Ez igy van. De minél gyorsabban megy annáljobban le kell húznia a motort. Viszont ő azt mondja, h majd le billen a vasról, szal a tartásával lehet a gond.
Ez igy van. De minél gyorsabban megy annáljobban le kell húznia a motort. Viszont ő azt mondja, h majd le billen a vasról, szal a tartásával lehet a gond.
gyakorolni fogom amíg nem sikerül. biztos hogy nem lehetetlen főleg így hogy már ilyen közel voltam hozzá többször is.
köszönöm a segítséget. majd jelentkezem amint sikerülni fog vagy amint alkatrész kell a törött motorhoz
igen ahogy mondod. szó szerint így ahogy írtad. lebillenek róla mielőtt leérne a térdem. már 4× előfordult a próbák alatt és nagyon kicsi hiányzott hogy ne essek le a gépről.
de már komolyan idegesítő az egész. vonz a dolog hogy kipróbáljam
szerintem ha nem muszáj ne kísértsd a sorsot. ha kell akkor le fog érni a térded. és amúgy lehet, hogy pont az a baj, hogy magas vagy. magason van a súlypontod, és nem tud úgy beleülni a motorba, mint pl egy 10 centivel kisebb ember. egyszerűen lebillennél azon a ponton, ahol már érinthetnéd a talajt.... vagy nem tudok mire gondolni
még próbálkozom simán egyenlőre
ha nagyon nem megy akkor majd bemászok valami óvodába aztán szerzek pótkerekeket
én tudom
nem igaz,hogy nincs a közelben valami kezdő óvodás akitől kölcsön kérhetnél
köszönöm a segítséget. majd jelentkezem amint sikerülni fog vagy amint alkatrész kell a törött motorhoz
de már komolyan idegesítő az egész. vonz a dolog hogy kipróbáljam