Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

üdv jc20 as nsrem hez érdeklödnék teleszkopszimering mien áron megy válaszotok köszönöm
Ez igy van. De minél gyorsabban megy annáljobban le kell húznia a motort. Viszont ő azt mondja, h majd le billen a vasról, szal a tartásával lehet a gond.
Ez igy van. De minél gyorsabban megy annáljobban le kell húznia a motort. Viszont ő azt mondja, h majd le billen a vasról, szal a tartásával lehet a gond.
Hoyg a térd lent van e vagy sem, annak szinte semmi köze ahhoz, hogy gyors vagy e.
mennyibe volt am a ruha?
miért ne tehetné?jogában áll és még csak nem is tanácsokat osztogat
szerintem neked inkább bicikli kellene, aztán nem boldogítanád itt az embereket a hülyeségeiddel
azt mondtam neki-ha nem adod elveszem...azt mondta már elvette más...hát baaaazmeeeg nem az óvónéni volt
be vannak tanítva? ha nem dobsz nekik csalit, akkor a karodat viszik? xDDD
jobb ha viszel gumicukrot...én nem vittem
elég veszedelmes ezek szerint a fiatalok xD
áá nem kösz
még próbálkozom simán egyenlőre
ha nagyon nem megy akkor majd bemászok valami óvodába aztán szerzek pótkerekeket
tudod te milyen mikor képen szórnak egy marék homokkal?
én tudom
ha gondolod van egy liaz felnim kölcsön
egyből meghomokoztatná... xD
pofán vágná a műanyag lapáttal
Odasétálna egy 4éveshez bőrszerkóba, hogy "addideakerekeidetkisköcsög!". Mit reagálna a megszepent kisgyermek?
rakok a sisakomra bicókerekeket aztán majd arra támaszkodok
alkatrészek helyett inkább két kis oldaltámaszt kerékkel
nem igaz,hogy nincs a közelben valami kezdő óvodás akitől kölcsön kérhetnél
gyakorolni fogom amíg nem sikerül. biztos hogy nem lehetetlen főleg így hogy már ilyen közel voltam hozzá többször is.
köszönöm a segítséget. majd jelentkezem amint sikerülni fog vagy amint alkatrész kell a törött motorhoz
Ha megnézed Rossi is lehúzza aki 182 centi... nyújtva a kéz, a segge 3/4-e lelóg a fotelből, és lent van a térde.
hát nemtudom de a karácsony az nem jó megint hideg lenne
igen ahogy mondod. szó szerint így ahogy írtad. lebillenek róla mielőtt leérne a térdem. már 4× előfordult a próbák alatt és nagyon kicsi hiányzott hogy ne essek le a gépről.
de már komolyan idegesítő az egész. vonz a dolog hogy kipróbáljam
hát mi a frászkarika?...a karácsony?
szerintem ha nem muszáj ne kísértsd a sorsot. ha kell akkor le fog érni a térded. és amúgy lehet, hogy pont az a baj, hogy magas vagy. magason van a súlypontod, és nem tud úgy beleülni a motorba, mint pl egy 10 centivel kisebb ember. egyszerűen lebillennél azon a ponton, ahol már érinthetnéd a talajt.... vagy nem tudok mire gondolni