mifelénk nem kapkodnak érte
pedig már május óta hirdetem, azóta már kétszer átirtam a hirdetésbe a km állást
már több mint 2000 belement azóta
mindenki aki telefonált azzal vagdalódik hogy, dehát mégis csak egy 92-es évjáratu motor
lehet hogy régi meg kicsit már divatjamult de legalább nincsen benne fojtás meg van rendszám
ez még a hőskorbol jött
multkor irt egy srác emailt és ezt kérdezte: ugye bírja a 150-et?
énmeg visszairtam neki hogy csak egyszer mentem vele annyit és ha 150-el akar menni akkor vegyen 600-ast
és nem irt vissza, biztos nagy szaki lehetett
A másikon is átvilágít, ha nem költségtakarékos a megoldás. Egy dekoros kb 500-800 ft os kesből nyomtat neked 2 db matricát (hőeljárásos, uv álló nyomtatás lehetőleg matt) . Ugyanott kapsz egy százasért akkora milis plexi lapot amire ezt felragaszthatod. Az eredeti számlap le, ez fel. Sőt alúról szine hezheted is mert akkora fénnyel világít át, hogy tompítani kell.
Te kis okoska vagy megint, De ha kinézel az orrod mögül akkor meglátod, hogy csak a végsebesség változik, a skála nem. (minimális a különbség a skálázásban ). De legyen..... ez egy 20-asé
ez csak valami találomra beosztás mert nem is mérföldbe mér
először szedd szét az órát
aztán a mutató mellett van 2 kicsi csavar, azokat csavard ki és próbáld meg leszedni a papírt
ha leszeded már készen is vagy mert alatta ott lessz a gyári beosztásu számlap
vagy mért világítt ijen fakón a piros?