Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia, tudnál csinálni 3 fúvókát? 110, 115, 120 kellene.
Sajnos elég nagy picsák... viszont a korombelieknél feljebb nem nézhetek.
Sziaszztok! Egy kis segitséget szeretnék kérni! Van egy Honda NSR 125-ös mocim,sajnos elhagytam az egyik hátsó irányjelző burát és eddig nem tudtam szerezni. Nincs e véletlen valakinek vagy nem e tud valaki segiteni nekem ebbe? Előre is köszönöm!
Sziaszztok! Egy kis segitséget szeretnék kérni! Van egy Honda NSR 125-ös mocim,sajnos elhagytam az egyik hátsó irányjelző burát és eddig nem tudtam szerezni. Nincs e véletlen valakinek vagy nem e tud valaki segiteni nekem ebbe?
nem fő cél kicspicsáknak motorozni...de saját magam részéröl is nagy élmény lenne
bukógomba?....gondolkoztam rajta:) megvédeni az idomot? ugye 3 ponton érintkezne nem? a gomba lábtartó és kormány...ha jól emlékszem...oktassatok ki ha nem:)
Kispicsáknak motorozol, vagy magadnak?
Khössz.
én csak akkor kerekezek ha nincs rajta idom semenyi mert drága ha törik és nem is nagyon van!
igen sokakban felmerül a kérdés de azaz igazság hogy ez idővel vonz engem hogy mindennek megemeljem az elejét és hát igen mindenki odafigyel rá viszont csak ovatosan csinálnám az idomok miatt
hamajd ojan leszek mint a biztatóm;) izombol vagy jön vagy nem ...max felültetem magam mögé haveromat:)....akor jön:)
itt egy kép a fogaskerékről!ha ez megfelel?
Ha lehet gumicsizmába a jobb tapadás miatt!
told ki apád talicskáját a fészer alól és MÁR EGY KEREKEZEL IS
Amikor pofán csúszol 20métert az aszfalton azt is bírják..
Én nem szeretek bátorkodni, de megvesznek érte a lányok...
Minek egy gyorsasági/túra motorral egykerekezni?

Aki kerekezni akar vegyen valami dagonyamotort.
(enduró)
hülye :D:D:D xDDD
Rakd egyesbe, húzd be a kuplungot legalább pörgesd el 10.000-ig és akkor bazd rá a kuplungot, tutira felveszi az elejét.
A kockázatokról és mellékhatásokról kérdezd meg kezelőorvosod és gyógyszerészed!
rendben majd irj e-mailemre: ryder.16@hotmail.com
srácok mikell ahoz hogy nagyon faszán vegye a kereket a masina?....belém bujt a dolog hogy kezekezni akarok 2 szeméj alatt poweren veszi de amugy nemigen...majd lessz egy persejes hengerem gondolom kitömni keményre a hangtompitót és kisebb fogaskerék előre megfelelő? valamint a hátsó tengelyt nemtudom meglazitani sehogyse én vagyok a hülye vagy azt nemis lehet? :D köszi srácok ha nagy leszek meghálálom:)
gyapotot nézd meg benne :) Lehet nincs benne elég ;) És azért van Trabant hangja :D
hello nem fotóztam le mert dolgoztam reggel dolgozok megint de lefotózom és délután felrakom a képet róla de ezen nincs repedés!
akkor nemtudom. enyémnek szép 2t sportkipufogó hangja van. az a tipikus pattogós lemezhang.
kinézetre olyan mint a tied,csak karbon dob van rajta