Hali srácok!Kicsi segítség kellene.2000-es évjáratú Nsr-em van.Vennék hozzá láncot de fingom sincs milyen kell hozzá.Pont ma szakadt el mikor mennék tiszafüredre:S:@
Ilyantaknyolós xart akkor érdemes használni, ha már valami észkombinát előttünk összebaszta a tömítő felületeket (magyarul, hazsnált motornál:)
Viszont nem kell 6 tonna fost odakenni, teljesen elég egy leheletvékony réteg
szerintem nem kell
legalábbis én nem szoktam
azzal idáig csak gondok voltak igaz nem nálam de már volt ojan eset hogy azok a kis darabok leszakadtak a dekniröl és belementek a váltóba meg olajpumpába aztán gondokat okoztak
nem érdemes szalonba vinni mert a mostani szerelők eléggé buták a 2 ütemüekhez
na meg biztos nemsok szerelő látott még ijet belüröl
jó a 135-ös főfuvi
szerintem a kipufogó miatt nem megy többet mert abba is van fojtás
Sziasztok.Van egy 2002-es NSR-em meg tudnátok mondani ,hogy a síbertűnek melyik állásba kell lennie és hogy a 135-ös főfúvóka jó-e bele.Meg szerintem folytott verzió mert 128-130-nál nem megy többet pedig folytatlanként vettem a folytás kivételéhez érdemes szalonba bevinni? Előre is kösz a segítséget.Tegnap este is erről az NSR-ről volt szó.
száranként 2,8dl de én 2,5-öt raktam bele és igy is jó
van képgalériám a szerelésről
ugytudom 110 szemes kell a tiédre
de ha megszámolod a régit akkor abbol kiderül
Viszont nem kell 6 tonna fost odakenni, teljesen elég egy leheletvékony réteg
válaszotok köszönöm!
NSR alkatrészek nálam, néhány már a Vaterámon van...
Érdeklődni:
Tel: 0630-7255588
Email: honda4022@gmail.com
legalábbis én nem szoktam
azzal idáig csak gondok voltak igaz nem nálam de már volt ojan eset hogy azok a kis darabok leszakadtak a dekniröl és belementek a váltóba meg olajpumpába aztán gondokat okoztak
győr mellett
Ns 125 tömítés garnitúra és teleszkóp védő
köszi
merre felé laksz?
na meg biztos nemsok szerelő látott még ijet belüröl
jó a 135-ös főfuvi
szerintem a kipufogó miatt nem megy többet mert abba is van fojtás
Mindig csinálja