Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szevasztok karbi beállításhoz tanácsot szeretnék kérni mert csak szivatóval megy és ha elveszem akkor fullad most lett membrán cserélve:) előre is köszönöm:)
nekem a robogóm csinált ijet mikor kiégett egy égő
az egyik oldalra működött rendesen de a másik oldalra ha kiraktam akkor a relé behúzott és ugymaradtt és világított az égő
mikor kicseréltem az égőt megint jólett
Szerintem ha egyik irányba villog akkor nem a relé van gond szerintem.
Nézd meg az égőket, esetleg nem-e csúszott szét a csatlakozó.
Érdekes. Ha papírral használod, akkor számoljál regadót, meg vámot, vagy egyiket vagy fasztudja. Sok költséggel jár ha külföldről hozod.
Ha az egyik égő kiment is csinálhat hasonlót. Bár akkor a gyakoribb villogás a jellemző. Relére gyanakszom.
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne,hogy szerintetek mitől van az hogy az indexem jobbra müködik de balra nem?
Mondjuk jobbra is csak késve kapcsol be?
Relé lenne a rossz?
Igazából az összes NSR-ben ugyan az a blokk van(JC20) nagyon kis eltérésekkel.A F-esektől a körlámpápsokon át a raidenekkel együtt a macskalámpásokig ugyan azzal a blokkal szerelték őket.A régebbi kocka lámpás F-es és a körlámpás között csak az idomzat változott de a váz ugyan az volt ugyan úgy mint a Raidenk és a Macskalámpások között is csak az idomzat különbözik de a váz és minden egyéb egyezik.
Szaiasztok kinéztem ezt a motoroy igy távolról mit szóltok hozá?

http://www.mojauto.rs/polovni-...
egy elsökerék nekem is kéne, hatküllős, ha meglesz akk lesz egy eladó 3 küllős ha érdekel valakit
És merre laksz? vagy posta is megoldható lenne?
Májusban venném a motort, s akkor még vissza térünk rá! Mert ha megveszem, akkor cserés lenne.
Ja, ha nem okoz gondot közlése, mennyibe fáj egy elsőkerék?

A csupasz NSR-nek van valami típus hibája? Vagy megbízható az is?
Köszi a választ
nekem asszem maradt még komplett elsőkerekem, és kérdéseidre válaszolva az elektronika szokott problémát okozni, de kis hozzáértéssel könnyen meg lehet javitani, a hengergond meg azért van mert pár jó magyar tulaj nem cserél dugót időben hanem amikor cserés akkor inkább eladja aztán te megveszed és széthullik nálad, de ez is bármelyik motorral megtörténhet, benne van a pakliba, ezért kell jól megnézni h mit veszel.
FIGYELEM!

Termosztátot keresek! Olyat ami működik hibátlanul! 2000Ft-ért megveszem, posta költséget én állom! Akinek van egy fölösleges az írjon e-mailba, aki pedig át basz és rosszat küld annak egy levél bombát küldök vissza... :D
Jó csak vicceltem, itt biztos hogy nincsenek átbaszós emberek :)

Akinek van, az íron a mail címemre: zsolt.m.05@gmail.com
Szevasztok!

Tudnátok esetleg olyanban segíteni hogy NSR F-hez első kerék?
Tehát alkatrészt keresnék, nem most csak ki van nézve egy csupasz nsr s az első kereke valamiért más mint a hátsó...
Lehet kapott a picike...
Feltűnt hogy többen elektronika gondokkal küzdenek, meg henger problémával. Ez már korból adódik?
köszi!
bocs mégse .ide: punk-69@freemail.hu
Akkor oké,holnap tudom feladni,utánvéttel.
Ímélemre küld el a neved,címed.(adatokban van)
Szia! tutira trafó kell! (az a fekete kis doboz, amiből a gyujtókábel jön ki, és a pipa meg a gyertyára megy rá) A 4000 postával együtt nekem megfelel, utánvéttel küldöd vagy utaljak számlára?
Üdv:WP
Bocsi hibáztam: inkább vizes polírpapírral
Nyugodtan csiszold meg :) .
Ha nem gyémántkorongal esel neki semmi kárt nem okozol a mágnesnek. Arra azért vigyázz, hogy nehogy "vizes" polírpapírral csináld és ne antimágnesessel .
szia a lendkeréken lévő adó felcsiszolást polir papirral gondoltam ugyanis ha vizetkap rozsdásodik namost a dekniben levő tekercs melletti jel vevő egy fekete müanyag közepén 2. 3.mm-es fékorong az is tud roszdásodni azt is fel kell polirozni hidd el nekem az volt a baja és tökéletes lett.a fodulat mérő tökéletesen működik.
kb 1800-2000 a posta ha jól tudom,akkor 4000 postával együtt ha az jó neked,de tisztázzuk hogy trafó ami kell neked és nem tekercs?
és mi az ára? és esetleg a postaköltség Pécsre kb?:D ha nem kérdezek nehezet:)
Nekem van...
Köszi, jó az 5let!
jah igen azt elfelejtettem irni h gyertyát meg pipát is probáltunk másikat de semmi
Gyertya? Mesteremtől azt tanultam, hogy ha esik, ha fúj gyertya az első. Ha durrog akkor ugye valszeg nincs szikra, ami lehet trafó is, és persze egyéb elektronikai gempa, vagy olyan, ami teljesen más.