Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

küldtem képeket.
nem rossz. bár hogy milyen anyagból van azt nem találtam meg lehet ott van csak már azt se tom hol vagyok a hülye érettségi miatt
tudnál infót adni róla?
én azért ezt is kipróbálnám a helyedben
az nekem annyira nem jön be
most ajánlottak carbon-ceramic betétet gold fren állítólag az elég fasza
Én most ap racing-t használok, nekem ez vált be. Még nem volt olyan hogy nem tudtam megállni, és a tárcsát se eszi meg.
lájkolom
Az első telók jók bele, csak akkor már kell a hozzá való sárvédő is. De sztem a macskalámpásba valóval (showa) jobban néz ki.
nem Sárbogárdon vetted véletlenül az nsr-ed?
a teleszkóp nem ojan mint ami neked kell
meg az idomokse
a többit nemtudom
Köszi mindenkinek! Valamelyik héten feljövök az NSR-el, és nem tudtam hogy is megy ez KÖSZI!
Lehet parkolni járdán ha a járda felénél kisebbet foglalsz el és legalább másfél méter marad a gyalogosoknak.
Se parkoló jegyet se semmit nem kell venned ha ezek a feltételek megvalósulnak.
Októberben raktam le az A1-es jogsit direkt kérdeztem hogy hogy is van ez.
emlékeim szerint a motor ugyn úgy parkolhat mint az ótó.
nem állhat fel járdára.
(ami egy ökörség, de nekem így rémlik)
állhatsz bárhova, annyi a lényeg hogy elférjenek a gyalogosok, meg a babakocsi toló anyuka, szal ilyen 1-1,5m helyet hagyjál.
PESTIEK! Rendszámos motorral hogy lehet parkolni Pesten? Nézzétek el, hogy vidéki vagyok. Van parkolási díj? Hova állhatok? Járdára lehet?
hogyan sikerült?
Teló felső átmérője: 35mm. Az alsó átmérője 44mm. Teljes hossza 78,5cm, terheletlenül, kivéve. Rugalmas, nagyon fasza telók.
Gyors megmérem a teljes hosszát, felső vastagságát, majd képet is tudok csinálni, ha érdekel. Üdv

UI: A kormány épp most megy el, ha minden igaz. Ha nem, akkor a tiéd, ha érdekel. Átmérője: 22, a teló vastagsága 35.
hát nem tudom, igazából mi jó az enyémbe, nézzd meg a profilom, ott az én NSR em, nem tudom melyik alkatrész stimmelne a felsoroltak közül. Nem vagyok nagy motorszakértő :)
igen, sajnos elmenekült.
Mellékeltem 1-2 képet... (Ez 2 db NSR)
eldobtad a vasat?
Az email címed írd le! Amúgy a profilomban van 1-1 kép a végén, a 2 NSR-ről. Üdv
Igen, írok.
köszönöm, emailt kaphatok esetleg tőled? tudsz képet is dobni ?:)
hello! erre írj kérlek mert az nincs :D
gabristamas@gmail.com