Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az ablakolás nem könynítés miatt van:)

Részint a felső görgő kenését segíti elő(de ez csak járulékos előny-hozadék) főleg a szívás korai keresztmetszetét növeli.
Van jó kockalámpásom, F-es, ha érdekel, 190e ft, rendszámos, 1,5 év műszakis.
Dugó-gyűrű idővel cserés lesz, mert kicsi a kompresszió, de abszolút üzembiztos motor, pöcc-röff. Én is túrázgatni járok vele.
Könnyített. Jobban veszi a fordulatot.
Ahol pedig a szívónál van ablak, ott szívást segít.
Akor még egy off kérdés

Mi a külömbség az ablakos és a nem ablakos közöt...
hali bocs a késöi válaszért nem ablakos csak a csapszeg felett van egy kis ablakocska azaz beméjedés...érdekes kinézete van:)
Valakinek van eladó macskalámpás NSR max 350-ért? Olyan ami tényleg fasza és nem áll meg alattam egy túra közben...
Bocsi, de töltőn a volt a telóm én meg kint csináltam a gépet... Megcsörgetlek, hívj vissza, ha nem okoz problémát. Mezőberényben lakok. Postázni tudok. Üdv

UI: Önindítóm már nincs, idomok vannak, de csak a bal első fejidomé, meg a 2 hosszú ami az ülés alatt megy el, valamint 1-2 kis kiegészítő idom, pl. a 2 hosszú közé.
Köszi. Hivtalak de nem veszed fel. Hova kellene menni az alkatrészekért meg mit menyiért adsz. Kellene kipu,lészürö,öninditó,müanyag idomok.köxi. Rajmi
Szia! Van alkatrészünk, kipufogó és l.ház is. Ha gondolod hívj fel! 0630-7255588

Üdv; Zoli
Köszönöm a segitséget. A hiba nem hárult el ugyhogy kell venem egy kiput meg egy légszüröt. Küldjetek légyszi telszámot és felhivlak egyeztetni. bedegrajmi@freemail.hu. köszönöm mindenkinek a segitséget. Üdv Rajmi
Nincs konkrét cél.
NEkem a szogletes lámpás is tetszik.
CSak jó legyen.
MEnnyi km-ig érdemes megvenni? Ha egyáltalán számít az óra állása.
nekem a régi van
ojat akarsz vagy annál ujabbat, a macskalámpást?
Mindenkép rendszámos érdekel.
1990-től.
mijet akarsz venni?
régit vagy az ujat?
Sziasztok!
Szeretnék vásárolni valamikor a közeljövőben egy NSR 125-t.
Jelenleg ETZ 250-el motorozom kb 3-éve.
A kérdésem/kérésem az lenne hogy írjatok pár tanácsot, amire vásárláskor és próba esetén érdemes figyelni.
Mit kérdezzek az eladótól , mire figyeljek?
A válaszotokat előre is köszönöm.

lavez
hol vetted?
szerintem nem egyforma a dugó
amit te vettél az ablakos?
jólenne ha valami képet csinálnál a légszűrőröl ami most rajtavan, be lehet álíttani de te biztos nemtudod átfúvókázni
legjobb lenne ha szereznál gyári légszűrőt
gépmühejbe sztem megtudnák cinálni nekem van egy fazon akihez viszem ezeket mindig csak pár ezret kér...persze ha megtudod csinálni és szeretsz bütykölészni:)
na skacok most lett meg a hengerem...csak mtx dugót kaptam hozzá...jó az hozzá?....vagy lehet hogy csak a papírja volt mtx:D...nagy dilemma:) széles utat jó olajat:)
SZ. Ákos, mekkora fuvit szertnél?
szia nekem is van egy ilyen hengerem és a víz cső csonkot szerintem ne szed ki a gyári hengerből mert nekem nem jött ki és inkább csinálj bele egy másikat de ez csak az én tapasztalatom! Milyen dugót vettél a hengerbe?
Karbit pucold ki, és a gyertyát is cserélheted szerintem.
szeva, nekem macskalámpáshoz vannak cuccaim, nem írtad neked milyenhez kell
Szia! Írj egy emailt, vannak alkatrészeim: bzoltan94@gmail.com

Vaterás alkatrészeink meghirdetve.

Önindítónk már nincs, műanyagok vannak, kipufogó is, csak azt is írd le, hogy pontosan melyik típushoz kell, de még jobb, ha küldesz egy képet róla.

Üdv; Zoli

UI: A Vaterán nem minden cucc van fent, ennél jóval több van.
Sziasztok. Vettem egy nsr 125-öst csak az a baj vele hogy nem pörög ki csak 6ezerig és ha hirtelen lehuzom a gázt fullad. Nem a gyári légszürö van rajta! Meg keresnék egy két alkatrészt ha van valakinek irjon:kellene:öninditó,kipufogó,meg müanyagok! Elöre is köxi! üdv Rajmi