sziasztok.Nagyon megköszönném a segitségeteket.Most állok motor választás elött,nemtom hogy melliket válasszam (honda nsr 125,aprilia sr 125,cagiva mito 125)szerintetek mellik a jobb,mellik a kényelmesebb és a hátsó ülés melliknek kényelmesebb,mert szeretnék emberek a hátsó ülésen vinni,és melliknek jobb a motra,melliknek jobb a teljesitménye . Elöre is köszönöm,lécciiiiii irjatok
már tudom
ez ott a kereszteződés előtt van
ebbe én 120-at mentem már
meg ha továbbmész kardosrétig ott is vannak jó kanyarok de azok hosszabbak és jól belátható
csak van amejik igen gödrös és dobál
ott 110-el szoktam végig menni
de van aki 150-el
csináltam
5mm vastag, melegítettem és meghajtottam
de ha csinálsz te is akkor inkább 4mm vastagbol csináljad mert szerintem az jobblenne
amugy én csak azért csináltam mert kicsinek találtam a gyárit
ez 15cm-vel nagyobb és nem kell annyira ráhasalni a motorra
Én azt hiszem, hogy egy korombeli srác, aki tehetősebb mint én, az simán megveszi 300kiló fölött is, mert ez a max, amit megengedhet magának. És szerintem nem sok ilyen vas van. Hetente 1-2-t látni a hirdetések között
na mindegy én nem vitatkozni akartam. én kívánom hogy minnél több pénzér keljen el a motorod. egyébként nem az volt a célom hogy lebecsüljem a két ütemüt meg egyhengert. szeretem én azokat nagyon és ha tehetném be is ruháznák egy 250-es nsr-t vagy rs-t. ha féreértettél akkor bocsi. szép a motorod.
azt még hozzáteszem hogy kutyát nemérdekli a 4 hengered mert nemugyanaz a célközönség, egy tizen xéves A1 es jogsival rendelkező valakinek aki most csöppen bele a motorozásba adhatod akár 20 ezerér is a 400asodat akkorse fogja megvenni. erröl ennyit szerintám kár ezen vitázni
köszi hogy nem nekem kell elmagyaráznom neki. de delort ha ugy neked jobb akkor majd nem tájékoztatlak h elvitték és akkor majd nemfogja annyira baszni a csőrödet h elöbb elvitték ezt mint a tiedet
akkor nézd meg a piacon milyen árba mennek. ha 3 kilot kérnek egy papir nélküliért. van szaros robogo fél milkoér mégis elöbb megveszik mint pl a te gsxf-edet errölennyit
még év elején sikerült szert tenni egy igen szép és jó álapotu suzuki gsxf 400-ra. sor 4-es 16 szelepes bla bla bla. én akkor mennyit kérjek érte ha 370 egy macskalámpás? 600-at? én nemkérek ezér 370-et mer amúgy eladó.
És mivel melegítetted fel?
ez ott a kereszteződés előtt van
ebbe én 120-at mentem már
meg ha továbbmész kardosrétig ott is vannak jó kanyarok de azok hosszabbak és jól belátható
csak van amejik igen gödrös és dobál
ott 110-el szoktam végig menni
de van aki 150-el
5mm vastag, melegítettem és meghajtottam
de ha csinálsz te is akkor inkább 4mm vastagbol csináljad mert szerintem az jobblenne
amugy én csak azért csináltam mert kicsinek találtam a gyárit
ez 15cm-vel nagyobb és nem kell annyira ráhasalni a motorra
Nekem is kellene valami a gyári helyére!
de igy fekete fehérbe elég nehéz megmondani
mennyivel mentél kanyarokba?
már egyx kérdeztem tudom... de nem kaptam rá választ
Eladó még néhány duplakörös Honda NSR 125-ről bontott alkatrész!
Érdeklődni:
bcsababathori@gmail.com
Tesóm NSR cuccai!
Ezekre érdeklődni:
honda4022@gmail.com
Üdv:
Csaba