Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezt hogyan mérted le?
itt az en regi jo vasam. hat nagyon jo lenne ha mar megjonne az a donor es haladnank vmire vegre
nem, nemérted:)
Értem mire gondolsz. 5 literes fogyasztással számolva 40-es keveréket ad ki ha 800km-re jut 1liter olaj. Nekem a felét tolja be a pumpa. Ezért a másik felét keverem a tankba.
2x100km. Mindkét alkalommal 0,6dl.
A pumpás motor nem állandó keverékkel megy, ezért értelmezhetetlen amit írtaál.
Úgyúgy
Értelem szerűen keverek benzinbe is, hogy kiadja az 50-est.
Az ezer kilométeren ugye 6deci.
Az nemhogy sok, de kevés.
Ez mind megvan nekem és 100-on 0,6dl fogy.... Az ideg szétvet. Pontra van lőve a pumpa manual alapján, ahogy azt az öreg Honda megálmodta
Any idea?
ok előre is köszönöm joéjt
holnap csinálok róla képeket
most megyek aludni
naná hogy érdemes sőt kell is ha már valamelyiket is kicseréled közülük mert akkor ilyen foltos lesz egyik helyen erősebb másik helyen gyengébb.
már levetem ma az idomokta megnéztem h nézki a tartály amibe olajnak kéne lenie full ures légszuroházba had ne mondja mi van légszuro helyett:S azt is kell bele néznem a pumpát menyire lehet szétszedni vagy azt honan tudom h jo e tomitések ncisnenek e eloregedve vagy hasonlo? és miylen olaj kell bele?
msot akkor érdemes mindet nagyobb fényüre kicserélni? vagy nem?
egy műanyag fedél amit 2 csavar fog és fölül egy vastag és egy vékony cső megy bele
na az alatt van a pumpa, ha leszeded kicsi olaj lehet hogy van ott de nem szabad ott olajnak lenni
előszöris kiakasztod a bovdent ami mozgatja majd leszeded a műanyag csöveket aztán elkezded szétszedni
nézd meg mi van benne
mosd ki rendesen benzinnel hogy ne maradjon benne kosz
aztán az olajtartályt is mosd ki, vedd le róla a csövet mert ott van egy szűrő, lehet hogy az van eltömődve
ehhez viszont le kell venni az idomokat
ha minden tiszta lett és nem látni forgácsot meg durva kopást a pumpába akkor rakd össze ahogy volt és öncsél a tartályba 2 dl olajat, tankba továbbrais maradjon a keverék benzin
aztán kerülj vele egy kört
ha egy idő után elkezd füstölni akkor pumpálja az olajat
ha jól pumpál és fogy a tartálybol az olaj akkor mehetsz tiszta benzinnel
2dl olaj kb 150km alatt fogy el
a pumpa pontos beálításárol holnap csinálok képet
addíg vizsgáld be a pumpát
meg ha levetted az idomokat olajozzál be minden bovdent hogy sokáig jól működjön mert megéri
Igen az az, a felső ami neked kell.
Az alsó a vízpumpa azt ne bánsd.
Két 5-ös Imbusz tartja a Deklit.
Az alatt van egy kis pumpa...
Idáig szedtem szét többit másra bízom...

U.i
NSR-nem csináltam még így, de egy -derbinek már csináltam. Ott is ki kötte az előző gazda,mert szerinte nem üzem biztos... De hálla istenek annyi esze volt hogy nem hagyta szárazon a pumpát... Szépen meg csinálta hogy össze köte a BE-KI vezető csövet és magába forgatta, össze kötöztem a karbival és a tartályal azóta üzemel.

Lehet a tiednek sincs semmi baja csak valaki okos kodot. 2-drb cső és kész is....
ja én is kb 2 éve csináltam meg azóta én se nyúltam hozzá azért én sem emlékszem már úgy rá
szerencsére nekem egy 10 perces munka csak mert ugye nekem F em van
én is már cseréltem égőt 2 éve
ugyhogy már nemtudom
remélem hogy nem kell szétszednem mégegyszer
Hála csoki525-nek sikerut belonom a karbit oylan 1700re álitotam az alapjáratot...az olajzo a motor jobb oldalán van a bloknál azt a burkolatot leszedem akor ott nem folyik sem olajsm viz igaz?
És azt h tudom megnézni h az olajpumpa jo e?
nem a kicsik is világítanak a műszerfalban. asszem 3 nagy van benne meg még pár darab kicsi is kiegészítik a nagyokat mert van ahol nem világítana oda rendesen a nagy. tudom mert égett ki nekem és nem volt úgy annyira jó
okés köszi szépen:D
nekem alikhanem 0,5w-os van benne
tescoba is szokott lenni ijen égő
de csak azt a 3 nagyot kell kicserélni mert a kicsik azok visszajelzők
hát szét szeded a műszerfalat. leveszed és az alján kicsavarozod kb 5-6 csavar fogja össze és le tudod húznia hátulját. na és ott lesznek az izzók. kiveszed őket megszámolod melyikből hány van benne mert 2 fajta van benne nagyobb és kisebb fajta. na azokkal szépen elbattyogsz egy autósboltba és megmutatod őket és valószínűleg fognak tudni adni ilyeneket. csak megmondod hogy erősebbek legyenek.
nagyjából ennyi a történet
ár számlapot cserélk cserélek aztis:D
pontosan milyen izzókat vettél? és hogytetted bele?