Itt az új NSR bontásra, akinek kell alkatrész írjon. Szinte minden van! Dupla körlámpás... Gyári tükrök, gyári nicasilos hengerszett, 28-as Dellorto karburátor, gyújtáskapcsoló, idomok, műszerfal, kapcsolók...............
pirosra nem emlékszek, egy 20-as trikolort szoktam látni régebben
itt a környékbe meg écsen van egy 22-es sárga
bősárkányon volt egy 20-as kék
meg az enyém
többröl nemtudok
te amugy győrbe laksz?
értem. ez olyan ami nekem kellene. mint mondtam hogy nagyon sürgős lenne. örülnék neki ha holnap postára tudnád adni. egy e-mail cimet had kérjek már ahova a cimemet le tudom irni. köszöntem
Még nem nyúltam a motorhoz, idomok nélkül is jött, csak elraktam. Mellékelek egy képet, amit még akkor csináltam, 1500-ért adnám + posta, ami ha utalsz 580... Üdv, Zoli
szia. olvastam hogy az nsr ami a képeid közt van alkatrészbe van. a jobb hátsó index érdekelne. küldenél róla képet? bmx_-11@hotmail.com sürgős .köszi.üdv
helosztok. olyan kérésem lenne felétek hogy 1995 ös nsr 125 höz keresek jobb hátsó indexet. ha vkinek van eladó akor kérem jelezze bmx_-11@hotmatil.com az alábbi e-mail címen.SÜRGŐS LENNE. reális árral várom. köszönöm!
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem!
NSR-ben(JC-20) mennyivel bonyolultabb kicserélni egy pár első teló szimeringet, mint egy Simsonban?
Mire figyeljek oda nagyon?
Ja és mennyi olaj kell a telókba?
Érdeklődni itt, vagy:
Email: honda4022@gmail.com
Tel: 0630-7255588