Szia! Egyel lejjebb mellékeltem 2 képet, ha bármelyik motorról érdekel alkatrész, akkor írj egy emailt: bzoltan94@gmail.com
Fórumon elég sokan leszünk már, ott jobban tudom követni és valamit amúgy is jobb privátban megbeszélni. Egyébként ha ez a típus van neked is, mint valamelyik, akkor megvannak a felsorolt alkatrészek! Üdv; Zoli
Helló 99/57/112 de nem vagyok benne biztos, ha még nem dobtad ki a régi akut akkor mérd meg a magasságát oldalát hosszát és akkor vegyél bele egy ugyan olyat itt egy link http://www.olcsoakku.hu/motork... itt olcsón tudsz venni akut típus és évjárat szerint
Szia! Még csak megmostuk a gépeket, nem szedtük szét, de a vízforgató műanyag fogaskerekére épp érdeklődnek, így már hétvégén biztosan kivesszük a blokkot, az egyikből és belenézünk. Neked mit is kell még megmérni? Vmi power házfedél rémlik... Mit is mérjek pontosan? A két csavar táolságát, amivel felfogatod?!
Szia Delort!
Nekem a következő cuccok kellenének JC20-ashoz:
-Hűtőrendszer fedősapka kompletten a műanyagházzal (ami a tank alatt van)
-Termosztát
-légszűrőház-porlasztó összekötő cső
-porlasztóba gyári főfúvóka (130-as) és úszó
Amennyiben bármid van szívesen várom az ajánlatodat.
Üdv: András
sziasztok!
Kérném a segítségetek..
Van egy NSR em, 2003 as évjáratú, és nem tudom milyen aksi kéne bele. Lekopott minden róla. Esteleg valaki tudna segíteni?
Új fötengej lesz benne CSOKI már amugy is cserélni akartam mindent mert van három hengerem meg 2db főtengejem ! de amúgy a polini hengerrel is elmegy sokat a hajtókar én már pár évet használtam ilyet és semmi gond vele és a nyomaték az nagyon sokkal több!
hmm értem...mondjuk az nekem nem azért kellene mert akor feltétlenül száguldozni kell...hanem van erőtartalékom nagyobb nyomatékom amit nem mindig kell kihasználni...szoval nem nyuznám...de megfontolom a dolgokat:)
nemtudom hogy mennyire de biztos hogy árt neki
valaki azt irta régen hogyha 160-as hengert akarnak fölrakni akkor kezdjék a mutatványt egy főtengely felújítással
én akkorse raknák föl 160-ast ha ingyen adnák
max akkor ha valami verseny motor lenne és gyakran lenne felújítva
azt mondta a motor szerelőm is meg minden motoros hogy teljesen feljött azért is állt meg ugye és sült be és ezt nem lehet felhónolni mert csak jönne tovább a nikaszoil réteg...és már a 160 anyira megviselné a hajtókart? akkor is hacsak néha pörgetem meg?
jó a perselyezés csak jobban kopik mint a nikaszil ezért többször lell cserélni a dugattyut és hónolni a hengert
ugyhogy a helyedben megcsináltatnám gyári méretre a perselyt és akkor még több túlméretes dugattyut bele lehetne rakni
ha 160-asra csináltatod ott már kevés túlméret van és az már megviseli a hajtókart
Szia!első gond milyen márkájú dugót raksz bele?második nem lehet jól illeszteni harmadik majd rakok fel egy képet esetleg és meg látod hogy mi lett a dugattyúval 1500 km környékén vass hüvely polini gyári dugóval és szerintem a kedved is elmegy tőle! bár csak lehet én jártam így ma!de el mondom kb 155-160km/h nál meg ragadtam úgy délután 4 körül és 8 db re tört a dugóóóóóóóómmmmmmm
Fórumon elég sokan leszünk már, ott jobban tudom követni és valamit amúgy is jobb privátban megbeszélni. Egyébként ha ez a típus van neked is, mint valamelyik, akkor megvannak a felsorolt alkatrészek! Üdv; Zoli
Üdv
Nekem a következő cuccok kellenének JC20-ashoz:
-Hűtőrendszer fedősapka kompletten a műanyagházzal (ami a tank alatt van)
-Termosztát
-légszűrőház-porlasztó összekötő cső
-porlasztóba gyári főfúvóka (130-as) és úszó
Amennyiben bármid van szívesen várom az ajánlatodat.
Üdv: András
Kérném a segítségetek..
Van egy NSR em, 2003 as évjáratú, és nem tudom milyen aksi kéne bele. Lekopott minden róla. Esteleg valaki tudna segíteni?
valaki azt irta régen hogyha 160-as hengert akarnak fölrakni akkor kezdjék a mutatványt egy főtengely felújítással
én akkorse raknák föl 160-ast ha ingyen adnák
max akkor ha valami verseny motor lenne és gyakran lenne felújítva
lehet hogy még elmenne egy darabig hónolás után
ugyhogy a helyedben megcsináltatnám gyári méretre a perselyt és akkor még több túlméretes dugattyut bele lehetne rakni
ha 160-asra csináltatod ott már kevés túlméret van és az már megviseli a hajtókart
de ebbe a wössner ilyen méretben nem gyárt dugót haver csak nézz utánna