S.O.S ! Segícség kéne!
Megyek a motorral és hirtelen megszünik a gyújtásom! aztán várok ismét jó! vagy amikor megyek akk megszünik ki szedem a tekercseket letörlöm és ismét jóóó! ez mitől van? :S :S :S
Honda NSR125F! majdnem 20 éves motor! gyertyákat cseréltem már 1000X akk is csinálja... szivatóra nem reagál ilyenkór! de amúgy igen! üdv.
Attol is fugg h milyen nehez vagy, illetve hogy a fojtasok benne vannak e. Az enyem 92-es, de 140-et mar mentem vele, es meg huzott, igaz nekem mar nincs egy kumma fojtas sem benne.
Hát tudom.... foncsolt már kerestem 1 év után lett magyarba....
Hát ugyvolt h ássák az utaakat és bal oldalt nemlehetettt elmenni, megált előtte m abusz... (előttem 15 m-rel) elkezdett tolatni mert vele szembe jött a másik busz... tolatott egy kicsit megállt.... akkor löktem magamon hátra 2 őt... uttána megint megindult sokkal nagyob sunngal.... és vagy 10-15 el lezúzott... én leugrottam rólla de az egész eleje reccs..... annak örülök h a kerék meg a teleszkópok nem sérültek.
Az nincs sajnos, de van egy NSR KOMPLETTEN ÖSSZES ELEKTRONIKA,kipufogó,idomok,futómű,karburátor kerekek,kábelköteg,műszerfal,lámpák,fékek,váz,ülés,egybe is eladó!
csá, nekem van első sárvédő, a felfogatásánál kicsit repedt, de használható, felszerelve nem látszik, vagy esetleg egy műanyagos rá tud erősíteni egy ötszázasért. Sárga színben, 6e Ft.
Valakinek van eladó hengere nem baj ha perselyeztetni kell csak olcsó legyen!
Hengerfejjel meg ha van még esetleg membrán!
KÖSZI!
Ha van vkinek akkor dobjon már egy emilt:
adam92513@freemail.hu
széles utat!
Megyek a motorral és hirtelen megszünik a gyújtásom! aztán várok ismét jó! vagy amikor megyek akk megszünik ki szedem a tekercseket letörlöm és ismét jóóó! ez mitől van? :S :S :S
Honda NSR125F! majdnem 20 éves motor! gyertyákat cseréltem már 1000X akk is csinálja... szivatóra nem reagál ilyenkór! de amúgy igen! üdv.