Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hidegen nsr is mutat ijeneket
amíg nem melegszik be a kipufogó addig nekem is szokta csinálni
előszöris szerintem vedd ki a gyertyát aztán nézd meg hogy mijen színű
amugy nem ártana néha kicserélni
az is lehet hogy gyújtás vagy power vezérlő
Nincsen ! megpróbáltam úgy ,hogy kinyitottam a powert és széthóztam a motort tehát mindig nyitva volt a és akkor sem volt jó..
nincs elkormolódva a power?
Sziasztok
Van egy crm125 öm (nsr blokkos)
Azt csinálja,hogy mielőtt kinyitna a power elkezd dadogni rángatni
Nagy nehezen kinyit a power akkor megy mint a golyó .
Egyesben is alig nyit magasabb sebességben csak durva visszaváltással lehet elérni,hogy meginduljon a motor.
Nyitás előtt elkezd dadogni és nem nyit ki még 3 ban sem

Szerintetek mi lehet?
jaja. ezekre gondoltam én is :)
azért mondom ez varázshenger
45le meg ugy néz ki mintha szaros lenne
a dugó meg elég kopott
na meg az a sok olaj az nem megy rá 180km alatt
külömb van ithon
amugyse raknékbe használt dugót
srácok figyeljétek milyen VARÁZSHENGERT találtam
185 kmer van csak benne és kinézetre is remek.

eltudom képzelni milyen henger lehet ez... meghúzta a törött gyűrű fel lett fúrva csak úgy oszt nosza had menjen

http://www.motor.hu/hasznaltmo...
Oks, csak nem akarom, hogy benyald vele... Nekem úgyis elviszik, tükröt sűrűn keresnek és relatív az új árhoz jó is a 4. (Szerintem)
Hmm na várjál, mert most láttam ezt a két képet és másnak tüüünik... nah akkor megkérdek valami okost :D holnap v minnél hamarabb, és szólok. Oks ? :)
Ha nem lesz jó, ugye nem akarod majd vissza vetetni?
Menjen inkábba postára 4 be :)))) Csakjólessz... :))
4371, Nyirlugos Encsencsi út 65.
Szabó Ádám
Menjen a Vaterára, vagy kell 4-be a pár? A távolságot elfelejtettem megmérni, de ha szeretnéd, megmérem azt is. Üdv, Zoli
megfürdetve :)
Sziasztok!
Remélem tud vki segíteni! Dupla körlámpás NSR-ben hol van az egyenirányító?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Zsír ez a tükör, csak nem megy fel a cicalámpásra .
Én is bepróbáltam vagy 4 - 5 variációt, és mind másképpen áll és egynek sem volt megfelelő a szára. Vagy lefelé állt vagy az égnek. Ha visszanéztek fenn vannak a képek róla. 31 588 -as hozzászólásnál vannak képek is róla. Egyébként a tükrök még meg vannak a moci már nincs, a baloldaliba kell egy tükörlap.... Érden megcsinálják a sérülés nélküli lapcserét 1-2 ezerből...
Hát 17 e ft ért inkább járok tükör nélkül.... :)))
Jolvan :P Köszönöm szépen.
A felfogatásárol csinálj inkáb... hogy 2 csavar fogja ? a végéröl... az érdekel :) onnan már csaktudni fogom
Jó kérdés, csinálok róla képet, nem tudom én sem sajnos.
Hmmm.... :) Jólenne az ára.. sőtt.. édekel is... de előtte megkérdem, mert nemvagyok benne biztos... ugyye ez passzol macskalámpásra is ?
Megvan, írj ha látsz és ha írsz, de nem írok vissza. Mert Ubuntum van és van amikor szarakodik a felvétel után... Üdv
geryy95@hotmail.com
nsrre nem cseréled?
Köszönöm!