Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Itt az új NSR bontásra, akinek kell alkatrész írjon. Szinte minden van! Dupla körlámpás... Gyári tükrök, gyári nicasilos hengerszett, 28-as Dellorto karburátor, gyújtáskapcsoló, idomok, műszerfal, kapcsolók...............

Érdeklődni itt, vagy:

Email: honda4022@gmail.com
Tel: 0630-7255588
Köszi, délután postázok! Üdv
Szia! Odaért a csomag? Ha igen és minden rendben, akkor kérlek írd meg a Vaterás értékelést! Köszi, Zoli!
Köszi szépen!
mostmár igen. egy piros mitom van, de nincs itt, majd csak később hozom fel, amikor kezdem majd az A korlátlant
Szia !ugy néz ki megoldodott a dolod,de azért köszönöm,neked is és a többieknek:) Lassan összeáll a vas,már csak össze kéne raknom:)
5054 jászalsószentgyörgy kölcsey út 4 / b peták gábor névre. köszi.várom.
Nem kaptam semmit, írd ide a címet, úgy sincs belőle semmi....
már írtam.
Írj egy címet légyszi! honda4022@gmail.com

Üdv
meg móváron egy piros ;) :)
pirosra nem emlékszek, egy 20-as trikolort szoktam látni régebben
itt a környékbe meg écsen van egy 22-es sárga
bősárkányon volt egy 20-as kék
meg az enyém
többröl nemtudok
te amugy győrbe laksz?
nézd meg a képgalériámat szimering cseréről
száranként 2,7dl olaj kell bele
de én csak 2,5-öt raktam és igy is jó
értem. ez olyan ami nekem kellene. mint mondtam hogy nagyon sürgős lenne. örülnék neki ha holnap postára tudnád adni. egy e-mail cimet had kérjek már ahova a cimemet le tudom irni. köszöntem
Még nem nyúltam a motorhoz, idomok nélkül is jött, csak elraktam. Mellékelek egy képet, amit még akkor csináltam, 1500-ért adnám + posta, ami ha utalsz 580... Üdv, Zoli
szia. olvastam hogy az nsr ami a képeid közt van alkatrészbe van. a jobb hátsó index érdekelne. küldenél róla képet? bmx_-11@hotmail.com sürgős .köszi.üdv
Örülök, ha kell valami, keress bátran! Üdv, Zoli
Megkaptam ma a cuccot, be is kötöttem, király nagyon kösz szépen!
kinek van győrben full piros NSR-je, amin fehér szinü a matricázás? rendszám nélküli.
helosztok. olyan kérésem lenne felétek hogy 1995 ös nsr 125 höz keresek jobb hátsó indexet. ha vkinek van eladó akor kérem jelezze bmx_-11@hotmatil.com az alábbi e-mail címen.SÜRGŐS LENNE. reális árral várom. köszönöm!
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem!
NSR-ben(JC-20) mennyivel bonyolultabb kicserélni egy pár első teló szimeringet, mint egy Simsonban?
Mire figyeljek oda nagyon?
Ja és mennyi olaj kell a telókba?
oké. itt az emailom: baranyai@windowslive.com
markisa_17@yahoo.com
es kuldom a cimet
na akor e-mailben megbeszelhetnenk a dolgot...
5 ér tudom adni. hibátlan új álapotu.