Sziaszztok! Egy kis segitséget szeretnék kérni! Van egy Honda NSR 125-ös mocim,sajnos elhagytam az egyik hátsó irányjelző burát és eddig nem tudtam szerezni. Nincs e véletlen valakinek vagy nem e tud valaki segiteni nekem ebbe? Előre is köszönöm!
Sziaszztok! Egy kis segitséget szeretnék kérni! Van egy Honda NSR 125-ös mocim,sajnos elhagytam az egyik hátsó irányjelző burát és eddig nem tudtam szerezni. Nincs e véletlen valakinek vagy nem e tud valaki segiteni nekem ebbe?
bukógomba?....gondolkoztam rajta:) megvédeni az idomot? ugye 3 ponton érintkezne nem? a gomba lábtartó és kormány...ha jól emlékszem...oktassatok ki ha nem:)
igen sokakban felmerül a kérdés de azaz igazság hogy ez idővel vonz engem hogy mindennek megemeljem az elejét és hát igen mindenki odafigyel rá viszont csak ovatosan csinálnám az idomok miatt
Rakd egyesbe, húzd be a kuplungot legalább pörgesd el 10.000-ig és akkor bazd rá a kuplungot, tutira felveszi az elejét.
A kockázatokról és mellékhatásokról kérdezd meg kezelőorvosod és gyógyszerészed!
srácok mikell ahoz hogy nagyon faszán vegye a kereket a masina?....belém bujt a dolog hogy kezekezni akarok 2 szeméj alatt poweren veszi de amugy nemigen...majd lessz egy persejes hengerem gondolom kitömni keményre a hangtompitót és kisebb fogaskerék előre megfelelő? valamint a hátsó tengelyt nemtudom meglazitani sehogyse én vagyok a hülye vagy azt nemis lehet? :D köszi srácok ha nagy leszek meghálálom:)
Aki kerekezni akar vegyen valami dagonyamotort.
(enduró)
A kockázatokról és mellékhatásokról kérdezd meg kezelőorvosod és gyógyszerészed!