hello. lenne egy kis gondom powerral kapcsolatban és Aadams mondta hogy téged kérdezzelek e téren. na szóval van a powerelektronika amin nincsen felirat mer lekopott vagy nemtudom. honnan tudom azt meg hogy fojtott e vagy sem? amúgy van egy 3-as csoki egy 4-es meg egy zöld szál.
öööö akkor, Hondafeevert kérdezd, ő Joda, ezen az ágon :D
Max még az, hogy mien csoki van rajta.... mert tudtommal, a tv79 ason egybe van mindent... a tv124 esen meg külön van egy zöld drát... de ez lehet hogy hülyeség.... nekem pl lekelllet vágni a csokit... (lehet meglehet csokival is oldani, ha találnak ilyet, szóval mondom lehet hülyeség ):D
Szevasztok! Lenne egy kis problémám, ma be akartam indítani a motort és nincs szikra ! Egyenlőre a gyújtótrafóra gyanakszom, mert gyertyát kábelt ilyesmit átnéztem, a kérdésem az lenne h a trafó mindegy h milyen fajta motorhoz való, mert van itthon egy 12V os de nem tom h van e még valami amit figyelembe kellene e venni, a lényeg csak annyi lenne h lássak szikrát tehát az nem lenne gond h kis feszültségű szikrát adna!
ha elektronikára gondolsz, akkor a power elektronikát kiveszed, ottvan a légszürő alatt, kis fekete doboz, ha TV124 van ráirva... akkor folytott, ha TV78 akkor fojtatlan, máshol nincs fojtás power ben :)
Összetörtem a körlámpásom, amit most télen újítottam fel külsőleg. Festés, idomjavítás, miegymás. XD most újra
Anyám úgy engedett el, hogy ne essek, mert akkor holnap mégis hogyan megyünk kiállításra.... erre nem borulok? XD
Én tegnap adtam fel itteni kollégának a gyújtótrafót és 2800! csak a posta utánvétellel!jah és úgy hogy borítékba,csomagba még több lett volna.
Nagyon felháborított de megmagyarázták hogy ezek az új árak,drága a benzin stb .
800ft sehogyan sem jön ki.
Elég sok kolléga árul itt alkatrészeket a fórumon, ők is megtudnak abba erősíteni hogy ha sima csomagként küldöm akkor 990f, de ha utánvétellel küldöm akkor 1890ft.
Vagy csak nézz fel a Magyar Posta honlapjára vagy menj be nálatok lévő helyi postára , ott is ezt fogják mondani.
Üdv
hali érdekel az óra te úgy gondoltad.hogy 2500 az óra és 2000 a póstaköltség az úgy nemjó ha csomagként adod fel kb 800-ba kerül ezt biztosan tudom mert sok csomagot kaptam igy előfizetésről csak annyit,hogy a postán akkor kapom meg acsomagot ha elöbb kivizetem. ugyhogy a pénzt biztosan megkapod.
Megvan még.
Postai utánvételes dolgot nem szeretem főleg ilyen kisértékű dolgoknál mert annyi a postaköltség majdnem mint az adott termék, de ha máshogy(pl előreutalással) akkor megoldhatjuk úgy is természetesen.
2500ft+ postáért(kb 2ezer) megkapod.
Ennyiért biztos vagyok benne h nem kapsz máshol.
Ha érdekel akkor írj egy e-mailt és megbeszéljük a részleteket:
hord93@freemail.hu
Max még az, hogy mien csoki van rajta.... mert tudtommal, a tv79 ason egybe van mindent... a tv124 esen meg külön van egy zöld drát... de ez lehet hogy hülyeség.... nekem pl lekelllet vágni a csokit... (lehet meglehet csokival is oldani, ha találnak ilyet, szóval mondom lehet hülyeség ):D
Úgymond tőlled tanultam :D eddigi tudásomat :D XD
Anyám úgy engedett el, hogy ne essek, mert akkor holnap mégis hogyan megyünk kiállításra.... erre nem borulok? XD
Pontosan akkor utána kell érdeklődni.
Nagyon felháborított de megmagyarázták hogy ezek az új árak,drága a benzin stb .
Elég sok kolléga árul itt alkatrészeket a fórumon, ők is megtudnak abba erősíteni hogy ha sima csomagként küldöm akkor 990f, de ha utánvétellel küldöm akkor 1890ft.
Vagy csak nézz fel a Magyar Posta honlapjára vagy menj be nálatok lévő helyi postára , ott is ezt fogják mondani.
Üdv
de ha előreutalsz akkor csak 990ft a postaköltség.
Postai utánvételes dolgot nem szeretem főleg ilyen kisértékű dolgoknál mert annyi a postaköltség majdnem mint az adott termék, de ha máshogy(pl előreutalással) akkor megoldhatjuk úgy is természetesen.
2500ft+ postáért(kb 2ezer) megkapod.
Ennyiért biztos vagyok benne h nem kapsz máshol.
Ha érdekel akkor írj egy e-mailt és megbeszéljük a részleteket:
hord93@freemail.hu
Valaki le tudná írni hogy van az nsr-en a benzincsap állása?
Mármint ha az on felfele mutat akkor van főcsapon?
Köszi előre!
Valakinek nincs véletlenül elfekvőbe 98-as macskalámpás nsr125-höz lámpabúrája, indexe és esetleg fejidoja?