ezzel a használt rugóstaggal vigyázz mert sokan árulnak de legtöbbjük kukába való, én is vettem egy szart
meg ami most a motorba van az is elég rossz mert visszarúg
már azon gondolkoztam hogy kellene keresni valami szervizt aki biztos hogy jól megcsinálja
futómű fórumba keresd meg csika1-et mert ő nagy szaki, felújít minden féle crossmotor teleszkópot
nemtudom hogy nsr-ét megtudja csinálni
Üdv mindenkinek volna egy kis problémám szét szereltem a műszerfalat mert volt vele kis szigetelési gond és nem jegyeztem meg hogy hogy volt a hőfokmérő be kötve rajzon és a műszerfal hátulján sárga fehér, vezetéket fekete barnát, és zöldet, ír nekem meg zöld kék,zöld,és fekete van.és most akármit csinálok vagy már akkor is mér amikor se gyújtás se gomba nincs rajta vagy egyből kiakad gyújtassál vagy nem mér semmit valami ötlet , a villamossági szerelőt én is tudom más valami előre is köszi
Hat mondjuk annyi eszem lehetett volna hogy legalabb nem huzom neki de hat IJ. Csak arra lettem figyelmes hogy valami bokanvert. Orulok mert az osszes tartofulet letepte es meg a ket hatso sarka is beletort... Ugyhogy uj elem kell :\
én tavaj tavaszal mentem ugy hogy csak a jobb oldali idom volt fönt mert gyertya gondom volt és csere, nem akartam visszarakni addíg a bal oldali idomot amíg nem győződttem meg róla hogy tényleg jól működik
kb 200km-t mentem ugy és nekem nem lett semmi baja
Na szoval elkeszultem a fenyezessel, feltettem az elemeket, es erre kifelejtettem egy csavart a jobb also idombol... eleg fontosat... menetszel alavagott, le is tepte hogy oruljek... mivel baromira nincs kedvem (ertsd idom) tovabb foglalkozni a dologgal, keresek jobb also takaro idomot, nem kell szep legyen, de ne legyen sehol tores rajta.
még egy kérdés... teljes felújítás volt, gond nélkül beindult, viszont a fordulatot nem tartja alapjáraton, 2-5 ezer között ingázik néhányszor le is fulladt. lehet-e ez karburátor probléma, vagy máshol keressem?
hát figyelj megnéztem nekem is jc20 van duplakereklámpás nekem a fékpedál alatt van ha megálsz a motor jobb oldaln és legugolsz a fékpedál alá benézel akkor ott lessz az szerintem csak kicsit beljebb kell nézni. remélem tudtam segíteni
meg ami most a motorba van az is elég rossz mert visszarúg
már azon gondolkoztam hogy kellene keresni valami szervizt aki biztos hogy jól megcsinálja
futómű fórumba keresd meg csika1-et mert ő nagy szaki, felújít minden féle crossmotor teleszkópot
nemtudom hogy nsr-ét megtudja csinálni
pontosan mijen motorod van?
Kockalámpás Nsr125 központi rugóstagot keresek!Van valakinek eladó?Köszi
kb 200km-t mentem ugy és nekem nem lett semmi baja
meg a légszűrőt is pucold ki, uj gyertyát be és jónak kell lennie
az is lehet hogy falsot szív
várjuk:)