Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok.Nagyon megköszönném a segitségeteket.Most állok motor választás elött,nemtom hogy melliket válasszam (honda nsr 125,aprilia sr 125,cagiva mito 125)szerintetek mellik a jobb,mellik a kényelmesebb és a hátsó ülés melliknek kényelmesebb,mert szeretnék emberek a hátsó ülésen vinni,és melliknek jobb a motra,melliknek jobb a teljesitménye . Elöre is köszönöm,lécciiiiii irjatok
nem mertem annyira huzni mostjártam arra először motorral de am ja ottvan meg összetörni se akartam magam mert mentünk balcsira :)
Hát nekem sem ártana, ha nagyobb lenne vagy 10 centivel!
És mivel melegítetted fel?
már tudom
ez ott a kereszteződés előtt van
ebbe én 120-at mentem már
meg ha továbbmész kardosrétig ott is vannak jó kanyarok de azok hosszabbak és jól belátható
csak van amejik igen gödrös és dobál
ott 110-el szoktam végig menni
de van aki 150-el
csináltam
5mm vastag, melegítettem és meghajtottam
de ha csinálsz te is akkor inkább 4mm vastagbol csináljad mert szerintem az jobblenne
amugy én csak azért csináltam mert kicsinek találtam a gyárit
ez 15cm-vel nagyobb és nem kell annyira ráhasalni a motorra
nem, ezmár a pihenő után van joval felfelé menve talán az utolsó kanyar. nemnagyon döntöttem mert most jártam először arra motorral ilyen 70körül
Csoki te az NSR-re milyen plexit raktál fel?
Nekem is kellene valami a gyári helyére!
szerintem ez az amejik a büfé előtt van ha fölfelé mész
de igy fekete fehérbe elég nehéz megmondani
mennyivel mentél kanyarokba?
egy km/h számlapot mennyire nehéz kicserélni illetve hogy tudom kicserélni?
már egyx kérdeztem tudom... de nem kaptam rá választ
Sziasztok! Keresek eladó CDI dobozt (gyújtás elektronika)! Akinek van az írjon, köszönöm! :)
Én azt hiszem, hogy egy korombeli srác, aki tehetősebb mint én, az simán megveszi 300kiló fölött is, mert ez a max, amit megengedhet magának. És szerintem nem sok ilyen vas van. Hetente 1-2-t látni a hirdetések között
na mindegy én nem vitatkozni akartam. én kívánom hogy minnél több pénzér keljen el a motorod. egyébként nem az volt a célom hogy lebecsüljem a két ütemüt meg egyhengert. szeretem én azokat nagyon és ha tehetném be is ruháznák egy 250-es nsr-t vagy rs-t. ha féreértettél akkor bocsi. szép a motorod.
aztáni kanyar ami elvisz a várhoz azthiszem
ez mejik kanyar?
azt még hozzáteszem hogy kutyát nemérdekli a 4 hengered mert nemugyanaz a célközönség, egy tizen xéves A1 es jogsival rendelkező valakinek aki most csöppen bele a motorozásba adhatod akár 20 ezerér is a 400asodat akkorse fogja megvenni. erröl ennyit szerintám kár ezen vitázni
köszi hogy nem nekem kell elmagyaráznom neki. de delort ha ugy neked jobb akkor majd nem tájékoztatlak h elvitték és akkor majd nemfogja annyira baszni a csőrödet h elöbb elvitték ezt mint a tiedet
Semmi jelentősége egy ritkább veteránért meg elkérnek 10 ezer ojrót is pedig nyilván egy rakat szar mint motor
kérni lehet mindenér. áron alul megy el viszont minden. na meg azér 4 henger meg egy henger nem mindegy.
Hali!

Eladó még néhány duplakörös Honda NSR 125-ről bontott alkatrész!
Érdeklődni:
bcsababathori@gmail.com

Tesóm NSR cuccai!
Ezekre érdeklődni:
honda4022@gmail.com

Üdv:
Csaba
hétvégén csesznekeltünk
akkor nézd meg a piacon milyen árba mennek. ha 3 kilot kérnek egy papir nélküliért. van szaros robogo fél milkoér mégis elöbb megveszik mint pl a te gsxf-edet errölennyit
egy km/h számlapot mennyire nehéz kicserélni illetve hogy tudom kicserélni?
még év elején sikerült szert tenni egy igen szép és jó álapotu suzuki gsxf 400-ra. sor 4-es 16 szelepes bla bla bla. én akkor mennyit kérjek érte ha 370 egy macskalámpás? 600-at? én nemkérek ezér 370-et mer amúgy eladó.
hát a tiedet biztos
300000ft-ért se fogják megvenni