Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ki Szeged környéki macskalámpás nsr-es tulaj?
Ha hidegen, egy pilalnatra beindul, majd leáll, akkor a nyál nem sok, hanem kevés.
Szia,én is arra gondoltam,hogy megszaívta magát benzinnel.
Holnap,ha hazamegyek ezt le ellenőrzöm,megnézem van-e kompresszió ,kiveszem a gyertyát úgy járatom egy kicsit,hogy kitisztuljon,aztán majd írok,ha ez nem jönnebe :)
Köszi addig is!
sziasztok!

azt akarom kérdezni, hogy honda ns125Fnél mért van az hogy a kuplung gáz adásra elcsúszik? Hogy vannak a kuplungnál az alátétek? Már mindenféle kombinációt kipróbáltam, de ugyan az! A vékony kis külső átmérőjű van csapágynál (blokkfél) a két kosár közt pedig a vastagabb, nagyobb átmérőjű. 5 lamella van benn! Komfort rugókat is cserélgettem de semmi változás. Az normális, hogy a belső kosár felfekszik az alátéten? Behúzott karnál rendesen kiemel, még el is lehet vele indulni, de mihelyst gázt adsz a motor felpörög és állsz egy helyben!
Segítsetek!
gyárilag ez való a régi nsr-re
a 20-asra
és mivel jobb a 13-35ös?
először vedd ki a gyertyát aztán nézd meg hogy van-e szikra meg hogy benzines-e a gyertya
ha van szikra akkor valószínü hogy a karbival lessz valami
a tiéden 14-36 a gyári lánckerék
520-as lánc való rá
de hogy mijen hosszú azt nem tudom
nekem a 13-35-ös áttételre 108 szemes lánc jó
neked 110 szemes kellene szerintem
de lehet hogy jó arra is a 108
rendelj innét alkatrészt: http://motoroswebaruhaz.hu
ikrénybe van a bolt de kipostázzák ha akarod, én el szoktam menni érte
jobb mint a real motor mer nem kell 2 hétig várni az alkatrészre meg olcsóbb is
én már nem megyek a real-ba mióta megtaláltam a webáruházat
elég sokmindent vettem már tőlük és mindíg jó cuccot adtak
az végig 9-10 ezres fordulat
nemkellene megkínozni a motort
nem azt mondom hogy soha nem lehet nyélen menni de semmijen motor nem arra van tervezve
azza a láncfűrész meg a fűkasza van tervezve
100-110-el is el lehet menni kényelmesen
és nem lessz 6 liter fölötti fogyasztásod
Szevasztok! gyárilag mekkora első-hátsó lánckerék van nsr-be(macskalámpás) meg milyen lánc?
Nekem kontakt hibás volt a leállító(nem a gyújtáskapcsoló!). De lehet karbi is, vagy egyéb dolog, ahová mondjuk pára szabadult be és eloxidált valamit, esetleg egyéb kontakt hiba.
hello nekemis ugyanugy csinálta mint neked én leszedtem a karbulátort és kitiztitotam utána már jo volt
Sziasztok!
SAjna nem indul be a motorom,kb 1 hetet állt,amikor letettem semmi baja nem volt,most indítottam volna be ,az önindító forgatja,egy pillanatra be is indult,de leállt.Tudtok segíteni mit nézzek meg rajta,illetve mi lehet a baj?
Jeladó cseréje nélkül honnan tudom meg, hogy rossz?
Fordulatszám mérőm már kileng 5ezer körül is. Alapjáraton nem dadog, csak ha terhelve van a motor (menet közben) Jeladót fölkutattam, de teljesen tiszta minden körülötte, csatlakozók kaptak kontakt sprayt. Innentől szerelőnek passzolok, kevés vagyok hozzá sajnos.
Hali Skacok.

Az a zseniális ötletem támadt, hogy a Mátészalka-Sopron távot lenyomom az NSR-rel. Pihenőkkel fogja bírni a kb. 120-130-at ilyen hosszú úton? Kb. 520 km.
srácok senki ne vegyen Lucas sinter fékbetétet....
ma néztem és kb 2000-2500 kmer alatt 0.5 mmert megevett a tárcsából.
vissza is cseréltem gyors Ap racing betétre.
Alktrészeim amik megmaradtak 15ezer forintos irányáron eladnám egyben de ha külön kell valami szóljatok.
-majdnem komplett váltó(1-2 fogaskerék hiányzik)
-blokkfelek
-gyújtás felöli dekni
-felső villakifli(cicalámpás)
-hőfokjelző
-üresjelző kapcsoló
-jobb oldali első lábtartó
-majré vas
-blokk tartók
-vízcsövek
-hátsó lámpa, bura nélkül(cicalámpás)
-powerhez bowden
-gyári benzin és olaj csövek
-egyéb fogaskerekek meg tengelyek a blokkból(váltókar tengely meg hasonlók)
-egyéb apró alkatrészek(pl: elsőlnáckereket takaró műanyag)
Ha kell valami írj
hord93@freemail.hu
nekem is ferodó van
már elég régi lehet, vagy 6 éves, néha sipol de elég jól fog
nemsokára megérik a csere de nemtudom még mijet vegyek
majd ird meg hogy mijen ez az uj betét
Ez maradjon meg a vevő és az én magánügyem.
első. 6 pengő
mijen áron adtad?
lehet hogy az a gyári betét
amugy mennyibe került? és első vagy hátsó?
Na az elöbb elvitték a Raidenem.
Remélem jó sorsa lesz és legalább annyira fogják szeretni mint én.
Szevasztok!
úgy látszik a győri hondába a gyári fékbetét az Ferodot jelent hondás zacsiba becsomagolva :D