Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tudjátok véletlenül jc22-be mekkora a gyári főfúvóka?
ugy emlékszek hogy ott lessz egy luk ha kiveszed
de minek azt kivenni?
lehet hogy neked van igazad.....nem tudom, olvastam már olyat is hogy 14-36 meg 14-38-at is.
Majd veszek egy marék lánckereket.....aztán cserélgetem
nekem is 13/35 van fent. szintén 150 et megy. de inkább már nemis szólalok mert ebben is hiba lessz. valaki befog pofázni ezért is...
Ha a hőmérő jeladóját kicsavarom, akkor elfolyik a hűtővíz, vagy hüvelyben van?
gyári áttétel tudomásom szerint
jc20 13-35 (nekem ijen áttételem van és 150-et megy)
jc22 14-36
14-38 a gyári áttétel az enyémhez...az tuti....
Nekem úgy dereng, hogy 30-as a gyári hátsó lánckerék, és am lehet, hogy baszott nagy az első, ami meg tudtommal 14-es kell, hogy legyen. Ha nincsen helyes információm, akkor bocsi.
A lánckerék az vicces dolog mert 38fogas volt rajta hátul....próbaképp vettem egy 35 fogasat.....és semmi nem történt.....ez az amit viszont nem értek.
(Elöl a gyári van)
Hát a csatalakozós dolgot azért gondoltam mert ha simán meghúzatod a motor és utána lehúzott csatival ugyan ezt akkor látni fogod hogy hogy muzsikál:)
Mekkora lánckerekek vannak a motoron?(nem tartóm valószínűleg hogy annyira meglenne variálva hogy csak 120-at menjen de fizikailag elképzelhető).
Az N-es simsonokban volt egy olyan fojtás ami a karburátort fojtotta oly módon hogy hosszabb volt a suber mint a fojtatlanokban és ha full gázt húztál akkor is "bele logót a levegő útjába".
De erről részletesebben és pontosabban Mzoli biztos tudna mondani ezt azt.
Szóval az jutott eszembe hogy lehet hogy hasonló módon van megfojtva a motorod, nem feltétlenül a subernél hanem a gázbowdennél vagy esetleg a gázkarnál.
Nem valószínű de lehet hogy valami fiatalabb srácé volt és apuci így próbálta korlátozni.
Csak találgatok hogy mi lehet a bűnös.
Szét szedtem azt is csak elfelejtettem ide írni.
Tökéletesen működik.....bár ezt a csati lehúzós dolgot nem próbáltam, nem éreztem indokoltnak.
Eléggé tanácstalan vagyok
Szerintem még a powerszelepet megnézhetnéd.
Egyáltalán működik-e vagy jól van-e beállítva.
Talán célszerű egy olyan tesztet csinálnod hogy a power motorról a csatit lehúzod és mész egy kört és a onnan márt lehet következtetni több dologra is.
Más ötletem hirtelen nincs.
Akkor szerinted mi lehet a baja?
Mert én is haszonló problémával küzdök.
Nem akar a vas 120-nál többel menni mióta csak megvan.
Már csak találgatok mert jóformán mindent ami számít kicseréltem rajta.
Úgy mint: CDI, Power elektronika, nagyobb fúvókák, összes szimering a motorban, megnéztem a kipufogót is de semmi nincs benne, mértem kompressziót: az is jó. És mégse megy a gép ahogy szerintem kéne.
Na erre kinek van ötlete?
én mondtam hogy ne oda rakd mer nagyon rezeg
mert mondjuk kurvára leszarom hogy mekkora a többi fúvóka benne.
Én azt nem vágom h ha itt osztjátok egymásnak az észt, és mindenki olyan kurva nagy szerelő akkor miért nem bírtok magatoktól befúvókázni és beállítani egy karbit, 2ütemű motor karburátorja nem egy bonyolult dolog......... adamomester: az h a motorod nem megy 150et az nem a karburátor hibája.
Én már nemis szólok semmit :D xD
Először is te nagy tudású tudok olvasni!de ha neked olyan fasza szerelőd van akkor miért szar a motorod és miért nem tudod hogy a többi fúvóka mekkora!
srácok sárvédőre sose tegyetek ködlámpát...:D....most törött ketté a sárhányóm....majd megy a szerelgetés:)....szépen rendbe lessz rakva de csak azértis ráteszem majd:)....de,ár ugy hogy tuti nelegyen baja:)....legyetek jók és szobatiszták:)
lehet hogy loctite van a cipőjén
ez vagy valami nagy parasztvakítás vagy valami új fejlesztésű láthatatlan szék. lehet nemsokára a teleshopban is láthatnuk. akciós áron csak 9.999.990 ft ért ami mellé adnak ajándékba egy elemes elemtöltőt és egy zacskó instant vizet.

na jó csak hülyülök.
hogy a fenébe csinálja? nemtom tényleg. ötletem sincs.
ha elolvastad volna figyelmesebben odaírtam hogy kicserélte a főfűvókát 140 esre azt hiszem DE A TÖBBIT NEM TUDOM PONTOSAN. valami ilyesmit írtam. tehát nem csak az lett cserélve hanem a többi is, csak azok méreteit nem tudom...
Szia ha csak a fő fúvókát cseréltétek akkor ne várd hogy jó legyen
Hello papám én ép ma is gurultam ha erre vagy kíváncsi.............