Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez ledes?
vagy mért világítt ijen fakón a piros?
mifelénk nem kapkodnak érte
pedig már május óta hirdetem, azóta már kétszer átirtam a hirdetésbe a km állást
már több mint 2000 belement azóta
mindenki aki telefonált azzal vagdalódik hogy, dehát mégis csak egy 92-es évjáratu motor
lehet hogy régi meg kicsit már divatjamult de legalább nincsen benne fojtás meg van rendszám
ez még a hőskorbol jött
multkor irt egy srác emailt és ezt kérdezte: ugye bírja a 150-et?
énmeg visszairtam neki hogy csak egyszer mentem vele annyit és ha 150-el akar menni akkor vegyen 600-ast
és nem irt vissza, biztos nagy szaki lehetett
Úgy 1 héten belül a hirdetés után. Az aki elsőnek megnézte élőben már vitte is .
Pedig kicsikén ment és mégis, hogy mik vannak .
én is nyomok egy műszerfal világítást bár nemtom minek de itt van
eladtad az nsr-t?
A másikon is átvilágít, ha nem költségtakarékos a megoldás. Egy dekoros kb 500-800 ft os kesből nyomtat neked 2 db matricát (hőeljárásos, uv álló nyomtatás lehetőleg matt) . Ugyanott kapsz egy százasért akkora milis plexi lapot amire ezt felragaszthatod. Az eredeti számlap le, ez fel. Sőt alúról szine hezheted is mert akkora fénnyel világít át, hogy tompítani kell.
jóó de ez gyári számlap azon jóhogy átvilágít
Te kis okoska vagy megint, De ha kinézel az orrod mögül akkor meglátod, hogy csak a végsebesség változik, a skála nem. (minimális a különbség a skálázásban ). De legyen..... ez egy 20-asé
Márt tudom, hogy hány égőm van kiégve, köszi!
sziasztok!eladó komplett j20-as motorblokk 25 ezerért, egy gyári kipufogo 7 ezerért, részletekért irj választ vagy telo: 06204617315
ez 22-esre való
ha ezt rakja föl akkor megint nem tudja majd hogy mennyivel megy
nekem ijen világítás van a műszerfalon
ezt leálított motorral csináltam
ha be van indíttva akkor még jobban világítt egy kicsit
a beosztásokat megkell szorozni 2 cel és megkapod hogy menyivel mész
Mi az a felezett? :D
valakinek fehér felezett számlapról képe van?
amugy a mutatón nem kell leszedni? vagy elfér mellette?
De abba mér mert 1.6-al kell osztani, lemértük és jóvolt. csak rossz így számolgatni.
értékelem a hasonlatot
elsőlámpát még keresheted egy darabig
legjobb lessz ha ebay-en nézel körül
ritka mint a szőke cigány
Sziasztok !
Keresek pár alkatrészt macska lámpás NSR-hez
-első lámpa
-műszerfal
-első villák
első neki futásnak ennyi :D
ez csak valami találomra beosztás mert nem is mérföldbe mér
először szedd szét az órát
aztán a mutató mellett van 2 kicsi csavar, azokat csavard ki és próbáld meg leszedni a papírt
ha leszeded már készen is vagy mert alatta ott lessz a gyári beosztásu számlap
jah amugy szedjem le valahogy ami rajta van vagy tegyem rá az ujat?
véletlenül van egy :D de amugy ragasztott mert ahol mutatja a kilómétert ott látszik hogy vágva volt ollóval :D