Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

eddig még jó
tudom én is azért kérdeztem a srácot hogy neki be jön e

le akarom cserélni de nem tom milyenre
ez jó de hát nálam felmelegszik aztán picsa nem fog jól pedig a sinter betétnek pont az a lényege
előtte elkoptattam 2 AP racing betétet is az egész jó volt de szintén ha bemelegedett már nem volt nagy szám
ilyen Gold fren izén gondolkozom azt mondják az jó de nemtudom már mi legyen
A "réz lapon olyan kicsit arany és réz színű anyag" -al mást nem érdemes csinálni csak a szomszéd kutyáját dobálni
Úgy megette a tárcsát 3e km alatt hogy csak néztem. Ki is dobtam belőle hirtelen...
értem. akkor az a hagyományos. és jó?
nem,sima fekete
Lucas sinter fékbetét? réz lapon olyan kicsit arany és réz színű anyag?
győrbe. realmotor
a márkaszervizben sem kizárólag gyári alkatrészeket kínálnak megvételre
én a márkaszervizbe kérdeztem a kipufogó tömíttő tűzkarikát ami egy vastag gumigyürü és a gyári 6000ft
köszönöm de nem kérem
inkább had nyomja az olajat
óváron van honda motoros márkaszerviz?
az érdekes mert énis hondábol rendeltem és 6 az első
nem az a lényeg hogy mennyit bir
ez is ojan mint a gumi mer ebből is van puha ami jobban fog de hamar elkopik meg van kemény ami sokáig birja de nem fog ojan jól meg mindíg sipol
amugy utcára jó a kemény is
a puhább betétet inkább versenyre szokták berakni hogy a sok fékezéstől felmelegedő fék fogjon is valamit ne csak melegedjen
van ojan hogy 1 pályanap 1 garnitúra betét
meg már láttam ojat a tv-be mikor egy gyári gixert kivittek a hungaroringre a dodorék és néhány kör után elégett a betét és már nem fogott semmit pedig nem volt kopott
ezt csak érdekesség képpen irtam
Én a Honda szalonból vettem volna de 24-26000 ft lett volna az első-hátsó garnitúra együtt ...ajánlottak ugyan utángyártottat 17.000+postaköltség de az se tetszett,úton a fékcentrum felé megálltunk egy motorosboltnál ahol délutánra tudtak hozni LUCAS fékbetét garnitúrát 11200-ért...na az nyert
Az.... megyünk a fékcentrumba.. és felragasztatom... nem 6 hanem csak 2 e :D és uggyan olyan.. sőt.. nekem jobbanbevált... tovább birta a ragasztott :)
én am hondába rendeltem gyárit bele 6 rugo
Ok!Köszi!
a legjobb ha goldfreen vagy lucas betétet veszetek
Nekem meg mindkét helyre!
most szobaton lessz óváron valami tunig meg hifi kiálítás
te mit tudsz erröl?
nekem meg előre:D
De! nekem vennikell fékbetétet hátra :D
senkinek semmi probléma a motorral?
Foghatja annyira simán... vegyél rá egy fojtatlan kiput. De előtte vagy küldj képet a kipurol... és meglehet mondani h fojtott e... vagy mérj kompressziót... mert azis lehet h már dugócserés azért nemmegy többet 130 nál. :)