tudnánk beszélni róla.

köszi
Szia nem papiros . De megvannak a külföldi papirjai. Képeket az adatlappomon látsz csak a fejidom hiányzik. Kipróbálható nagyon megy. Am azert nem akarok rá fejidomot venni mert költöttem már rá eleget és nem akarok még erre is.
Szia! Képek az adatlapomon vannak, az utolsó képek a jelenlegi állapotot mutatják! Sajnos nem papíros, 50-esként használtam én is az előző tulaja is. Télen akartam venni hozzá papíros vázat, de sajnos el kell adnom. Nagyon viszi a pénzt az egyetem...
Teljesen fel lett újítva. Wössner teflonos dugó, új Continental első és hátsógumik, D.I.D. lánc, Sunstar első/hátsó lánckerekek, stb... Elég jó állapotban van szerintem.
ja most olvasom,h fel lett újítva...papíros esetleg?képet tudsz lőni? lehet,h érdekelne....
szia! Amúgy motorukusan jó a motor? Miért nem veszel rá egy fejidomot?