Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

S.O.S ! Segícség kéne!
Megyek a motorral és hirtelen megszünik a gyújtásom! aztán várok ismét jó! vagy amikor megyek akk megszünik ki szedem a tekercseket letörlöm és ismét jóóó! ez mitől van? :S :S :S

Honda NSR125F! majdnem 20 éves motor! gyertyákat cseréltem már 1000X akk is csinálja... szivatóra nem reagál ilyenkór! de amúgy igen! üdv.
adj mar egy emailcimet ahol tudunk beszelni. erdekelne a gep egyben. vagy irj akar ram. attila.hunter@gmail.com
Ha nincs benne fojtás akkor olyan 150-160 körül illene
92-esbe soha nem volt fojtás
50 000ft
Attol is fugg h milyen nehez vagy, illetve hogy a fojtasok benne vannak e. Az enyem 92-es, de 140-et mar mentem vele, es meg huzott, igaz nekem mar nincs egy kumma fojtas sem benne.
Mit kersz a mociert egyben? Illetve mennyire uzemkepes a gep? Karosszeriabol hianytalan? Csere jattszhat valamire?
egy kb 2000es évjáratú nsr kb mennyit kéne tudjon végsebességre? 130-140?
Mi kell?
Hát tudom.... foncsolt már kerestem 1 év után lett magyarba....
Hát ugyvolt h ássák az utaakat és bal oldalt nemlehetettt elmenni, megált előtte m abusz... (előttem 15 m-rel) elkezdett tolatni mert vele szembe jött a másik busz... tolatott egy kicsit megállt.... akkor löktem magamon hátra 2 őt... uttána megint megindult sokkal nagyob sunngal.... és vagy 10-15 el lezúzott... én leugrottam rólla de az egész eleje reccs..... annak örülök h a kerék meg a teleszkópok nem sérültek.
De nekem JC22 höz kellenek a cuccok, és ha jollátam Jc20 at bontassz, 22 ő höz is van cuccod ?
ln majd most fogok venni bele motul 710 "t full syntetic olajat mert kifogyóba van és álitólag az van benne
Az nincs sajnos, de van egy NSR KOMPLETTEN ÖSSZES ELEKTRONIKA,kipufogó,idomok,futómű,karburátor kerekek,kábelköteg,műszerfal,lámpák,fékek,váz,ülés,egybe is eladó!
ja és 125 ös henger kellene
Mazsimotor !
Neked van hengered hengerfejjel?
Ha igen mennyiért?
helo nekem van egy 160 hengerem ha érdekel irj -emil atus100@citromail.hu
Nekem van minden Hívj 06 20 352 6461
Akkor színezi ZSÁRAZON feketére-kormosra- a gyertyát, ha a gyújtás kihagyogat.

Ha uygen iylen, de nem száraz, hanem olajos, akkor vagy szipákolja a váltóolajat, vagy sokat kap.

A probléma az szokott lenni öreg motoron, hogy mindegyik hibából van egy kicsi:)
robogóba ajállott
ojat vegyél amiket kiirtam ide
én a repsol competiciont használom mert az olcsó
csá, nekem van első sárvédő, a felfogatásánál kicsit repedt, de használható, felszerelve nem látszik, vagy esetleg egy műanyagos rá tud erősíteni egy ötszázasért. Sárga színben, 6e Ft.
írtam levelet
Akkor Bardiban atb*sztak es ez robogokba van? Mondtam is hogy ne olcso cuccot adjon, az ara sem volt eppen olcso.
Valakinek van eladó hengere nem baj ha perselyeztetni kell csak olcsó legyen!
Hengerfejjel meg ha van még esetleg membrán!
KÖSZI!
Ha van vkinek akkor dobjon már egy emilt:
adam92513@freemail.hu
széles utat!
jobblenne ha normális olajat raknál bele
repsol moto competicion 2t
agip speed 2t
castrol power1 2t
motul 710 2t
ezek a legjobbak a pumpás motorba
Na ezt majd megprobalom, hatha csak az olaj a gond.