Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia! Dupla körlámpásról van első teleszkópom, felső átmérője 35mm. Van villahíd is, ami kell. Csak azt nem tudom, hogy egyezik-e. Üdv
szeva, írtam neked mail-t a hotmailes címedre
sziasztok
keresek macskalámpás(2003) Nsr hez első villát, kormányt, első indexet, oldalidomokat, lámpát. Valaki tud segíteni?
92-es NSR-t cserélek készpénzre
100 felett nem látszik a különbség
azzal annyira nem lehet 50 esként ha már 100 felett mész szerintem nem nagyon nézik még annyira sem jó szemmel mint egy papirosnál
az enyémmel meg száguldozzon más ...ha kifizeti
előbb vagy utóbb mindenki megkapja amit érdemel
én nemtudom lehet
biztos üldözési mániája van
nem kéne egy orvos neki?
persze tudom én hogy mi lehet belőle. én is estem már...
de hát sajnos ilyen ez a motorozás
jaa tetszik nekik
de van egy srác gsr 600 al őt jobban szeretik ő 180 al szokott tépni ahol csak tud
Gondolom megérezted a vasat, és magabiztos vagy. Én is annak hittem magam, de emelkedőn, kanyarban jött a kátyú, majd az árok. Lehet bénaságra fogni, de ez bárkivel előfordulhat.

Széles utat!
és gondolom mennyire örülnek szegény városiak
nem azzal ugyan ezzel a géppel mikor még megvettem tök nyugis voltam vele alig húztam neki most meg 2 év elteltével jó ha 100 alatt néha megyek városban is
...hát biciklivel nehezebb is
nem nem régen nem voltam ilyen a korral jár
...fiatalság bolondság
nekem ilyenre nem lenne türelmem
én megőrülök ha elkezdem húzni neki aztán így szép lassan elkezd gyorsulni... nálam vissza 2-3 aztán gyerünk
szerintem amire nekem kell arra tökéletes
én a fék helyett inkább azzal "szórakoztam",hogy 6.-ban leengedtem a fordulatot 4000 alá és kíváncsi voltam hogyan viselkedik a motor mikor elkezdem húzni a gázt
kár arra lettem volna kíváncsi pedig hogy úgy hogy szuperál
még nem volt olyan meleg...még nem használtam brutálisan nem is szokásom
nagy melegben ha brutálul használod és nagyon felmelegszik nem csúszik?