Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szerintem sem a sebességgel sem a kanyarral nincs gond.
egy körforgalomban gyakorlom. van itt a környéken egy jó kis körforgalom amit alig használnak mert olyan helyen van. jó az aszfalt minősége is. ott nyomom szépen körbe körbe ilyen 50 körüli tempóban de eddig még nem jött össze a dolog.
Előferdülhet, hogy a kanyar íve, az út szélessége és a sebesség nem igényli a motor ilyen mértékű bedöntését?
már mint mi ne legyen túl közel? az aszfalt?
csak nehogy túl közel legyen
elég érdekes lenne, nem nagyon tudnám kivitelezni
nembaj marad akkor a gyakorlás. egyszer meglesz az lassan
nagyon közel van már
kösd ki két oldalról a motort egy-egy rugóval és gyakorold milyen érzés az mikor leér a koptatód...utána mehet élesben is-vagy nem
ettől fosok én is. bár hogy lekopogjam már nagyon a gumi határán vagyok és eddig még nagyon jól szuperált.
Dunlop gumik, meg vagyok elégedve velük
döntsd meg jobban de szerintem nemér annyit h eldobd a vasat. szerintem ahoz olyan gumi is kéne
185 centi vagyok csak nem
rövid a lábad :D
erre is gondoltam már mármint a félelemre
bár őszintén ma van a 2. napja hogy gyakorlom szóval ahhoz képest ez a 2-3 cmer nem is olyan rossz

de amúgy nem tudom hogy egyáltalán ezzel az alacsony lábtartóval kivitelezhető e. mert ez igazából túra sport motor. a kategóriatársaknak sokkal magasabban van a lábtartó és így jobban le lehet dőlni róluk.
azért is érdeklődök hogy egyáltalán sikerült e már valakinek
bár azért sztem meg lehet csinálni valahogy. próbálgatom még
szerintem van benned egy kis félsz és nem mered leengedni a térded
ha másképp nem megy akkor egy kis súlyt a koptatóba
srácok segítsetek nekem.
tudom hogy igazából senki sem használja úgy az nsrét ahogy én de hátha tud valaki segíteni.
az a problémám hogy használni szeretném a térdkoptatóm. jelenleg nem nagyon érek rá elmenni pályázni majd csak nyáron de addig is gyakorlom keményen hogy hogy is kéne.
de egyszerűen nem tudom megcsinálni. kb 2-3 cmer híja de nem megy tovább.
még mielőtt meglenne, már annyira be kell döntenem a motort hogy szó szerint leesnék róla még mielőtt elérné a koptató az aszfaltot.
véleményem szerint magával a testhelyzettel lehet a baj.
néztem pár képet és másoknak nem kell ennyire bedönteniük a gépet hogy simán leérjen a térdük.
de én nemtudom nem tudok ennél jobban oldalra csúszni már mert leesek a motorról.

valaki aki szakavatott e téren kérem segítsen.

köszönöm előre is
Minek nincsenek hibái...? A km-óra spirál hajlamos kiszáradni, és akkor szakadhat. Az ülés bőrje könnyen gyűrődik. Mondják, hogy forralja a vizet, de azt akkor, ha problémás a hengerfej, ami mindennél előfordulhat. Olyat említettek, hogy önindító gyenge pont... sokan keresnek újat. Alapjában viszont stabilan fut, nagyon masszív (nem úgy mint pl. egy Freccia) és percíz. Egy hangyányit gyengébb, mint az olaszok.
Szissztok !

Most tervezek egy NSR 125őt venni. Megszeretném kérdezni milyen tapasztalataitok voltak vele, mik a szériahibák ilyesmi :D

Előre is köszi.
srácok tegnap vettem egy új motoros ruhát végre
gondoltam megosztom veletek imádom

őszintén nekem iszonyatosan bejön. nem szivesen vennék vissza cordura ruhát ez után. baromi macerás beöltözni mert jóformán cipőkanállal kell felhúzni rám de ez hihetetlen jó.

remélem azért látszik a képen. nem csináltam úgy külön képet róla
az a része jó. Hívj fel, vagy add meg a számod és megbeszélünk valami időpontot/helyet.
üdv
Viszont ha felteszem a tengelyre akkor nem lötyög ugye nincs szétkopva.Megnézném azé.
sajnos csak sérült van, (a kiálló rész csavarral van pótolva)
Szia!Ha van váltókarod engem érdekelne.Megtudnánk a hétre beszélni egy találkozót Budapesten?
engem érdekelnek alkatrészek
nem laksz messze, valamikor elmegyek megnézni
macskalámpás bontás: 20-256-16-82, vagy az e-mail-emen lehet érdeklődni...
Léci segítsetek! Nagyon szükségem van egy nsr125f önindítóra mert a régi javíthatatlan. Előre is köszönöm.
Blokk cuccok vannak eladók ha érdekel valakit : hengerfej, henger aminek a menetei kivannak szakadva, gyujtás álló rész, power elektronika, kuplung, főtengely stb
Ha valakit érdekel képeket küldök email be .
Nekem meg szar a hőfok mutatóm...