Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

4 a párért? Mindkettő gyári, hibátlan, szépen hajlanak, ha szeretnél képet is csinálok. Üdv; Zoli
Szia, megvannak még a visszapillantók ? Mennyit kérnél értük ?
Eladó a masina srácok.

http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Add meg a tiédet és felveszlek én. Úgy értem, hogy hajtani kell.....
jh egy msn cimet hagy kérjek már köszi
azt hogyérted hogy ''jól csinálod,, ?:
azt nemtudom
szerintem jó az ugy
de valami nem fasza ha nem pumpál a karbiba
pár nem emlékszek pontosan de valahogy ugy van megoldva hogy a tengely mozgat egy lemezt egy kis hengerbe
ez ugy működik mint a motornak a dugattyuja
föl-le mozog csak nagyon keveset és lassan
amikor meghúzod a gázt akkor valahogy nagyobbat mozog igy tobbet pumpál
Ha jól kifogod, akkor általában többet, mint amennyiért el tudod adni egyben, de sok munka van vele, sok hely kell neki, sok idő, valamint, ha laikus vagy, ne állj neki!... Én szeretem, de csak akkor megy, ha jól csinálod, ami nem egyszerű...
a tartály csövéből erősen folyik. a légtelenítőnél is nyomja a pumpa ha kitekerem a csavart. amúgy az a tengely nekem érdekes... ha a pumpa a helyén tartja, akkor beakad, vagyis akkor forog, ha nincs rátolva a pumpa akkor csak lóg, mint pénisz. ennek ilyennek kell lennie?
Örülök, én köszönöm, ha kell valami, keress bátran!
köszi megkaptam az indexet.
Zoli94jan11 egy motorbol például egy simsonbol vagy egy nsrből menyit lehet kiárulni? külön külön:D
jah ha nagyon akarjátok 70ezerért megveszem:D
győr környékén
Merre laksz?
van egy rossz hírem
szerintem az nsr már nagyon fogyóba van olaszoknál is
itt a környéken vagy egy fickó aki hivatalos szervíz, motort ad-vesz-bont meg mindent csinál
olaszoktól marha sok cuccot behoznak és nsr-hez keresgéltem nála alkatrészt
alig talált néhány dolgot valami kupac alján ami már vagy 6-8 éve lett odarakva
mondtam neki hogy mik kellenek
erre ő: lessz minden mert tud szerezni haverjátol
2 hét mulva meg alig talált néhány dolgot
volt ami nem is nsr volt de honda feliratu volt
azt meg nem hoztam el
még egy vázt tudott volna adni és kész
nemhiszem hogy lessz még nála alktrész nsr-hez, pedig aztmondta hogy mindent tud szerezni hiszen olaszoktol hoznak
de ahogy néztem az udvart 10 évesnél öregebb motor nem volt
Van itt motor is, még augusztusban mind2 kész lesz. Bontás nélkül még Simsonom lenne. (Meg rengeteg szabadidőm...)

Bocs a sok hsz-ért.
Amúgy 1 éves kép, vagy már lehet 2, itt ott meg van ecsetelve, meg vannak dolgai, de amúgy tényleg jó!
A pénzt ugye te is szereted?

Amellett imádom csinálni, mert van hogy egész nap pörgés van, de viszont valamikor már tényleg fárasztó...

Amikor elbontom, akkor több motoron segítek, hogy jó legyen, erre gondolj, ne arra, hogy egyel kevesebb... Mert rengeteg motor van. A ,,beszállítómat" idézve: ,,...óóóóóó, ne aggódj, Olaszországból sosem fogy el a motor...."
henger a bakonymotornál egész jó
ereszd le a tartálybol az olajat és mosd ki benzinnel, a csövön amin lefojik az olaj abba van egy szűrő is, azt is nézd meg
szedd szét a pumpát és nézd meg nincsen-e elkopva a fogaskerekek vagy valami furcsa dolgot keressél
ha az is jó akkor próbáld meg azt a tengelyt forgatni ami hajtja a pumpát
lehet hogy annak a tengelynek a hajtásával lessz gond
főtengely hajtja
ti tiszta hülyék vagytok hogy ijen jó állapotú motort elbontotok
oké hogy nincsen rendszám meg most nagyon lementek az árak de ne boncsatok el minden motort
inkább hagyd meg magadnak, többet ér egészbe mert igy mégis csak rá lehet mondani hogy van egy jó motorom
ha meg elkezded bontani akkor ugyis ottmarad egy csomó cucc
nyúlon van egy mito
meg az audinál szoktam látni egy fehéret
ott dógozok
Sziasztok!

Szükségem lenne egy Blokk-ra. Vagy henger-re. Hol érdemes kereseni? Vagy van itt valakinek?

JC20-as a mostani.
Ha az olajpumpa manual szerint pontosan van beállítva, és a pumpa körül nincs olaj szivárgás, valamint a tartálytól jövő cső tiszta, akkor hogyan lehet, hogy 80-asra kever a motor?