Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bocs de nem valami bizalom gerjesztő kipu-+a heggesztéseknék a füst meg akadhat lehet ,valószinű lassitja az öblitést.
ez volt most fent a motorodon?
és mijen márkáju dugó van benne?
valaki keresett sportkipufogót nsrre.
itt van: http://www.kepesmotor.hu/onroa...

akit érdekel.
Jeladó alatt nem a komplett elektronikát értem, szóval nem a tekercseket értem hanem azt ami a lendkeréken kivűl van felfogatva és az felelős a szikráért.
2ezer forintért adnám.
Aki kisérletezik az etanollal annak is ajánlom, ha nem akarja szétbarmolni a gyárit mert erre fúr egy ovális fúratót és tudja szabályozni az előgyújtást és ha nem válik be akkor nem szívni a vissza állítással csak kicseréli.
Jeladó alatt elektronikát értessz ?
Mennyi amúgy ? ha azzal lenne a gond... !?:)
Nekem van gyújtás jeladóm, ha azzal lenne a gond szólj olcsón odaadom.
hord93@freemail.hu
Nemhiszem,. hogy ilyen baja lenne, mert rendesen pörgött, elektronika.. .vagy hasonlo.... most volt cserélve a dugó 10 e km-er el ezelőtt :)
igen..berugókaros...és kb 30 kilóval könyebb ha jóltudom mint a többi cicalámpás
nekem is ezt csinálta amikor elszált adugó és felszántotta a hengert. 4ezer alatt lefulladt
Valaki, léci, nemtudom biztosra de én a gyujtás elektronikára tippelek...
Mentem a motorral, vagy 40 l, és egyszer csak leakadt a fordulatszámmérő... lőtt a kipuf, és leállt, uttána még beindult... de ismétcsak csinálta... hazahoztam, leállitottam, és már bese indul, amikor inditanám, a ford. számmérő felpörög olyan 4 e ig.. de nem indul be... elektronika baja van ?
ugynéz ki,hogy igen.
És akkor meg is lett csinálva?
hali azt elfelejtettem,hogy a hiba ugy fest lehetséges,hogy csak kontakt ugyanis a gyujtás felén rossz volt atömités és beázott.
sajna 280 alatt nem tudom adni csak a motor felújitás volt 65 ezr +uj gumik kerék csapágyak valódi bőr ülés zselés akksi csomag tartó teló szimerng és sok optikai látványosság törzskönyv 2012 augusztusig müszaki forgalmiba 11kw.ha igy érdekel akkor viheted.hali.
Ha megcsináltatja a motort, akkor 265.000 Ft-ért el tudom hozni biztosra.
a hiba javitható ugy néz ki a hiba lehet, hogy csak kontakt probléma.
Vagyis olasz :D
Super sprint re gondolt szerintem... hogy "folytatlan"
Nekemis szokott lenni, ilyen problema, hogy néha elkezd magas fordulaton "ugrálni" a fordulatszámmérő... de nemmindig.. csak néha amikor rájön.. hogyvan ez ? :O:D
Hogyne lehetne nekem van hozzá fordulatszámmérőm , azt ki kell szedni ezt berakni és mehet.
2ezer forintért oda is adom
ha érdekel:
hord93@freemail.hu
Engem lehet, hogy érdekelne a motor. Meg lehetne ezt a hibát javítani?
a tiéd biztos hogy sp?
van rajta berugó?
hát ez borzasztóan egybe van...odadnám érte a macskalámpásomat:D még ugyis hogy az enyém sp:)