Szerintetek mennyi az a pofátlan alacsony ár amiért 1héten belül megvennék a Raidenem?
Sajnos nagyon sürgős lett a pénz és kíváncsi vagyok hogy ti menyire sacoljátok.
Sziasztok!
Amugy még be sem mutatkoztam Nektek, csak kérdezősködtem állandóan :D !
Szeverényi Szabolcs vagyok, Kecskeméten lakom.
Tavaly év végén vettem egy honda nsr 125( JC22)-öst. Csúszott motor volt, tele hibákkal, idomok törve, hiányosan,lámpa betörve ...stb.
Németből lett behozva anno, ahol 190es hengert raktak rá. Abba most kb. 3500 km van. Motorikusan hála jó volt, fékek is, kivéve csak a kinézete volt ratyi. Ebay-ről szereztem be mindent,hála meg is jött :D. Le lett festve metál kékre az egész+ új h.gumi, lánc ,akksi
meg minden anyám kínnya :-) Nagyon szeretem, ma mentem vele először ugy igazit, hát..... nagyon jó érzés (-:
Még van pár apró hiányosság: Kis ajtó oldalra(útban van hazafele), meg még a két rács hiányzik az oldaláról.
Ennyi. Vmeddig szeretném megtartani, nyár fele eladó lesz, mivel autót szeretnék venni. Ára kb 260E lesz +német papírok(vám fizetve)
Köszi ha végig olvastátok!
Üdv: Szabolcs
Hali egy kis segítséget szeretnék kérni ,cimbimnek nsr 125 f je van probléma a következő hidegen pöc röf indul szikra brutális melegen szikra nuku indulás megszünt. Tippeket és tanácsokat kérek. Köszi
Esetleg ha odaírná az üzenete végére hogy "bócsi a hejesirásért csak úkrán vagyók" akkor máris megspórolna magának 5-10 személyeskedő, "vicces" üzenetet. De ő meg nem magyarázná - még akkor sem ha ha kérdezik- , hogy mi az anyám kínjáért van az, hogy eddig még egyetlen magyar szó helyesírását sem találta el az itteni pályafutása alatt. Hogy a remek mondatszerkesztéséről, és a hajmeresztő ötleteiről ne is beszéljek.
Ezekkel a poénosnak szánt hozzászólásokkal azt akarták mondani hogy tök fölösleges felrakni egy 750-es motor dobját mert jobb tuti nem lesz, max hangosabb és nehezebb.
De ha szerinted jól nézne ki és korrektül feltudod rakni akkor csináld meg, kíváncsi lennék a hangjára.
Nem tudom miért kell valakit óltógatnotok ha kérdez valamit, igaz hogy furán fogalmaz a srác meg alapból hülyeséget kérdez, de kiszületett úgy, hogy tudta hogy nem lesz teljesítmény növekedés ha egy 125-ös 2ütemű motorra felrak egy 750-es 4ütemű dobot?!
Én úgy gondolom hogy minden kérdésre úgy válaszoljatok ahogy elvárnátok hogy nektek válaszoljanak, mert mind annyian kérdeztünk,mondtunk hülyeségeket.
sőt srác ha egy lada koppány kiput raksz rá mégjobb lessz;) de kizárólag feldrótozni...semmien más megoldás nem teszi meg:) amugy srácok azon gondolkozom haveromtol megszerzem a régi polini hengerét és felfuratom és megy bele egy dugó...de 160 as dugót lehet kapni nsr hez? nézelődtem még de állitolag nagyon ritka:) minőségi benzint és széles utat;)
sziaztok lenne egy kérdésem nsr125 lenne szo kipufogo dobrol-adnának egy 750-nek a kipufogo dobját megéri e rátenni az nsr-re-attol jobb vagy roszablesz feleslegesn nem akkarom szétszedni?
ha van valakinek a power-hez bovden mozgato motorja és eladó természetesen csak jó állapotban lévő érdekel az küldjön egy árat a következő email-ra:maczik.attila@gmail.com
nem érted amit jani mondott
valószinü hogy te gyári dugót vettél ami gyári furatba való
de ha már kopott a hengered akkor nem tudod belerakni a gyári dugót mer nagy lessz az illesztési hézag magyarul lötyögni fog benne és nem lessz kopresszió
de azért méresd meg a hengert meg a dugót is hogy mekkorák
aztán majd megmondják az iparosok hogy mekkora eltérés van
Szerencsém volt a mocival,mert kevés kilométer van benne,és még bontatlan a blokk.Nincs semmi baja amúgy,csak olcsón vettem a dugót azért cserélem le,hogy később se legyen gond
Sajnos nagyon sürgős lett a pénz és kíváncsi vagyok hogy ti menyire sacoljátok.